Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מתכנן לעשות טרייד אין על הטויוטה קורולה הישנה שלו, ההתלבטות שלו כרגע היא בין הרכבים הנ"ל שנת 2009.

בזמנו כשאני חיפשתי לקנות רכב, התלבטתי בין מאזדה 2 לבין יונדאי i20 וחבר שעובד בליסינג אמר לי שהמאזדה עדיפה, הלכתי לפי העצה שלו ואני לא מתחרט.

לפי הגיון דומה הייתי אומר ללכת על הסובארו אבל מה אתם אומרים?

פורסם

לא ממש כתבת צרכים ולכן קשה לכוון אותך, אישית אני הלכתי על i30, מרגישה הרבה יותר מודרנית, זריזה, אוחזת, מאובזרת, מרווחת ו...הבנת את הכיוון. הסובארו דיי מיושנת וצפופה.

פורסם

נתחיל בלתקן את ההגיון, ה-i20 טובה מהמאזדה 2.

ה-i30 והסובארו לא רחוקות משמעותית אחת מהשנייה וזה בעיקר עניין של טעם.

פורסם

עשית בכירה טובה שלא הלכת על i20, המאזדה 2 טובה ממנה. בקשר לB3 ולI30, הI30 טובה מB3 רק בביצועים, כל השאר הB3 לוקחת בענק.

פורסם
עשית בכירה טובה שלא הלכת על i20, המאזדה 2 טובה ממנה. בקשר לB3 ולI30, הI30 טובה מB3 רק בביצועים, כל השאר הB3 לוקחת בענק.

בוא תפרט קצת לגבי כל השאר?

פורסם

בנוגע למאזדה 2, גם בעיני היא טובה משמעותית מה I20

בנוגע לI30 והB3 - אישית, אני מעדיף את הI30, אמנם הB3 נוחה יותר, אבל היא גם סובלת מחוסר כח, גיר לא נעים, אבזור דל וצריכת דלק גבוהה בשל הצורך לאמץ את המנוע.

אני בעד היונדאי.

פורסם

בתור מי שיש לו I30 במשפחה, קודם כל קח את הגירסא המאובזרת יותר - זאת עם הסאנרוף ולא גירסאת הליסינג מאחר וקיימים הרבה כאלו בשוק ויהיה קשה למכור, הפיצ'ר של סאנרוף כבר יתן + במכירה (לפחות אצלי שזה כבר משהו).

אני יכול להעיד על רכב מעולה, הן בביצועים והן בכל אספקט אחר של חווית הנהיגה, לא ניסיתי את הB3 אבל זו התרשמות קצרה ולא כזו מפורטת על הI30 - כמו כן לא נתקלנו בתקלות בI30 שברשותנו עד כה (עברה שנה).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

רק רציתי להוסיף שזה רכב למשפחה, לא לרווק צעיר. בגדול האוטו צריך להיות אמין בטוח וחסכוני, השאר קצת פחות קריטי.

פורסם

אין מה להשוות בין שני הרכבים.

למעט פרמטר הנוחות (?) שזה ממש לא שהסובארו היא C5 והיונדאי גרועה, אלא יולי טיפה נוחה יותר, לטעמי הI30 עולה בכל פרמטר על הסובארו. הסובארו מיושנת, זולה, וחלשה משמעותית מהיונדאי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תקשיב אני אחד שממש אוהב סובארו אבל הB3 עם 1.5 אוטומט 4 הילוכים פשוט אוטו עייף וחלש

נהגתי על I30 הרבה מטעם עבודה וזה אוטו ממש טוב חוץ מראש מגלגלים אחוריים אני לא מצאתי מינוס נוסף לרכב

כן ועוד דבר יש לו ברקסים שהולכים יחסית מהר תהיה מוכן כל טיפול להחליף רפידות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

גם לפי דעתי, היונדאי לוקחת.

למרות שהסובארו B3 נוחה יותר ובידוד הרעשים בה טוב יותר, הI30 עדיפה בשאר הפרמטרים כמו: איכות חומרים, אבזור, צריכת דלק וביצועים.

המנוע של הסובארו מרגיש עייף ומתאמץ מאוד בעקיפות ובעליות, האבזור דל, צריכת הדלק גבוהה והאיכות בתא הנוסעים נחותה ביחס ליונדאי. אני הייתי הולך על היונדאי אפילו שאני לא מת על המכוניות שלהם, הI30 באמת שווה את המחיר ומספקת את הסחורה.

פורסם

לא נעים לומר, אבל לא הייתי הולך על אף אחת מהשתיים...

קודם כל שתיהן מהפחות נאות בחבורה. איכות חומר נמוכה מאוד בשתיהן בתא הנוסעים. נוחות מושב לא מספקת, צריכת דלק גבוהה יחסית למתחרות ובמקרה של הסובארו גם התנהגות כביש עייפה. שתיהן לא ממש סחירות, בוודאי שהסובארו.

אם אתה בכל זאת מתעקש...

היונדאי יותר דינאמית ומהנה לנהיגה. הסובארו, בייחוד בצבעים הבהירים בתא הנוסעים, מזמינה מעט יותר. התא נוסעים של הI30, כמו גם הI20 הוא מהמשמימים שיצא לי לראות. והמושב של הסובארו עדיף במעט.

באשר לדיון הI20- מזדה 2. להוציא את פרמטר המרווח, ה2 עולה בכל פרמטר אפשרי על הI20. בהחלט בחירה טובה יותר.

(מראה, דינאמיות, סחירות...)

פורסם

שלום, כאן האח :)

לגבי התגובה האחרונה, האם יש לך המלצות על רכבים אחרים?

ראוי לציין שהטויוטה שברשותי נקנתה מליסינג, ואני מחפש לעשות טרייד אין לקניית רכב מליסינג.

לא ממש ריאלי לקנות רכב פרטי, האחוזים שהחברות מורידות בטרייד אין הופך את העסק ליקר מאוד.

• תוכן חדש...