Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונהה של ב.אמ.וו תעזור? :D

M3? לא.

זאת קומפקט. ככל הנראה , קומפקט 2.5.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, שאת קומפקט ולא M3.

לגבי פרוטקציות... אני עובד בחניון ברמת אביב ג' ורובן הגדול של המכוניות מגיעות עם 777, 999, 222 וכד'... זה ממש משגע אבל קל לזכור שזה משלנו :p יש גם ג'אסטי מקומבנות עם כל מיני מספרים כאלה..

סדרה 1 נראית בסדר, כמו שחשבתי - דומה מאוד ל-147... אני מצפה לראות אותה בקרוב, מקרוב, ואת ה-407...

אגב הסוכנות שליד מרצדס - "הינומה מוטורס" מביעה אקזוטיות באופן קבוע. ואינפיניטי FX35 יש כבר כמה וכמה בארץ...

נ.ב. - לאחרונה הגיע לחניון טוארג V8, חשבתי שיש בארץ רק V6... הייתה גם קאיין טורבו ושאר וולוו XC, וולוו cross country ועוד ועוד אבל זה כבר לא זה... 8)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
תמונהה של ב.אמ.וו תעזור? :D

M3? לא.

אתה מסכים איתי שאחרי שנה וחצי + אני לא יזכור איזה דגם זה.

וחצמזה אני לא כך מכיר דגמי ב.אמ.וו אז ככה ש... אין מה לעשות.

ועדיין אם מישהו יכול לעזור לי לבי השאלה שלי על הסמרט?

פורסם

מאחר ומכוניות אלו אינן ביבוא אישי, אין צורך בקומבינות במשרד הרישוי כדי לקבל מס' יפה.

היבואנים עצמם הם אלה שנותנים את מספרי הרישוי מתוך סדרות שעומדות לרשותם.

בדר"כ הם שומרים מס' יפים למכוניות יוקרה.

לדוגמא: שלוש אלפות 164 תלתן היחידות שהגיעו לארץ, קיבלו 164 באמצע המספר.

כך גם עם 147 GTA... בדלק מוטורס שומרים 000 באמצע עבור הלקסוסים... ויש עוד הרבה דוגמאות

פורסם
מאחר ומכוניות אלו אינן ביבוא אישי, אין צורך בקומבינות במשרד הרישוי כדי לקבל מס' יפה.

היבואנים עצמם הם אלה שנותנים את מספרי הרישוי מתוך סדרות שעומדות לרשותם.

בדר"כ הם שומרים מס' יפים למכוניות יוקרה.

לדוגמא: שלוש אלפות 164 תלתן היחידות שהגיעו לארץ, קיבלו 164 באמצע המספר.

כך גם עם 147 GTA... בדלק מוטורס שומרים 000 באמצע עבור הלקסוסים... ויש עוד הרבה דוגמאות

לאבי יש פג'ו 607, 2003.

ושלוש המספרים האמצעים הם 607.

וד"א שלי, בפאסאט זה 666 :twisted:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

במונדיאו יש לי 444, ותודה לסמנכ"ל כלשהו בדלק מוטורס :wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי השאלה עם הסמארט - אכן ניתן להחליף חלק מהפאנלים בשליפה מהירה. אמור לקחת כחצי שעת עבודה במוסך לשנות את צבע הרכב כמעט לגמרי (לא כל החלקים נשלפים, אבל רובם). מה שכן, הגיוני שבארץ. הפנלים עולים הון ולכן אף אחד לא יחליף כל יומיים את צבע הסמארט שלו... (מרצדס או לא מרצדס.)

גיא

פורסם
לגבי השאלה עם הסמארט - אכן ניתן להחליף חלק מהפאנלים בשליפה מהירה. אמור לקחת כחצי שעת עבודה במוסך לשנות את צבע הרכב כמעט לגמרי (לא כל החלקים נשלפים, אבל רובם). מה שכן, הגיוני שבארץ. הפנלים עולים הון ולכן אף אחד לא יחליף כל יומיים את צבע הסמארט שלו... (מרצדס או לא מרצדס.)

גיא

אני חושב שמה שנישלף זה הפנאלים של הדלדות ומעל הפנסים כי שאתה קונה את הרכב אז נגיד אתה רוצה אותו בשחור ודלת ומכסה המנוע באדום אז זה החלקים שאתה יכול לשנות..

אני לא חושב שמשתלם להחליף את הפנלים סתם ביזבוז כסף

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לא בהכרח.

ברור שכלכלי פרופר זה לא, אבל אם הייתי יכול לקנות סט של צבע שונה לגמרי, נניח ב2000 שקל לכל הרכב , ועלות ההחלפה היתה 200 שקל. וככה היית יכול כל חודשיים לשנות את הצבע של הרכב לגמרי, נשמע חביב. בטח ברכב SHOW כמו הסמארט. מי שקונה סמארט לא עושה את החישוב הכלכלי לרוב, אם כי כאשר הם רואים את המחיר של מרצדס על הפאנלים האלו, הגיוני שגם הם מתחילים לעשות חישוב כלכלי טהור....

גיא

פורסם

איך שכחתי לשים אותה איך פשוט כזו יפייפיה שאתמול גרמתי לסבא שלי לעצור את הרכב באמצע הכביש ברחוב פינקס בתל אביב כי פשוט אין עלייה וההייתי חייב לצלם אתם בטח רוצים לדעת איזה רכב צילמתי הינה תמונות שלה:

PORSCHE CARREA 4

DSC01455.JPG

DSC01456.JPG

DSC01457.JPG

DSC01458.JPG

DSC01459.JPG

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם
לא בהכרח.

ברור שכלכלי פרופר זה לא, אבל אם הייתי יכול לקנות סט של צבע שונה לגמרי, נניח ב2000 שקל לכל הרכב , ועלות ההחלפה היתה 200 שקל. וככה היית יכול כל חודשיים לשנות את הצבע של הרכב לגמרי, נשמע חביב. בטח ברכב SHOW כמו הסמארט. מי שקונה סמארט לא עושה את החישוב הכלכלי לרוב, אם כי כאשר הם רואים את המחיר של מרצדס על הפאנלים האלו, הגיוני שגם הם מתחילים לעשות חישוב כלכלי טהור....

גיא

אני לא הייתי מחליף כל חודשים גם עם זה עולה להחליף 200 שקל, הייתי מחליף כל חצי שנה

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם
M3? לא.

אתה מסכים איתי שאחרי שנה וחצי + אני לא יזכור איזה דגם זה.

וחצמזה אני לא כך מכיר דגמי ב.אמ.וו אז ככה ש... אין מה לעשות.

ועדיין אם מישהו יכול לעזור לי לבי השאלה שלי על הסמרט?

נסלח לך

:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...