Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אציין קודם כל שלא ידעתי להיכן לשייך את השרשור הזה ולכן פתחתי אותו פה, אם יהיה צורך, אודה לאחד המנהלים אם ניתן יהיה להעבירו לפורום המתאים.

לענייננו,

אני מחפש לשדרג את הג'אנטים ה"רגילים" והידועים לשמצה שנמצאים על רכבי, שברולט ספארק.

אחרי קריאת לא מעט תרדים, יצא לי להבין שאין טעם להחלפה כאשר היא מבוצעת במקום שאינו מוכר ג'אנטים איכותיים ומתקינם כראוי, לכן החלטתי לרדת מאופציה זולה (מאוד אפילו) להחליפם לג'אנטים כביכול "מקוריים" במחיר מצחיק, ואני מחפש המלצות למקום אחראי וטוב אשר גם מוכר ג'אנטים מגנזיום לשברולט ספארק (קוטר 14'', רוחב 5'' כמדומני [לפחות בכל הנוגע לקוטר זה ודאי]) אשר עשויים מחומר עמיד וטוב עד כמה שניתן במחיר הוגן, וגם מתקין אותם כמו שצריך ולא התקנה שתגרור אחריו רעידות במהירויות גבוהות וכו'.

אשמח להמלצות בעיקר באזור חיפה והקריות.

תודה רבה!

שגיא ישראל

פורסם

לא מזמן החלפתי ג'אנטים והיו 2 אפשרויות.

אפשרות ראשונה היא להזמין את הג'אנטים הסיניים שמיובאים על ידי מ.י.ח שהם מאוד נפוצים בארץ ובאיכות סבירה. אתה יכול להזמין אותם דרך כל פנצ'ריה שאתה סומך עליה והם יעלו לרכב שלך כולל התקנה סביבות ה-1400 ש"ח אני מאמין. עם קצת מיקוח אתה יכול לכלול בעסקה גם בורגי נעילה נגד גניבה של הג'אנט.

האפשרות השניה היא להזמין דרך יבואן מקצועי ג'אנטים של חברות מקצועיות כמו BBS או momo. מן הסתם הם יהיו יותר קלים ויפים למראה אבל המחיר כאן יהיה יותר מכפול, וייתכן שגם משולש, מאשר במקרה הראשון.

אני בחרתי באופציה הראשונה.

פורסם

כפי הידוע בשברולט ספארק.צדקתה. אם תיקח משהו שהוא מעל 5.5 רוחב מתחילים הבעיות אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנייד לגבי המשך התייעצות והתקנה ערב טוב

פורסם
הג'אנטים ה"רגילים" והידועים לשמצה שנמצאים על רכבי

סתם מעניין אותי, לאיזו שמצה הם ידועים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי בכיעור שלהם, למרות שלא יצא לי לראות או להסתכ על ג'אנטים / טאסות, לא כזה מעניין.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הכוונה כמו שנאמר באמת לכיעור שבהם. פשוטים ולא יפים, ממש נראים כלקוחים ממנהרת הזמן.

תודה לכם על התגובות.

פורסם

טוב אז גם אני התחדשתי לי בסט חישוקים חדש ונוצץ לרכבי, ואני רוצה בזאת להודות בראש ובראשונה לאביתר מג.מ פורטל, על היעוץ הראשוני, ההכוונה ההסבר ובכלל השירות הנפלא שקיבלתי ממנו על מה טוב ומתאים לאוטו שלי אחרי שגם אני "נכוותי" קלות לפני כן על ידי חישוקים שלא מתאימים לרכבי.

אחריו כמובן לגולן מג.מ פורטל חיפה על ההתקנה והעבודה הנהדרת ותודה גם ליואל שהסביר לי והציג לי את היבואן במלוא הדרו.

ללא ספק מקום מכובד שעושה עבודה נפלאה! כן ירבו! תודה לכם חברים.

פורסם

אתה יכול לעלות תמונה של הג'אנטים ושל הרכב עם הג'אנטים, יש לי גם רכב כזה ואני מעוניין גם להחליף לג'אנט נורמלי ויפה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...