Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שאלתי על זה בעבר אבל לא מצאתי את התוצאות,

יש לי נגן מיני דיסק ישן של סוני שעובד לסירוגין (מנגן כמה דקות\שניות ואז נכבה), העניין הוא שיש לי על הדיסקים שם שירים נוסטלגיים מתקופת השירות הצבאי ולמרות שהם ״עתיקים״ אני רוצה לצרוב אותם על דיסק, ככה בשביל הנוסטלגיה.

איך בעצם אני מעתיק את השירים מנגן המיני דיסק למחשב (IMac אם זה משנה) בפורמט שכמובן אוכל להשמיע במחשב ולצרוב על דיסק (לא MP3 כי המערכת ברכב לא תקרא את זה).

תודה לעוזרים ותתכוננו לשרשור ״איך קוראים לשירים הבאים״....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה דגם?

נראה לי שפשוט תחבר את ה-MD לכניסת הליין אין במחשב ותקליט באמצעות תוכנת הקלטה.

נ.ב.

אתה יכול לזהות את השירים בעזרת הפלאפון...

פורסם

במידה ויש לך צורב DVD חיצוני (מכשיר לסלון )

אתה מחבר את המיני באופטי לכניסה ומקליט. משם הולך למחשב וצורב באיזה פורמט שאתה רוצה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...