Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון, התפרסמה כתבה עלינו יניק ואהרון, חובבי שימור הרכבים בצפון (קרית ביאליק).

תודה לעיתון הד הקריות ולרותם הכתבת המקסימה.

יניק ואני הכרנו בזכות התחביב, ושניינו נהנים משיקום ושיחזור הרכבים וממפגשי חובבי שימור הרכבים בצפון.

תודה לבנות הזוג שלנו לעזרתם ותמיכתם בתחביב ובתקציב.

מצורף הכתבה ב- pdf בשני עמודים נפרדים.

כן ירבו כתבות עלינו חובבי שימור הרכבים בצפון.

כתבה על יניק פרל ואהרון כסאר-עמוד 1.pdf

כתבה על יניק פרל ואהרון כסאר עמוד 2.pdf

פורסם
בשישי האחרון, התפרסמה כתבה עלינו יניק ואהרון, חובבי שימור הרכבים בצפון (קרית ביאליק).

תודה לעיתון הד הקריות ולרותם הכתבת המקסימה.

יניק ואני הכרנו בזכות התחביב, ושניינו נהנים משיקום ושיחזור הרכבים וממפגשי חובבי שימור הרכבים בצפון.

תודה לבנות הזוג שלנו לעזרתם ותמיכתם בתחביב ובתקציב.

מצורף הכתבה ב- pdf בשני עמודים נפרדים.

כן ירבו כתבות עלינו חובבי שימור הרכבים בצפון.

אהרון ידידי,

לדעתי אתה לא חובב שימור רכב, אתה מיקצוען אמיתי !

זה לא בושה לכתוב שאתה ויניק חברים במועדון החמש

משום מה המשפט שכתבת באדום מוכר לי מאיפה שהוא !

בכל מקרה ישר כח לך וליניק על הכתבה בעיתון

מחכים לקבלת הפנים (השקה) של הוולוו שלך במפגש מועדון החמש בארומה נשר

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מרשים, צלמו בהזדמנת את הוולבו היפה הזו, אין הרבה כאלה בארץ.

לא מזמן הייתה וולבו 264 למכירה באיזור בת-ים, שוחחתי עם המוכר ומשהו לא נראה לי, התעקש שהרכב מקורי למרות שהוא בעל מנוע 2400 סמ"ק שמעולם לא היה בוולבו 264

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
מרשים, צלמו בהזדמנת את הוולבו היפה הזו, אין הרבה כאלה בארץ.

לא מזמן הייתה וולבו 264 למכירה באיזור בת-ים, שוחחתי עם המוכר ומשהו לא נראה לי, התעקש שהרכב מקורי למרות שהוא בעל מנוע 2400 סמ"ק שמעולם לא היה בוולבו 264

היו גם היו דגמי 264 עם ארבעה צילינדרים כמו גם 240 עם מנועי 6 צילינדרים - במקרה הזה המספר מייצג את רמת הגימור ולא את גודל המנוע.

אגב דגמי ה-760 טורבו היו כולם עם ארבעה צילינדרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היו גם היו דגמי 264 עם ארבעה צילינדרים כמו גם 240 עם מנועי 6 צילינדרים - במקרה הזה המספר מייצג את רמת הגימור ולא את גודל המנוע.

אגב דגמי ה-760 טורבו היו כולם עם ארבעה צילינדרים.

264 עם ארבעה צילינדרים??? אתה בטוח???

בסדרת 200, רמת הגימור צוינה תמיד באותיות(DL, GL, GLT, GLE וכו')

לגבי 760, זה נכון, קל וחומר משהושק דגם הקופה, 780.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגמרי בטוח (לא מדובר בכמויות גדולות - אך בוודאות היו דגמי 264 עם ארבעה צילינדרים) ייתכן גם שהמנוע לא מקורי למרות דבריו של הבעלים - זאת בשל העובדה מנוע הדאוורין בנפח 2664 סמ"ק היה מנוע זוועתי בכל קנה מידה (בעיקר בגלל שהוא היה צרפתי :oops:) ויתכן שלאחד הבעלים נמאם והא שם מנוע 2300 במקומו, מה גם שבשל העובדה שהוא שרת ב-240 שנתיים בלבד קשה מאוד היה להשיג לו חלפים כבר לפני שנים רבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כתבה יפה ומושקעת. כל הכבוד לחובבים ולעיתון הד הקריות בצפון.

תהנו מתחביב ומהרכבים היפים, שהם מקור גאוותכם להשקעה ועשייה.

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

יניק, אהרון והד הקריות, יישר כח לכתבה המרגשת.

הכתבה מדגישה באור חיובי את שותפות בנות הזוג בתחביב, "אשתי ויקי היא האוצר שלי וגם שר האוצר". ונעימה רעייתו של אהרון "מכונאית רכב". עכשיו יש לי חומר נוסף לכתיבה בחרוזים ליום האשה הבינלאומי.

מרגש לקרוא שהרומן של יניק עם המכוניות התחיל בגיל 14 וממשיך עד היום ב"מסע שלם של חוויות וריגושים", ואצל אהרון הריגושים בשיקום רכבי באספנות זה כמו "האהבה ראשונה".

אנו חובבי רכבי האספנות ושימור הרכבים, זכינו בכתבה מעניינת ומרגשת, והכרנו צד נוסף של החברים העוסקים במלאכה בצפון. תודה.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...