Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי המוזיקה שבינכם,

הייתי בנסיעת עבודה ובאחד הרכבים שנסעתי התנגן דיסק ששמו התחיל כמו בכותרת (השם המלא שהופיע היה 3 france the greate... אני משער שהמספר ייצג את מספר הדיסק בצ'נג'ר), שמעתי את שיר 17 שהיה שיר שקט כזה וסקסי לאללה (לא בטוח אפילו שזה היה בצרפתית..).

השאלה היא האם משהו ממה שכתבתי מקפיץ לראש איזה דיסק שעשוי להתאים לתיאור?

במידה ולא,

אשמח להמלצות להמלצות לאיזה דיסק רגוע "סקסי" כזה שיהיה כיף לשים במערכת בבית\באוטו ברקע (עדיפות לאנגלית).

רוב תודות!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהחלט היו להם שירים נחמדים ויפים, אפילו שאישית אהבתי יותר את אלו מאיטליה.

לחפש Frace greatest hits אי אפשר : יש המון ביצועים של אומנים ולהקות, יש נערות ששמן France ואז אוסף הלהיטים שלהן קופץ לרשימה.

התאור הזכיר לי את

הקטע המחרמן הזה... דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...