Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע לפותח השרשור לחפש רכב אחר, אמין יותר, ומבעלים פרטיים ששמר על הרכב, בדוק היסטוריית טיפולים, בצע בדיקה לרכב ובהצלחה

פורסם
הייתי מציע לפותח השרשור לחפש רכב אחר, אמין יותר, ומבעלים פרטיים ששמר על הרכב, בדוק היסטוריית טיפולים, בצע בדיקה לרכב ובהצלחה

האקסנט\ריו הם רכבים סופר-אמינים. אין מה לחפש רכב יותר אמין כי פשוט אין כזה. פשטות מכנית ורכב שהוא פשוט סוס עבודה.

בעלים פרטיים? אני באמת לא יודע כמה אנשים נכנסו לסוכנות ואשכרה רכשו את הרכב הזה. ככה שגם אם רכב הוא כיום פרטי, הוא ליסינג\השכרה בעברו.

מפרטיים קונים את הרכב הספציפי הזה רק אם התקציב שלך לא מאפשר רכישה של אחת מהסוכנויות.

פורסם

תודה על התגובות הענייניות.

בגלל קוצר זמן החלטנו ללכת על זה ושילמנו מקדמה.

אני לוקח את האוטו לבדיקה היום ואחזור עם תוצאות.

פורסם

לעולם לא אבין מדוע יש לשלם מקדמה על מנת לבצע בדיקה עצמאית לרכב.

כנראה שיש הרבה יותר מידי ביקוש והצע נמוך של רכבים - אחרת אין הסבר לזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

+1 למגיב מעלי.. אתה משלם מקדמה ואז כובל את עצמך לעסקה...

מספרים לך סיפורים שיחזירו את הכסף, ואכן מחזירים, אבל מדוע לבקש מלכתחילה ?

מיותר לחלוטין.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

זה באמת מעצבן אבל ככה הם עובדים.

כנראה תיזזו להם בעבר מכוניות מהצפון לדרום אז הם רוצים לקבל איזשהי התחייבות.

הבדיקה עברה טוב. היו כמה תקלות במצבר ובגלגלים שהם מתקנים.

בינתיים נראה שנקנה את הרכב

פורסם

חבל על הכסף, הוצאת סתם למעלה מ15 אלף שקלים ולא הקשבת לאף ייעוץ של חברי הפורום.

אם היית מתעקש היית יכול למצוא במחיר ואפילו שנתון טובים יותר, או אפילו רכב יותר מתקדם במחיר כזה. (ואם כבר במחיר הזה, הצלחת לעצבן אותי שאתה לא מקשיב למה שאומרים לך ומקבל את מנוע ה1400 ולא את מנוע ה1600).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...