Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

P3D410 Rockford + תיבה - סאב

Rockford R3004 - מגבר

DEH-8350SD - מערכת פיוניר דולפינים

חדש עולה לפי הסדר :

1100(רק הסאב) ש"ח

530 ש"ח

830 ש"ח

אני קיבלתי הצעה על המוצרים הנ"ל יד 2 עבדו פחות משנה , נקנו מבאסם מערכות בנצרת

(אין למוכר קבלה על המוצר רק העתק של האשראי שהוא רכש שאני יודע שזה לא קבלה ולא אחריות ולא כלום )

ב1500 שקל על שלושתם , אתם הייתם קונים או לא וכמה אמורה לעלות לי התקנה לC4

הרכיבים נקנו מבסאם מערכות בנצרת - אמין לא אמין אשמח לשמוע מי שמפחד אפשר גם בפרטי

מחכה לתשובה

תודה רבה

בן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוצרים משומשים הם כול דבר לגופו

לא ניתן להעריך מה מצב המוצר בפועל ללא קשר כמה זמן הוא עבד.

מעבר לזה הסטאפ הזה בעייתי מבחינה טכנית

כיוון שהסאב מגיע עם שני סלילים של 4 אום ואמור לעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום

בחיבור מקבילי של הסלילים והמגבר הנ"ל אינו עובד בגישור ב-2 אום

פורסם

אם אפשר בבקשה לדבר איתי עברית אני אשמח , (הבנה אפסית במוצרי אודיו ) אני פשוט מחפש באס טוב שלא יחנק לי בהאוסים ובדאב סטפ (מוזיקה אלקטרונית ) לא רוצה משהו שירעיד לי את הרחוב אבל כן משהו שיתן לי שאני ירצה דפיקות לב

כרגע יש לרכב 6X9 של הרץ 690 נראה לי הדגם .

פורסם

כעיסקת חבילה המחיר טוב. מי שלא מחפש איכויות סאונד שמיימיות המוצרים הנ"ל יספקו אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומה בנוגע למה שכתב הבחור מעליי עם האומים 2 , 4 נתן לי רושם שמשהו בערכה הזאת לא מסתדר כל כך .

האם יש דרך להוציא 1500 שקלים בצורה מניבה יותר מאשר בעיסקה הזאת ?

כמה יעלה לי התקנה לדבר כזה ?

והאם אפשר להמליץ לי על מישהו שהתקין בעבר ברכב צרפתי = חשמל (המון חשמל)

פורסם

אי אפשר להמליץ לך על מתקין כי אסור וגם אם תקבל הודעות פרטיות מ"נשמות טהורות" דע כי אתה שם כספך על קרן הצבי.

את הסאב הנ"ל יהיה הכי טוב לחבר למגבר בחיבור טורי של הסלילים ולקבל 8 אוהם. המגבר מאוד יאהב את הרעיון והאוזן שלך לא תצליח להבחין בהבדלי העוצמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא בעד ההצעה לחבר ב-8 אום בחיבור טורי על המגבר הנ"ל

מדובר במגבר שמספק 150RMS בגישור ב-4 אום

ב-8 אום ההספק הזה ירד משמעותית וזה לא הגברה מתאימה לסאב לא נציל של 400RMS

הייתי ממליץ לך ללכת על ההצעה הזו

אבל להוסיף מגבר מונובלוק בסיסי לסאב בלבד

וכמובן זוג קומפוננט קדמי

התקנה טובה ברכב הזה

צריכה לעלות באזור 1000 שח

פורסם

אלוהים ישמור זה לא נגמר ! התקנה 1000 ש"ח ?!? מונ בלוק אני לא גומר את הסיפור הזה ב4000 שקל , חשבתי סתם על שידרוג נחמד

זה לא בשבילי

תודה רבה חברים אבל אני OUT .

פורסם

התקנה 1000 שקל ? מה פתאום מה הוא בא לעשות איטום או התקנה?

אני הלכתי להתקין רדיו דיסק, מגבר, סאב, סט קומפוננטים קידמי ולקחו לי על זה 350 ש"ח ועוד 120 שקל על קייט 8G

פורסם

אני כבר מבולבל

חבר'ה תגידו לי כמה יעלה לי להתקין סאב + מגבר + חיוט + קומפוננטים + רדיו דיסק

האם הרכיבים הנ"ל עובדים טוב יחד או לא ? בהתחלה אמרתם שלא ואז אמרתם שצריך מונבלוק (אין לי שמץ מזה) ואז זה בסדר , אני באמת כבר מבולבל , פשוט רוצה מערכת נחמדה באוטו שלא יכנע לי שאני שם גבוה את הבאסים זה הכי מעצבן שזה מתחיל להיחנק להישמע כמו רמקול שרוף אני רוצה בומים מסיבה באוטו (לא אולפן סאונד והקלטות )

אתם הייתם ב1500 שקל הולכים על ההצעה או רוכשים רכיבים אחרים מה אתם הייתם עושים במקומי ?

פורסם

תקשיב אני הלכתי לחנות של מערכות שמע בבאר שבע (אסור לפרסם כאן את שמה) ועל התקנה של סאב, מגבר, רדיו דיסק, סט קומפוננטים קידמיים הוא רצה בהתחלה 400 והורדתי אותו ל 350 אז עלה לי 350 ועוד 120 שקל "קייט התקנה למגבר" שזה כל החוטים שאתה צריך כדי להתקין מגבר. אז סופי עלה לי 350+120 = 470 ש"ח.

פורסם

התקנה טובה נע בין 400~700שח .

בכללי הרכבים טובים פחות או יותר ,לי יש את הרדיו דיסק 8350SD ,רדיו מעולה .

בקשר לסאב ,בתקציב פחות יש את C12 אחלה סאב.

פורסם
תקשיב אני הלכתי לחנות של מערכות שמע בבאר שבע (אסור לפרסם כאן את שמה) ועל התקנה של סאב, מגבר, רדיו דיסק, סט קומפוננטים קידמיים הוא רצה בהתחלה 400 והורדתי אותו ל 350 אז עלה לי 350 ועוד 120 שקל "קייט התקנה למגבר" שזה כל החוטים שאתה צריך כדי להתקין מגבר. אז סופי עלה לי 350+120 = 470 ש"ח.

לגבי באר שבע. אחרי ביקור אצל 4-5 מתקינים אולי אצל אחד מהם הייתי חושב להתקין,אבל רק חושב. ידע בבאר שבע אצל מתקינים שאני הייתי שואף לאפס. אתה מתקין 2 מגברים? כבל חובה! מפצל צתח? לאת לא שמענו. ולמה בכלל? עדיף לשרשר. וכך רובם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מה ש AUDIO KING אומר זה שאפשר לחבר את הסאב הזה למגבר הזה אבל זו לא האופציה הכי מומלצת.

בקיצור זה יעשה את העבודה אבל אפשר להוציא מהסאב יותר. (תקן אותי אם אני טועה:roll: )

אני הייתי לוקח רק את הסאב והרדיו דיסק ומחפש מגבר יותר מתאים. (אחרי הכל זה מחיר טוב אם הכל תקין)

התקנה? בסיסית נעה בין 400 ל 700 כמו שאמרו לפני

התקנות ב1000 שח לדעתי זה מוגזם טיפה אלא אם כן הקיט התקנה יקר יותר, או שנדרשת הגבהה לרמקולים, או חיתוך בדלתות, או בניות מיוחדות.

בנוסף גם יותר מומלץ להתקין קומפוננטים מקדימה:lol:

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

• תוכן חדש...