Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי סובארו אימפרזה 2002 ולאחרונה כשאני מפעיל את המזגן נשמעים תקתוקים במהלך הנסיעה וגם כשהרכב עומד התקתוקים לא נשמעים באופן רצוף אלא באים והולכים,המזגן מקרר מצויין כך שאין בעיה של קירור האם זה בעיה של מדחס או רצועת אלטרנטור?

תודה מראש!

פורסם

כנראה אחד המייסבים של המדחס.

תנסה לבדוק מהיכן מגיע הרעש.

בכל מקרה אם זה מדחס לא כדאי לתקן ו"סחוב" כמה שאפשר איתו.

פורסם
שלום!

יש לי סובארו אימפרזה 2002 ולאחרונה כשאני מפעיל את המזגן נשמעים תקתוקים במהלך הנסיעה וגם כשהרכב עומד התקתוקים לא נשמעים באופן רצוף אלא באים והולכים,המזגן מקרר מצויין כך שאין בעיה של קירור האם זה בעיה של מדחס או רצועת אלטרנטור?

תודה מראש!

היי

בדרך כלל תקתוקים במהלך הנסיעה מגיעים ממדחס והשריקה כנראה מרצועה.

אני ממליץ לך להגיע למוסך מורשה לקבל חוות דעת אחרי בדיקה.

כאן תוכל למצוא את רשימת כל המוסכים המורשים: http://bit.ly/MANHU6

אייל מסובארו.

פורסם

תבדוק 2 דברים בבקשה:

1.אחרי נסיעה מאומצת תפתח בזהירות את מיכל העודפים של נוזל הקירור (לא הרדיאטור) כשהרכב עדיין עובד ותסתכל לתוכו מספר שניות תוודא שאתה לא רואה בועות אוויר עולות.

היו מקרים בעבר באימפרזות שלאט לאט היה נפרץ האטם ראש והקומפרסיה היתה בורחת לתוך מערכת הקירור, כשהיו בועות אוויר מגיעות לרדיאטור החימום הפנימי זה היה נשמע כמו תיקתוקים מאחורי הדש-בורד.

2.היו מקרים שהזרוע שיושבת על מסילות של המנועים האחריים לתזוזת הפלפים שמווסתים את האוויר לאזורים שונים ( פנים/רגליים) היו קופצות ממקומן והיו משמיעות רעשים של תיקתוקים כשהיו מנסות ללא הפסקה לפתוח/לסגור את הפלפים.

תבדוק את 2 האפשרויות האלה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...