Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היופ יום חם יחסית, יצאתי עם האוטו לסיבוב קטן לכמה דברים בעיר, אחרי בערך 20 דק' של נסיעה הגעתי הביתה, כיביתי את האוטו ונזכרתי שאני צריך לקנות משהו אז ישירות הדלקתי שוב.

נסעתי רגיל (יש לומר אין התנהגות מוזרה של הגיר חוץ ממה שקרה) סיבוב קטן אחרי כיכר באיזור מזרח ראשל"צ ופתאום בנסיעה של 30 קמ"ש אין תגובה מהגז. (כל שאר הדברים עובדים, מערכת רדיו הכל)

לוחץ על הגז שוב אין תגובה, האוטו מדרדר כאילו על ניוטרל, אבל שוב אומר לוחץ על הגז ואין עליה של הטורים, פשוט אין תגובה.

כיביתי תאוטו, העברתי ל P, התנעתי שוב פעם ל D והאוטו מתחיל לנסוע רגיל.

לאחר מכן עצרתי בחנות שוב פעם חזרתי לרכב ושוב נוסע רגיל ללא בעיות.

מישהו מכיר את התופעה הזו?

אגב, שמן גיר אמור להחליף בטיפול הבא, האוטו עבר 172000 ק"מ, ולא נראה לי שיש קולר לגיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב הזה ידוע בגיר רגיש, אך ברוב המקרים החלפה של השמן והפילטר גיר, והוספת קולר לגיר, פותרים את רוב הבעיות ומאריכים את החיים שלו.

שווה לך לשים את הקולר, הרבה תגובות טובות יש לאחר שאנשים הוסיפו אחד כזה לגיר.

פורסם

nir100

הגיר אף פעם לא גרם לתגובות מוזרות או הראה כאלו למרות שאני מודע לבעיות הרבות שלו, לא בעיטות או כניסות קשות (גם בחורף), אבל מה שכן היה מוזר לי זה שאני יודע קצת לזהות תקלה בגיר, והקטע הוא שברגע שהאוטו לא הגיב אחרי הכיכר, לא היתה שום תגובה מהגז, הרכב דולק עובד כרגיל המערכת המזגן והכל פועל, לא היתה הפסקה חשמלית (במקרה של מצבר) ולא ניתוק כלשהו.

פשוט כיביתי את הרכב, הפעלתי מחדש ושוב חזר לנסוע כרגיל.

אני אמור להיות השבוע הבא בע"ה בתל אביב, דיברתי עם מוסך רון שם אמר לי אחד העובדים (או רון עצמו) שהם עובדים הרבה עם סופר לנסר, אז חשבתי לקפוץ אליו לבדיקה.

בלי שום קשר קולר לגיר אני אתקין בקרוב מאוד (חוסר מזומנים).

תודה רבה על התשובות חברים.

נ.ב האגזוז שלי בזמן האחרון פולט לא בצורה חלקה, אלא בצורה של "בום בום בום", מישהו פתח שרשור על פיאט קופה עם אותו הרעש בדיוק אם איכשהו זה קשור

זהו הסרטון של הבחור בשם Shotdown מהאתר ופתח פה שרשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429444

Opel Adam S 2017

פורסם

אחד מהצילינדרים לא עובד

כנראה אין ניצוץ

יכול להיות פלג סדוק , כבל מתח גבוה תקול , סדק במכסה המפלג , סדק ברוטור.

בלילה אפשר לראות את זה טוב.

פורסם

איך אפשר לראות זאת בלילה?

אגב האוטו נוסע בסדר גמור (נוסע גם יותר טוב מהפעם הראשונה שקיבלתי אותו), ממה שאני יודע אם הרכב עובד על 3 צילינדרים ואחד מהם לא עובד, היתי מרגיש חולשה ממש חזקה ברכב, מה שאין (טפו טפו טפו)

אגב טיפול לרכב והחלפת פלאגים בוצע לפני 3500 ק"מ

Opel Adam S 2017

פורסם

בלילה הניצוץ שבורח בולט . וקל לראותו.

אם כשאתה נותן גז אז הזרימה באגזוז רציפה , אז זה לא ניצוץ שבורח.

• תוכן חדש...