Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נעשה קצת סדר,

רמקולים קדמים מורל דוטק

רדיו דיסק 8350

מגבר jbl gto1004

סאב אתה תבחר,הכי מומלץ הרץ

es300

כמובן שזה כבר חורג מהתקציב אך משתלם.

פורסם

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel יש עליהם ביקורות מעולות

והמחיר שלהם מדהים 400 שקל חדשים !

הסאב המוצע פה הוא גם מעולה הרדיו דיסק פצצה

המגבר אני בדילמה אני לא רוצה משהו שלא מתאים או יהרוס אבל אני גם לא רוצה להשתגע ולהביא מגבר ב1000 שקל , אני כולה רוצה לשמוע יותר חזק יותר איכותי ויותר באסים לא אודיופיל ולא מכור לסם המלודיה .

בבקשה ממכם תגידו לי , אפשר להסתדר עם שלושת הרכיבים שהוצעו לי + הקומפוננט

Rockford R3004 זה המגבר הוא יוכל להפעיל סאב + קומפוננט + 6X9 של הרץ ?

פורסם

המגבר הנ"ל הוא מגבר 4 ערוצים, מה שאומר שהוא יכול להגביר 4 רמקולים

2 ערוצים לקומפוננטים הקדמיים

2 ערוצים לסאב או לזוג רמקולים אחוריים - אין צורך בזוג רמקולים אחוריים בכלל , לפי דעתי ה 6/9 מיותר בפרט כשיש סאב )

עכשיו תראה - הרדיו דיסק - מוצלח מאד , גם לי יש כזה ואני מאד מרוצה.

המגבר , קצת חלש , אבל לא נורא, הוא מבית טוב ולא חייבים הגברה של 100 וואט רמס לערוץ , אבל אולי שווה לתת מבט ביד 2 או בפורום מכירה , יכול להיות שתמצא משהו קצת יותר חזק .

לגבי הסאב , לא שמעתי אותו , מקריאת השירשור הבנתי שהוא מורכב משני סלילים של 4 אוהם , שזה בסדר גמור ,אבל זה לא כ"כ מסתדר עם המגבר הזה (לא עובד ב 2 אוהם - שזו ההתנגדות בחיבור מקבילי )

אני מציע לקחת את הרדיו דיסק והסאב , ולחפש מגבר אחר

התקנה סטנדרטית עולה 250-350 שקל ,ויש גם כבלים שצריך לקנות שזה עוד 100 שקל, אבל זה שווה!!

תהנה

SCANSPEAK

פורסם

תודה רבה תשובה מעולה , אתה יכול להפנות אותי לדגם ספציפי של מגבר שיעשה את העבודה נאמנה ומקום להתקין במחירים האלה באזור השרון/מרכז ?

פורסם

על מקום להתקין אני לא יכול להמליץ (כי אסור פה בפורום, וכי אני מהצפון)

לגבי מגבר jbl gto 75.4 זה הדגם שהחליף אותו ה JBL 1004 , ה 75.4 מעולה (יש לי כזה ) ,הייתרון שלו שהוא חזק ,"מבית טוב" ,יש כזה למכירה פה בפורום וביד 2 , אני מאמין ש ב 550-600 שקל תוכל למצוא כזה ,(במחירים האלה אין לו תחרות) -וניתן כמובן לעבוד איתו בגישור עם 2 אוהם (יתאים יופי לסאב שמצאת)

SCANSPEAK

פורסם

ממתי jbl 1004 מוצהר לעבוד בגישור ב 2 אוהם?!

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש לי שאלה סופר חשובה ! , אני לא צריך להביא איזה חיבורים מיוחדים למערכת בגלל שכרגע יש מערכת סטוק על האוטו נכון ? פשוט מנתקים את הצמה מהמערכת המקורית ומחברים לחדשה בידיעה שאני מאבד את השליטה מההגה (חיבור כזה עולה 300 שקל , ואם אני קונה מערכת כזאת באמת שאני יעדיף לגעת בה מאשר בהגה )

אני ניגש למתקין והוא פשוט מחליף בין המערכות נכון הכל יעבוד ? ולא יהיה בעיות ?

פורסם

תקשיב לנו יש את הC4 לא הספורט, לא הייתי אומר שכדי להחליף רדיו דיסק,

בגלל שהרדיו דיסק שולט גם על המחשב דרך.

עצה שלי היא לחבר מנחתים לא הכי רצוי לפי מה שהבנתי להתעסק שם.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel יש עליהם ביקורות מעולות

והמחיר שלהם מדהים 400 שקל חדשים !

הסאב המוצע פה הוא גם מעולה הרדיו דיסק פצצה

המגבר אני בדילמה אני לא רוצה משהו שלא מתאים או יהרוס אבל אני גם לא רוצה להשתגע ולהביא מגבר ב1000 שקל , אני כולה רוצה לשמוע יותר חזק יותר איכותי ויותר באסים לא אודיופיל ולא מכור לסם המלודיה .

בבקשה ממכם תגידו לי , אפשר להסתדר עם שלושת הרכיבים שהוצעו לי + הקומפוננט

Rockford R3004 זה המגבר הוא יוכל להפעיל סאב + קומפוננט + 6X9 של הרץ ?

מגבר ב1000 שקל זה לא להיות אודיופיל .

מה שאתה מתאר זה בערך 1000 שקל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מעדכן לגבי מה נסגר למי שמעוניין לדעת , בסופו של דבר לאחר שיחה עם יוסי אלפיין שאמר שהוא מעוניין בהתקנה בעלות 1200 שקל וצריך עוד לקנות את המערכת והסאב והמגבר וקומפוננטים הבנתי שאני נכנס פה להוצאה של אלפי שקלים , שבתור סטודנט ממש אבל ממש אין לי את הכסף הזה.

הוחלט פשוט לרכוש את המערכת של הפיוניר דולפינים , שהיא תיתן לי סאונד יותר איכותי והגברה יותר טובה ל6X9 של הרץ שיש לי מאחורה וגם תוציא צליל יותר יפה מהמערכת המקורית המגעילה שאפילו MP3 היא לא קוראת .

אני במגעים עכשיו להזמין קיט התקנה ייעודי של סיטרואן מEBAY לא לאבד את ההגה ולעשות בעיות למחשב דרך , הקיט כולל משלוח לארץ יעלה לי 300 שקל על המערכת שילמתי 400 שקל ואני מתכוון להתקין את המערכת לבד זה הכי פשוט בעולם , זה מהסגנון של PLUG AND PLAY אין התעסקות עם חיוט וכו'

עכשיו נשאר עוד טיפונת תקציב לרמקולים קדמיים 6.5 שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים המקוריים שבאו עם הרכב ופה אני צריך את ההמלצות שלכם . הבנתי שהיו אנשים שהתקינו קומפוננטים בלי הגברה מקדימה יש כאלה שבעד ויש כאלה שלא

מה אתם אומרים ?

פורסם

דבר ראשון לקחת את ה HU באחלה מחיר , ממש! , תתחדש זו אחלה מערכת!

דבר שני , המון פה ממש אוהבים את העבודה של יוסי, אני לא מכיר אותו ולא רוצה לצאת פה נגד אף אחד, אבל אם אתה לא צריך איזה בנייה מיוחדת לסאב ו או לקומפוננטים אלא פשוט התקנה טובה , בלי קישקושים מיותרים , אז כזו התקנה לא אמורה לעלות יותר מ 250-300 שקל (ושוב אין לי בעיה עם יוסי ,אני לא מכיר אותו, או עם אף אחד אחר, אבל תבין שהבחור עושה עבודה סופר מקצועית , ויפה , והמחיר בהתאם ) ,אבל כראוי לסטודנט (גם אני...) התקנה פשוטה תעשה תעבודה יופי!

לכן אני ממליץ כן ללכת על מגבר (לגבי קומפוננט טובים וזולים יחסית לך על מורל טמפו / מקסימו)

מגבר יד 2 500-650 שקל

קומפוננט 500 שקל

התקנה + חיווט 400 שקל

תהנה

SCANSPEAK

פורסם

אני פשוט לא רוצה להשתגע יותר מידי , אני מאמין שמערכת תספק אותי במידה ולא בעתיד תמיד אפשר לשדרג אבל קודם בוא נהנה מהמערכת לפני שמוסיפים אלמנטים , היית מתקין קומפוננט בלי הגברה ?

• תוכן חדש...