Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 746????

BMW
שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

עקב התערבות ארוכה עם חבר אני נאלץ לשאול את השאלה כאן בפורום כדי לתת הוכחה:

(מדובר בהרבה כסף :D:lol: )

האם יכול להיות דבר כזה BMW סדרה 7 746I ????

אני יודע שיש את ה-745, (יחד עם 760,735,730,730D וכו,) אבל 746 אני כמעט בטוח שאין דבר כזה!!

אני כבר שנים פריק מטורף של החברה הבווארית וזה לא עוזר לי להוכיח לו לאחר שהוא טוען שבמשך מספר רב של דקות הוא עמד ליד הרכב וראה שרשום 746I

אולי תעזרו לי להוכיח לו שהוא טעה?

דרך אגב- הוא טוען שזוהי מכוניתו של לב לבייב והיא נמצאת מתחת למלון שלו בטיילת בתל-אביב.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להוכחה פשוטה שאין כזו מכונית, נכנסתי ל-GOOGLE וחיפשתי את הערך BMW 746

זה לא מצא שום מכונית כזו. 8)

http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&q=bmw+746

אדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא גלגל ספייר.

זה בוכנה ספייר.. הרי שתי הספרות האחרונות מייצגות את נפח המנוע. :loco::silly::screwy:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמה דווקא מר לבייב, היהלומן המיליארדר, מהיהודים העשירים בעולם - בעצם, האנשים העשירים בעולם - למה הוא לא יכול לקנות 760?

למה?

ואל תגידו לי שלא צריך. כן צריך. אם ב.מ.וו ראו לנכון לפתח כזו, אז צריך.

(הס מלהזכיר S600, למשל)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שבטח שמעת מהמהפקד שלך בצבא, יש הבדל בין יכול לבין רוצה.

עשיר אמיתי לא יקנה את ה-760. הוא לא זקוק להפגנה כזאת של מזומניו, זה נחשב לסוג של חוסר טעם. ובינינו, גם לא צריך את זה. ל-745IL לא חסר שום דבר.

וכמובן שאין כזאת חיה 746. נדמה לי שהיתה פעם 733 שהורכבה רק בדרום אפריקה ול-7 הראשונה היתה 732, אבל זהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שבטח שמעת מהמהפקד שלך בצבא, יש הבדל בין יכול לבין רוצה.

עשיר אמיתי לא יקנה את ה-760. הוא לא זקוק להפגנה כזאת של מזומניו, זה נחשב לסוג של חוסר טעם. ובינינו, גם לא צריך את זה. ל-745IL לא חסר שום דבר.

וכמובן שאין כזאת חיה 746. נדמה לי שהיתה פעם 733 שהורכבה רק בדרום אפריקה ול-7 הראשונה היתה 732, אבל זהו.

ול735 חסר משהו? אתה יודע שזה לא העניין.

מה שכן יכול להיות הוא שמר לבייב רכש את ה745 שלו לפני שה760 הייתה זמינה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה BMW 746.

ולבייב מתנייד ב745 אם אני זוכר נכון. (לבנה).

גיא.

צודק.

ותגיד

חבר שלך פוזל או משהו? :roll:

הוא לא פוזל

זאת ראיה סלקטיבית יש מיקרים שפשוט המח שלך ביגלל הרבה סיבות רואה ראיה סלקטיבית לזמן מה

תראה לחבר שלך את הת'רד הזה והכל יסתדר, ואני מקווה שלכל אחד פה תצא איזה קופה קטנה על העזרה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.

העניין הוא שאני חובב BMW מושבע כבר מספר רב של שנים וכמו להרבה מחובבי המוטוריקה והחברה הבווארית הידע שלי מעודכן תמיד ומאוד מורחב.

אני הייתי כבר בטוח ב-100% שאין דבר כזה והת'רד אכן היה כדי להוכיח לחבר, שראה אגב את הת'רד והוא עדיין לא מאמין לי: "אני אומר לך שראיתי 746 מאחורה"

(וזה אחרי שיטוט בכל אתרי BMW העולמיים)

נשאר רק להתקשר לקמור :wink:

תודה על עזרתכם בהוכחה.. :mm_yeah:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שקראתי את ההודעה לפני יומיים והיום ראיתי 745...

לפני שהבנתי שזה 745 הייתי בטוח שזה 746.. הכיתוב ממש ממש משלה...

בטח חבר שלך הסתכל כמוני וחשב שרשום 746....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...