Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי דו"ח משטרה שאומר ש(כביכול) חניתי בחניית נכים (1000 ש"ח ללא נקודות)

המקום היה בשיפוץ וכנראה שבעבר הייתה חניית נכים. המקום בו חניתי לא היה מסומן ולא היה לידו עמוד - צילמתי את החניה שלי.

לקח לי זמן עד שכתבתי את הערעור, בנתיים: גרדו את הכביש, צבעו את החניות מחדש ו...הפלא ופלא!!! במקום בו חניתי אין חניית נכים.

צלצלתי לעירייה והם אמרו לי שבמקום מתוכננות מראש 3 חניות נכים.

אני חניתי ברביעית!!!

בנתיים, כתבתי מכתב, עם כל המידע הזה + תמונות שמוכיחות+מכתב על זה שהמקום בשיפוץ שנשלח ע"י העירייה+כתבה בעיתון + הסבר שבררתי בעירייה שיש 3 חניות ואני חניתי ברביעית+הסבר שהגעתי למכון הכושר כדי לרוץ 10 ק"מ ואין מצוקת חניה באזור ושבכלל אני מתנדבת למען נוער במצוקה וחמתי נכה ו -א-י-ן סיכוי שהייתי חונה בחניית נכים. וביקשתי לבטל (לא להמיר לאזהרה) את הדו"ח.

היום קיבלתי תשובה לפניתי הטלפונית כי התובע תומך בגרסת השוטר.

(עדיין לא עברו 90 יום מהדו"ח).

אני לא מוכנה לוותר ורוצה להשפט (הייתי רוצה גם להתלונן על השוטר שמנסה בדרך נבזית לתת דו"ח לא מוצדק ושמטרטר אותי לבית משפט+מבזבז את זמנו של השופט!!!).

יש למישהו איזו עצה....(למרות שאני בטוחה בצדקתי, אני ממש משקשקת מהמעמד).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלחת את המכתב בדואר רשום?

חכי לתשובה בכתב ולא, שיחה טלפונית זה לא מספיק.

מאותו רגע שתקבלי את ההודעה בכתב יהיה לך 30 יום להחליט אם את רוצה להישפט או לשלם.

החלטת להישפט , תבקשי להישפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את יכולה להעלות לכאן את הצילום במקום בו חנית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הי,

קיבלתי פרוטוקול מהעירייה שמעיד כי במקום יש שלוש חניות נכים מאז ומתמיד (היה שם שיפוץ ושבוע לאחר קבלת הדו"ח גרדו את הכביש וצבעו הכל מחדש)

מצרפת את התמונות שיש לי. הרכב שלי הוא הפורד פוקוס עם הלוגו של קוקה קולה (צלמתי את הזנב שלו ורואים מאחוריו עוד שלוש חניות שהן חניות הנכים) וצרפתי תמונות של קרצוף הכביש ולאחר הצביעה מחדש (אני חניתי בחניה השניה מלמעלה או הרביעית מלמטה)

פורסם

הסבר לתמונות:

תמונה ראשונה - רואים את הקצה האחורי של הרכב שלי ואת שלושת החניות מאחורי (אחת עם רכב, אחת פנויה ואחת עם רכב)

תמונה שניה - הגעתי ערב אחרי וצלמתי דוגמא - אני חניתי במקום שבו חונה הרנו (חניה שניה מלמעלה, מתוך חמש חניות, מאחורי המגאן חנית הנכים הראשונה מתוך שלוש)

תמונה שלישית - לאחר הקרצוף - אני חניתי במקום שחונה בו הרכב הכחול (העמוד מוסתר בין שני העצים)

תמונה רביעית וחמישית - לאחר הצביעה (הפעם אי אפשר להתבלבל - שתי החניות העליונות אינן חניות נכים ויש שלוש חניות נכים מלמטה).

אנסה לצרף גם את הפרוטוקול

פורסם

אולי תעלי את הדו"ח שקיבלת השמיטי פרטיך האישיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נראה כאילו "האריכו" את חניית הנכים הראשונה.

לפני הקרצוף והצביעה מחדש היא הסתיימה בין העץ לעמוד, ולאחר הצביעה היא מסתיימת בערך בקו העץ.

אולי השוטר חשב שמדובר בחניה רגילה אחד בתחילת השורה, ואחריה 3 חניות נכים - ולכן קיבלת דוח ?!?

פורסם

האם בדו"ח צויין שהרכב שצולם?

אם כן - תדרשי לקבל תמונה לידיים , וזה יפתור לך את הדילמות של הוכחות בבית משפט.

אם לא - קשה לי לראות איך תצליחי להוכיח שחנית דווקא בחנייה שאינה חניית נכים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הי, ותודה על התגובות:

1. לשוטר אין צילום (בררתי טלפונית)

2. לא האריכו את החניה השלישית. אבל מה שכן, הסימון על הכביש לא היה ברור ומלמעלה היה נראה כאילו חנית הנכים ממשיכה (שימו לב שהעמוד של החניה השלישית אינו מופיע בתחילת החניה אלא כמעט בסופה -מעל האמצע- ככה שללא סימון ברור, והיה כזה, אפשר לפרש כאילו החניה מתחילה מהעמוד) - את זה שככה ראה השוטר, ראיתי רק כשחזרתי לרכב (והגעתי מכיוון מעלה, בכיוון הנסיעה, מלמטה, אין בכלל ספק שזו לא חנית נכים).

3. בבית משפט אני מתכוונת "ללכת על זה" שהנדסית מתוכנן 3 חניות, וכך היה מאז ומתמיד ואני חניתי ברביעית (ורואים זאת בצילום).

האם זה מספיק חזק?

החשש שלי שפתאום עלולים להגיד מילה שלי מול שוטר ("אולי הזזת את הרכב לצורך הצילום???") - ופה, ממש אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני אדם נורמטיבי, ללא כל עבירה (בעלת 19 שנים רשיון) והכי מצחיק - זה במודיעין ואין שום בעית חניה ובדיוק הגעתי לאימון ריצה של 10 ק"מ!!! כך שבטוח אין לי מה לחנות בחניית נכים...

פורסם

תסתכלו על התמונה השניה - אני חניתי במקום שעומדת המגאן, רואים שהסימון נגמר לפני המגאן.

העמוד הוא ממש בקצה החניה השלישית.

ישנו שריד על הכביד (בגלל השיפוץ) של משהו שנראה כמו חצי חנית נכים ועליו עומדת המגאן - אין לי מושג איך יש את הסימון הזה כי בעיריה אמרו שמאז ומתמיד היו שם שלוש חניות (העמוד הוא השלישי מבין השלושה).

בברור יש כאן הטעיה.

פורסם

תראו את התמונה הזו,

כך נראה הציור על הכביש (לפני הקרצוף), שימו לב שנראה כאילו הרכב הראשון עומד באמצע הכביש על החצים והקו הלבן מגיע עד למדרכה (אז מה, מגיע לו דו"ח שעמד באמצע הכביש???)

עשו שיפוץ ולא מחקו את הסימונים על הכביש, אך בברור הם לא התאימו לתוואי הכביש.

הסימון חתוך וכשיצאתי מהרכב לא ראיתי אותו בכלל (ובטח לא את העמוד שעומד מאחורי העץ!).

2012-03-11 21.47.22.jpg

פורסם

את האמת לא מבין מהתמונות שלך כלום ולדעתי גם השופט לא יבין .

האם על פי הכתובת ניתן להבין כי את חונה כאן או שם. מניח שלא אז לא יהיה לך קל להוכיח.

השופט שואל את עצמו בד"כ מה היה לשוטר לתת לך דו"ח על חניה אסורה אם חנית כיאות.

זה הקושי שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז זה ממש מייאש!

יש לי תמונה שחניתי בחניה הרביעית.

יש לי פרוטוקול של העיריה שיש במקום שלוש חניות.

המקום היה בשיפוץ והסימונים היו לא תקינים , אך בפרוש לא חניתי בחנית נכים.

ובמשפט השופט לא יאמין לי...

אז בגלל זה לוותר ולשלם קנס, על משהו שלא עשיתי?

• תוכן חדש...