Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתול שני היה, שרד בהצלחה מרובה 4 שנים ומת ממחלת לב...

אני מתחבר יותר לכלבים, ורוצה פרטנר להליכות בוקר שאני צריך לעשות מעכשיו, יום יום.

עודד, אני שולח לך בפרטי מספר טלפון, אתה שכן ואשמח לדבר איתך בעניין.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לגבי שעות עבודה, מכיוון שאני גר בירושלים ועובד במרכז אז התשובה היא על הצד המחמיר שלה. אני מאמין שאני אעשה טיול בוקר בסביבות 0600 ואחזור הביתה לטיול לא לפני 1930. לא נשמע מעודד.

לא שזה לא מעודד, זה בלתי אפשרי לכל כלב שהוא, אלא אם יש גם דוגווקר שמוריד לטיול נוסף, ארוך, באמצע היום.

גם אז, כלב זו חיה חברתית ואלו יותר מדי שעות בהן הכלב לבדו. אני לא חושב שבתנאים הללו (יותר מ-12 שעות לבד כל יום) אתה צריך לקחת כלב.

חבל, אבל מה לעשות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כלב חייב לפרוק אנרגיה ועדיף שיעשה זאת בצורה נכונה. על הכלב לקבל טיולים ארוכים בצורה נכונה, להכיר כלבים אחרים ולהיות מחונך.

במקרה שאתה נמצא כ-12/13 שעות ואף יותר, מחוץ לבית זה מקרה ממש לא טוב לקחת כלב. במיוחד לא גור.

גור הוא מתפתח ולכן אינו יכול להחזיק את צרכיו במשך זמן רב(במיוחד לא גור בן חודש) כך שאתה תחזור הביתה להרבה ערמות קקי ושלוליות פיפי. זה מאוד מתסכל לנקות את זה במיוחד כשאין לך את האפשרות בכלל לחנך את הכלב לא לעשות צרכיו בבית.

תחשוב שמ-6 בבוקר עד כ19:30 ואף יותר אתה מחוץ לבית מה שישאיר לכלב זמן איתך בערך בין השעות 20 עד 23?(לישון גם הרי צריך). משמע שלוש שעות שהכלב לא יהיה לבד מלבד הלילה. הוא ישתגע! הכלב דורש חינוך, טיולים ולהיות בחברת הלהקה שלו. להיות לבד כל כך הרבה זמן(וזה המון זמן) זה ממש לא טוב לכלב.

אני הייתי ממליץ, במידה ואתה רוצה כלב מאוד מאוד, לאמץ כלב מבוגר יותר מעמותה כלשהי ושם הכלב כבר יהיה מחונך יותר, יוכל להתאפק וגם תעשה מעשה טוב.

שוב, גם לכלב מבוגר לא טוב להיות הרבה זמן לבד אבל זה עדיף מאשר להיות מורדם או לחיות בכלבייה.

גור סקרן מאוד ולכן יתקרב כל הזמן לחתול שלך מה שייצור עימות ביניהם וכמו שאמרת, מישהו עלול לאבד עין.

פורסם

כשהייתי ילד קטן הייתה לי כלבה שכזו,

כראו לה "שושה", והיא הייתה אחת הכלבות החכמות ביותר בעולם :wink:

בכל יום היא הייתה עושה טיול באותה שעה קבועה ומגיחה בשער הגן שהייתי בו.

לאחר שהייתי משחק איתה בהפסקה, היא הייתה חוזרת שמחה הביתה,

ומחכה לי עד שהייתי חוזר - אז היא הייתה קופצת עלי ומשתגעת משמחה.

עד שגנבו אותה :-(

יום אחד חזרתי מהגן הביתה, והיא פשוט לא הייתה שם כדי לנבוח ולקשקש בזנבה.

החבל שאליו הייתה קשורה הרצועה שלה נחתך, והיא נלקחה בידיו של אלמוני גנב :|

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...