Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך נקראים החלקים במנוע שקשורים לשמן גיר? פשוט הייתה אצלי ירידה בלחץ שמן ועקב זה נשמעו תקתוקים וכאשר פתחו את המנוע, נאמר לי שצריך לשייף משהו, או במקרה קיצוני, להחליף מנוע.

פורסם

ניחוש שלי שהם דיברו על הקרנק. כניראה צריך לחרוט קרנק ולשים מייסבים אוברסייז. לא ממש קשור לשמן גיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניחוש שלי שהם דיברו על הקרנק. כניראה צריך לחרוט קרנק ולשים מייסבים אוברסייז. לא ממש קשור לשמן גיר.

לפני שבאתי למוסך, דלקה אצלי נורת שמן ובמוסך נאמר לי שנסעתי הרבה זמן ללא לחץ שמן מספיק. אפילו ראיתי ונגעתי בחלקים שצריך לשייף - זה משהו עגלגל.

פורסם

נסעת ללא לחץ שמן הרבה זמן. כלומר אני מניח שהם הציעו לך שיפוץ או החלפת מנוע. במקרה כזה הייתי הולך על האפשרות השנייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נסעת ללא לחץ שמן הרבה זמן. כלומר אני מניח שהם הציעו לך שיפוץ או החלפת מנוע. במקרה כזה הייתי הולך על האפשרות השנייה.

אז זה בכל זאת קשור לשמן גיר? או שמן מנוע?

ומה זה השיפוץ הזה? מה בדיוק צריך לשייף?

פורסם

אני לא יודע מה קשור שמן גיר - אתה רשמת את זה. קשה להבין לפי מה שאתה רושם מה בדיוק קרה ומה הסבירו לך במוסך. נישאר רק לנחש שנסעת ללא לחץ שמן מנוע (כמו שרשמתי קודם).

מה כבר אפשר לשייף במנוע? לדעתי דיברו על לחרוט קרנק - אבל זו הערכה ממידע המואט שנתת.

• תוכן חדש...