Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב,זהו,אחרי שיחה עם נציג והבטחה להיות מניוד ב 21:05 , הניוד סופסוף הצליחה.

אם כי הקליטה באזור שלי לא להיט....

פורסם

עוד מישהו נתקל בבעיות בשיחה ברשת הוט?

במשך שבוע שהצד השני מפסיק לשמוע אותי באמצע השיחה, זה בא והולך לסירוגין.

יש שיחות שעוברות חלק לגמרי, יש שיחות שפשוט בלתי אפשרי לנהל. זה קורה בכל מיני מקומות פיזיים ובלי קשר לרמת הקליטה.

*כמובן שנשללה האופציה של תקלת חומרה במכשיר (ביצעתי שיחות ב-VIBER והרצתי אפליקציית מיקרופון להקלטה של כמה דקות טובות והכל תקין, פירקתי את המכשיר כדי לנקות את הגומייה של המיקרופון התחתון, העברתי למצב ספיקר תוך כדי שיחה [כידוע במצב הזה המיקרופון העליון נכנס לפעולה במקום התחתון])

ושל תקלת תוכנה (בוצע ריסטור נקי למכשיר).

Stay Dirty

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גולן טלקום והוט מובייל מקבלות את הערבויות בחזרה

http://hwzone.co.il/tech/news/140852

שתי מפעילות הסלולר החדשות עמדו בתנאים שהוצבו להן ויקבלו את הערבויות הגבוהות אותן הפקידו בתחילת דרכן חזרה. כיצד זה ישפיע על שוק הסלולר בארץ ועל הצרכנים בפרט?

קרדיט ל-HWZONE .

:fadein:
פורסם

האם הועברת מתחנות בסיס של סלקום לתחנות של גולן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי כ 3 שבועות עם 012 אני יכול להגיד בוודאות שמורגש שיפור משמעותי. כבר כמעט ולא מקבל הודעות על איבוד רשת,

וברוב המקומות הקליטה כמעט מלאה עד הסוף.

מה שהכי אהבתי שלא צריך להתעסק עם כ"כ הרבה הגדרות בהתחלה. פשוט מכניסים את הסים וזהו.

פורסם
האם הועברת מתחנות בסיס של סלקום לתחנות של גולן?

מה זה אומר ? ואיך עושים את זה?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה כתוב על המסך שלך: אם אתה מחובר לרשת סלקום יהיה כתוב Golan T, ואם לאנטנות העצמאיות של גולן ייכתב Golan Tel או משהו דומה. כיון שהרשת של סלקום יותר צפופה סביר שהיא תתן לך קליטה יותר טובה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה כתוב על המסך שלך: אם אתה מחובר לרשת סלקום יהיה כתוב Golan T, ואם לאנטנות העצמאיות של גולן ייכתב Golan Tel או משהו דומה. כיון שהרשת של סלקום יותר צפופה סביר שהיא תתן לך קליטה יותר טובה.

זה משתנה...שווה פשוט להתבייט על Golan Tel ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

להפך. הייתי מעדיף חיבור לרשת סלקום היותר צפופה.

ד"א - להתביית כובתבים בשני "ת", מלשון "בית".

פורסם

עברתי מגולן ל-012 ואני מרגי שעשיתי את טעות חיי, אני לא מבין איך לאורנג' יש כ"כ הרבה לקוחות.

חוץ מבת"א - חולון - בת-ים וכאלה אין כמעט קליטה בשום מקום שאני נמצא בו - במקום מגורי - קליטה גרועה יותר מגולן, ביבנה - כמעט ולא הייתה בכלל. בבסיס שלי הקליטה יותר גרועה מגולן.

אני ממש מאוכזב וכנראה שאשוב לגולן בקרוב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...