Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נייר זה לא נורא, הוא היה נשרף ולא גורם נזק משמעותי. לנסוע עם בוקסה בסעפת היניקה זו פצצת זמן שרק מחכה לפוצץ לך את המנוע. לא הייתי אפילו חולם להניע את הרכב.

אבל הנייר שנשרף משאיר אפר הוא לא נעלם - האם לא גורם נזק?

ולפ"ש - חיפשת בסביבת מקום עבודה על הרכב? או באיזשהו רווח או שקע בתא המנוע קרוב לבית מצערת.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• ספונסר פורום
פורסם

מה שקורה לרוב זה שהבוקסה לא מאפשרת לשסתום להסגר,ואז השסתום פוגע בבוכנה,צריך להיות אמיץ מאוד או טיפש מאוד לנסוע ככה ברכב.

אורן

פורסם

מה כבר האפר יכול לעשות ? גם ככה יש פיח בסעפת ובראש המנוע, זה מדובר פה ששרפת קרטון שלם בתא הבערה, זה זניח.

לעומת זאת שמח לקרוא שגם אורן כבעל מקצוע מצטרף לדעתי.

יש כמובן סיכוי שהבוקסה כבדה מדי או גדולה מדי ולא תשאב לכיוון שסתומי היניקה אלא תישאר לה משקשקת בסעפת, אבל יש גם הסיכוי שלא... ואז במינימום ראש מנוע חדש, ובמקסימום היא נכנסת לתא השרפה, דופקת את הבוכנה וביי ביי למנוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אבל יש לי שאלה תוך כמה זמן היא אמורה לעשות נזק למנוע? כי בנתיים כבר נסעתי כ 30 ק"מ מאז המקרה

ובכל מקרה נגיד ואני יצטרך להשים שם מנוע חדש אפשר לתת לי חוות דעת מה המחיר? ואיפה להשים?

פורסם

בנאדם אתה רציני? תוך כמה זמן היא אמורה לעשות נזק?

פרק את הסעפת ותוציא את הבוקסה,

אה כן, והמכונאי שניסה למשוך לך אותה עם מגנט והחליט לוותר הוא חתיכת חוראני שלא רוצה לעבוד "קשה" ואני במקומך לא היתי חוזר אליו לעולם,

מנוע עולה 4500 ש"ח לפני עבודה.

קו---------------------------------------

פורסם

לא שאלתי אותו כמה הוא רוצה עבור פירוק הסעפת הוא רק אמר שזה חתיכת הוצאה. אני צריך לשאול אותו

והוא לא רק רצה למשוך לי את זה עם מגנט הוא פירק בית מצערת גם

פורסם
ולא הבנתי לפרק את הסעפת ולהוציא את הראש מהחור איזה ראש ? להוציא ראש מנוע או מה?

טעות, תיקנתי.

אין סיבה לפרק ראש.

קו---------------------------------------

פורסם

ידידי אם אתה יודע בוודאות שהבוקסה נכנסה לסעפת אין מה לעשות חוץ מלפרק סעפת. לעיתים עושים טעויות ואז צריך לשלם. לא צריך לקחת את זה קשה. לקחת סיכון עצום כשהנעת את הרכב, למזלך לא קרה כלום (ואולי גם לא יקרה). הפתרון הנכון והאחראי הוא לפרק את הסעפת ולהוציא את הבוקסה.

פורסם

מחר על הבוקר אני לוקח את הרכב למכונאי ואומר לו לפרק את הסעפת יעלה כמה שיעלה מקווה שהיא תמצא שם

פורסם

עם חגורה !

במחשבה שניה, לאחר שתפורק סעפת היניקה והבוקסה לא חמצא בסעפת ויתבבר שהיא נפלה מחוץ לרכב, או נתקעה בין תושבת ה מנוע לבלוק ,ו בחיבור המנוע לתיבת ההלוכים, או בין סעפת היניקה לבלוק המנוע, הכאב על התסכול יכאב יותר !

במחשבה שלישית ,אם בדרך למוסך הסעפת יניקה תפלוט את הבוקסה דרך מעבר כלשהו בסעפת היניקה, לא מסוגל לתאר את הכאב....

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חחחח לצערי היא בטוח איפה שהוא ברכב וצביקה אז מה כבר לעשות ?אני כולי מבולבל לפתוח סעפת יניקה לא לפתוח מה להגיד למכונאי לפתוח את כל מכלולי המנוע או מה ?

• תוכן חדש...