Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

בבעלותי יונדאי גטס אוטומטית, שנת 07 (מנוע 1600) עם 78 אל"ק. לפני כמה חודשים התחילו בעיות בהצתה, לפעמים הרכב הניע ישר ולפעמים (לרוב) כשאני מנסה להניע (יש לציין כי בדקתי מול מוסך יונדאי מורשה מה קיבולת המצבר הדרוש, 45 אמפר למיטב זכרוני), בשניה הראשונה לא שומעים סטרטר בכלל ורק אחרי זה הרכב מנסה להניע, נשמע קצת מתקשה. בכל אופן, החלפתי למצבר חדש (חברה יחסית מוכרת, לא זוכר בדיוק) והבעיה המשיכה. מאחר וקניתי את הרכב מסוכנות טרייד מוכרת, הלכתי למוסך לממש את האחריות במוסך הסדר. במוסך נאמר לי שהרכב נבדק עם מצבר של 55 אמפר ואין בעיה, ועלי להחליף את המצבר על מנת לפתור את הבעיה. נסעתי למקום בו רכשתי את המצבר וביקשתי להחליף, הבחור לא התנגד אבל ציין שמצבר עם כזו קיבולת יעמיס על האלטרנטור שבסופו של דבר עלול לגמור את חייו ולכן לא מומלץ להתקין מצבר כזה.

מי לדעתכם צודק בין שני הבעלי מקצוע?

פורסם

אין שום מניעה להתקין מצבר בעל אמפר גבוה יותר, זה לא יגרום לנזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בלי שום קשר שם תמיד מצבר עם יותר אמפר כי אני אישית אוהב לשמוע מוזיקה ולוקח לו הרבה פחות זמן עד שהוא מתרוקן.

בכל מקרה אין שום קשר בין עומס על אלטרנטור למצבר יותר גדול.

פורסם

מצבר גדול יותר בסדר גודל כזה לא יגרום לשום עומס מיותר על האטלרנטור, דווקא להיפך.

הא מצב המצבר נבדק? האם לאחר החלפת המצבר בשנית הבעיה נפתרה? כי לי ה נשמע שיש בעיה במתנע דווקא.

פורסם

שלום רב

המצברים ברכבי יונדאי הם 55 אמפר לשעה .

כמובן שיש חברות שבמצבר 55 אמפר האמפר להתנעה הוא בסביבות 270 אמפר ויש חברות שאמפר ההתנעה מגיע לכיוון 500 אמפר .

כמובן שכדאי לקנות מצבר איכותי עם אמפר התנעה גבוה .

• תוכן חדש...