Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה :

הינומה מוטורס, הם אחלה סוכנות לרכבי יוקרה (קניצי דרכם את הפיירבירד שלי...)

חבר'ה נחמדים ואמינים מאוד!!!

יש להם גם אתר יפה :

http://www.hinoma-motors.com

הם מביאים אינפיניטי לכל דורש....

"בעולם יש 2 סוגים של בחורות: אלילות, ושטיח לניקוי רגליים...." (וינסנט ואן-גוך)

פורסם
יש לך דילדו עם פאנלים נשלפים ופנסים ? זה רולס רויס ? :lol:

תודה שסלחת לי.

תודה לכולם על העזרה!

lol,rofl וכל מה ביניהם בקשר לדלדות (-:

אגב אחלה של תמונות.

פורסם
תודה שסלחת לי.

תודה לכולם על העזרה!

lol,rofl וכל מה ביניהם בקשר לדלדות (-:

אגב אחלה של תמונות.

תודהicon10.gif

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי אתמול FX כזו בדרך פתח תקווה (ליד המסגר).

זו הFX השניה שאני רואה, הראשונה הייתה בצבע כהה וחנתה במגדלי עזריאלי (בחניית נכים...),

בלי לוחית רישוי קדמית ולוחית רישוי אחורית מקרטון (:shock:) עליה משורבט איזה מספר בכתב

חרטומים לא ברור.

אה כן, ומעל - מדבקה קטנטנה של Polycom. אני מניח שקשריו של בעל הFX האמורה

לחברה הזו מסתכם בקצת יותר משימוש במוצריהם (הפופולריים וכנראה מוצלחים).

אופנה חדשה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואם כבר השירשור הזה חוזר לחיים, אז השבוע ראיתי גרר מעמיס מאולם התצוגה הישן של מרצדס את שתי הליג'יות ולוקח אותם ליעד לא ידוע.

חוץ מזה, האינפניטי עדיין לייד הינומה מוטורס (או אחת אחרת מאותו סוג), ועוד אחת חונה באלפא מוטורס, עוד סוכנות ייבוא אישי, ברחוב יגאל אלון. נראה מתי קרסו יתעוררו.

פורסם
ואם כבר השירשור הזה חוזר לחיים, אז השבוע ראיתי גרר מעמיס מאולם התצוגה הישן של מרצדס את שתי הליג'יות ולוקח אותם ליעד לא ידוע.

האולם תצוגה הזה נסגר?

באמת לא הבנתי מה עושה שם בנוסף למרצדסים גם ב.מ.וו אחת ופולקסווגן.

חשבתי שהפכו את המקום לסוג של חניון..

פורסם
האולם תצוגה הזה נסגר?

באמת לא הבנתי מה עושה שם בנוסף למרצדסים גם ב.מ.וו אחת ופולקסווגן.

חשבתי שהפכו את המקום לסוג של חניון..

האולם הזה היה שייך לחברת בליליוס הירושלמית, שמתוקף הסכמים היסטוריים היו מפיצים גדולים של מרצדס, פרטיות ואוטובוסים בארץ, אך לא היבואנים. זה הביא למצב שליבואן עצמו לא היה אולם תצוגה בתל-אביב, וגם שהוא הפסיד הרבה הכנסות פוטנציאליות.

לפני כמה שנים התעורר היבואן ותוך סמטוחה עיסקית העיף את הבליליוסים לכל הרוחות. אז גם נפתח אולם התצוגה ביד אליהו בתל-אביב, וגם אולם חדש בירושלים. חברת בליליוס עדיין בעסקי הרכב, וגם תמיד מוזכרת כאחת המועמדות המובילות להיכנס לעסקי הייבוא המקביל. לדעתי האולם עדיין שלהם, אולי מחכה לזמנים טובים יותר.

פורסם
עם אני לא טועה הרכב הזה יהיה רכב שישמש בנמלי תעופה, ובנתיים לא מתכוונים לייבא אותו לצרכן הפרטי
הרכב משמש בנמלי תעופה ,בתי חולים ובחנייה של גני התערוכה או בכל מקום סגור אחר עד שינתן לו אישור לנסיעה על כבישי ישראל....

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...