Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה....

Guest Anonymous
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בהקדמה אני לא פשוט לא מבין כלוווווווווווום ברכבים אז ככה שמצאתי את הפורם הזה ירדה לי אבן קטנה מהלב......

אני בן 22 ככה שהביטוח יכה אותי חזק.

לא נהגתי ברכב מאז שעשיתי רישיון (זה נעשה לפני הצבא).

השיקול העיקרי שלי בקניית רכב הוא הנוחות שלי והכי פחות השקעה,ובסוף מראה האוטו,,,

בקטע של הנוחות אני בחור גדול אז שמכוניות קטנות פיאסטה וכו הן לא לעיניין כשאני נכנס אליהן הן כמו מעיל עלי,

אז ככה אני מעוניין לקנות רכב משומש בסביבות ה 10- 8 אלף שח, מכר שלי הציא לי אוטו של מישהו שהוא מכיר ,אסקורט 90 או 88 אני לא זוכר, ב 7 אלף.

ראיתי אותה חיצונית היא נראית בובה אין פגיעה, צבע חלק, מטופחת,,,,,,,, אבל הבן אדם ההווא הוא "ערס" כבד ממש כבד ככה שאני לא יודע מה מסתתר מתחת לעטיפה היפה,

הוא כנראה חרש על האוטו,,,

מה אני צריך לבדוק?

האם אדם כמוני שלא יודע אפילו איפה נמצא הגיר באוטו, יכול להסתדר בקניה כזו?

האם שווה לי לקנות במחיר כזה (בהנחה שהאוטו תקין כמו שהוא נראה)?

מה אני יכול לעשות כדי לדעת עם האוטו משועבד או משהו כזה ???

האם במכוניות כאלו יש השפעה של הקילומטראז'??????

מה היחס הממוצע של קילומטרים לליטר של סוג הרכב הזה?

קראתי באחת ההודעות שיש אסקורט בנזין ואסקורט דיזל לא ידוע לי איזו שלי מה עדיף??

איזו חברת ביטוח היא הכי זולה??? במקרה שלי???

פורסם

תיקון מלמעלה שזה לא יתפרש לא נכון התכוונתי כשאמרתי "השיקול העיקרי שלי בקניית רכב הוא הנוחות שלי והכי פחות השקעה,ובסוף מראה האוטו,,, ", התכוונתי בלי להשקיע הרבה כסף,,,,כשקוראים את המשפט זה יכול להתפרש לכמה מובנים....

שכחתי לשאול עוד כמה דברים?

1. אך אני בודק שהרכב שקניתי הוא מה שקניתי....הסבר:המנוע הוא המנוע ,הרישיון מתאים....והכול....תזכורת אני לא מבין כלום ברכב.......איזה מספרים אני צריך להתאים כאן ומה חשוב ומה לא חשוב בלהעביר טסט....????

פורסם

אתה נראה לי בלחץ אטומי, אז כמו שאומרים למרוקאים אני אומר גם לך. תרגע! פשוט תרגע, קח אויר ותנשום כמו שצריך. עכשיו מישהו אחר יכול להציע לך דגמים אני חושב אולי סובארו DL יהיה בתקציב ודיי טוב לגבי נוחות אני לא יודע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה ב8-10 אלף אין הרבה אופציות הגיוניות.

נהוג להמליץ בפורום על פורד פיאסטה או פיאט אונו משנתון יותר מוקדם (90).

תשמע, אם אתה באמת לא מבין כלום אז הנה מה שאתה צריך לעשות...

1) אם יש לך חבר או מכר או מישהו שמבין במכוניות ואתה סומך עליו, אז קח אותו איתך לראות ת'אוטו.

2) כנס לערוץ הרכב של YNET ושמה יש מספר כתבות חשובות המסבירות בכלליות את תהליך רכישת הרכב כולל הכול.

3) אפילו שהאוטו זול, קח אותו לבדיקה במכון מורשה. אם תרצה נוכל להמליץ לך על מכון טוב קרוב לבית. כי אפשר בקלות למכור לך אוטו עם מנוע מת, ואתה לא תדע את זה.

בדיקה במכון תעלה כ-400 שקל. לכן חשוב לקחת רק רכב שבאמת נראה לך.

מדריך הקנייה של YNET

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-982,00.html

• תוכן חדש...