Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לקבל חוות דעת על צמיגי ברום 165/70/14 לפיאט פונטו שנת 2005.

הצמיגים חדשים (02/12) ובפנצ'ריה מאוד המליצו עליהם.

בנוסף מה זה אומר שהצמיג רדיאלי?

תודה רבה :)

פורסם

איזה דגם של בארום?

יש לחברה הזאת דגמים טובים יותר ויש דגמים פחות פחות, בדיוק כמו אצל הנקוק, דאנלופ או קומהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צמיגי ברום
WTF? לא חושב שהחברה הזאת היא משהו רציני אולי איזה חירטוט סיני.

ובפנצ'ריה מאוד המליצו עליהם
מניסיון עם כ-15 פנצ'ריות שונות באזור הדרום, כל "פנצ'רמאכר" ממליץ בד"כ על הצמיגים שהכי חשוב לו למכור, כנראה שיש לו הרבה כאלו במלאי או שהוא מרוויח עליהם הכי טוב. קבל סיפור אמיתי שקרה לי בבאר שבע בפנצ'ריית בני-פנחס, נכנסתי לשם עם היונדאי אקסנט 2008 של אבא שלי וביקשתי רביעיית צמיגים טריים ממותג מוכר, הפנצ'ר-שקרן התחיל להרצות לי שהכל זה חרטה ואפילו מישלין המהוללים מייצרים בסין כך שעדיף לי לקחת את הכי זול ואם אפשר גם לקנות משומש כך זה יצא לי אפילו יותר זול, עיקמתי פרצוף, התעלמתי ושאלתי אם הוא מחזיק קונטיננטל והפנצ'ר-שקרן ישר התחיל לצעוק עליי "מה אתה מטומטם? כולה אקסנט....אם היה לך רכב ספורט מילא אבל סה"כ אוטו פשוט מה אתה משחק אותה פרופסור?" הסתובבתי והלכתי לאוטו-דיפו שם הרכבתי רביעיית גודייר GT3 בהפרש של 50 שקל לצמיג מול הסינים.

בקיצור עשה קצת שיעורי בית, למד מהם האופציות הקיימות בשוק במידה שלך ותתחיל לחפש אותם בפנצ'ריות עד שתמצא אותם, אל תתפשר על ההמלצות המבזות האלו, הצמיגים הם היחידים שמחברים אותך לכביש לא שווה לך לקפח חיים בשביל הפרשים כאלו נמוכים של כסף.

פורסם

BARUM זאת חברת בת של CONTINENTAL, שמייצרת צמיגים לא רעים.

הדגם כנראה BRILLANTIS שהוא מספיק מעל ומעבר לרכב מהסוג הזה.

אין בצמיגים האלה שום דבר מיוחד, אתה יכול באותה מידה לקנות FALKEN , KLEBER או הדגם הבסיסי של - GOODYEAR DURAGRIP.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...