Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני שומע את הרעש הנ"ל ואני לא יודע מאיפה הוא מגיע.

תחילה חשבתי שזה מגיע מהאגזוז (נשמע כמו שריקה או זימזום),

אתמול כשהייתי במוסך בשביל משהו אחר, יחד עם המוסכניק, כשהרכב היה על הליפט הקשבנו לרעש ושמענו שהוא מגיע מהמשאבת דלק, ולא מהאגזוז.

הרעש הנ"ל התחיל רק לאחרונה, ובנוסף לרעש הנ"ל הרכב התחיל גם לצרוך יותר דלק מבעבר,

1. מה לדעתכם הסיבה לרעש הזה?

2. והאם זה קשור לצריכת דלק?

3. לפעמים כשאני נוסע ברכב אני מרגיש מידי פעם איבוד כח ואחרי כמה שניות התופעה נעלמת (קורה בעיקר בבוקר, וגם בעליות לאחר עצירה/ והתחלת נסיעה) האם גם זה קשור?

הרכב עבר כבר 215,000 וככל הנראה לא הוחלפה ברכב משאבת דלק מעולם.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

משער שהמשאבה כבר בסיום חייה, משאבה (לאו דווקא רק של דלק אלא כל משאבה) שמגיעה לרמה של זמזום טורדני ולאור התופעות של שאיבת דלת לא רציפה, לדעתי המשאבה שלך סתומה כבר והגיע הזמן להחליף.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...