Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן וחסכוני לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני גר בחו"ל ואבא ביקש שאני יעזור לו למצוא רכב אבל מאחר ואני לא מבין כלום בשוק המכוניות שברץ החלטתי להתייעץ איתכם :-P

אני מחפש אותו קטן וחסכוני ושיהיה אמין בשנת 2010 ומעלה .

אבא רצה רכב חדש מהחברה ואמרתי לו שזה הפסד של כסף (הרי זה חוק איך שיצאת מהיבואן הפסדת עשר אלף מערך הרכב)

התקציב הוא עד 70,000 וכמובן כמה שפחות יותר טוב.

אשמח לקבל המלצות .

תודה:wink:

2010-mazda3-sedan.jpg

MAZDA3 2010 GT 2.5L 170HP

פורסם

קלנועית 2000 עם גגון :roll:

או סוזוקי ספלאש, מאזדה 2 וכו' וכד' וכיוצ"ב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הוא רוצה גיר רגיל? או אוטומאט? כי אם הוא רוצה גיר רגיל יש מגוון מכוניות חדשות עד 70 אלף

כמו אלטו, פנדה,פיג'ו 107,קליאו, שברולט ספארק, מיקרה, פאביה, קורסה וכולם חסכוניות כמובן

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הרבה חכמים יש פה בפורום. הבדיחות שלכם לא מצחיקות תשמרו את זה לעצמכם אם אין לכם משהו חכם להגיד תבזבזו את החיים שלכם במקום אחר.

לאלה שבאמת עוזרים תודה.

שכחתי לציין אבל זה יהיה גיר אוטומט בלבד.

איך נראה לכם הקיה פיקנטו?

2010-mazda3-sedan.jpg

MAZDA3 2010 GT 2.5L 170HP

• תוכן חדש...