Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון של ישיבה של 3 מבוגרים גדולים (100-120 קילו) מאחורה גם בסובארו וגם ביונדאי, הסובארו יותר מרווחת.

ולגביי כל השאר, כמו צריכת דלק, כוח, יופי, אבזור, מודרניות, אז לטעמי האישית היונדאי כמה רמות מעל לסובארו.

פורסם

בהתלבטות בין 2 המכוניות הללו, הI30 היא עדיפה.

אומנם הסובארו נהנית ממרווח ראש טוב יותר מאחור, שקט עדיף וספיגת מהמורות טובה יותר, אבל הI30 מצוידת בבקרת יציבות, היא זריזה משמעותית, תא מטען משמעותית גדול יותר (ביחס לB3 האצ'בק) ונוח יותר לשימוש (ביחס לB3 סדאן), מאובזר הרבה יותר ובקיצור - מספק חבילה מועדפת.

אני לא יודע על איזה סוג של משפחה מדובר (כמה נפשות? איזה גילאים? כמה נוסעים יחד ולאיזה מרחקים?) אבל שתיהן מכוניות שמיועדות להתנהלות יומיומית ללא המסגרת המשפחתית, ומעניקות פתרון מוגבל כאשר כל המשפחה רוצה לנסוע יחד.

אם מדובר בשני ילדים קטנים על כל ציודם, המכוניות האלה קטנות מדי. כל שכן אם מדובר על שלושה ילדים.

פורסם

דרך אגב, אם עוד לא עשית בחירה אני לא ממליץ מניסיון אישי אלא מתגלית אחרונה, אם הגירסא של ה1600 המאובזרת (עם הסאנרוף) ב I30, אני בטוח שגירסאת ה2000 אף טובה יותר, אם בכל זאת החלטת ללכת על הI30, נסה להשיג את את זאת עם המנוע 2000, (לא מניסיון אישי אך קשה לי להאמין שתתאכזב).

מה שכן, היא נדירה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אומנם הסובארו נהנית ממרווח ראש טוב יותר מאחור, שקט עדיף וספיגת מהמורות טובה יותר, אבל הI30 מצוידת בבקרת יציבות, היא זריזה משמעותית, תא מטען משמעותית גדול יותר (ביחס לB3 האצ'בק) ונוח יותר לשימוש (ביחס לB3 סדאן), מאובזר הרבה יותר ובקיצור - מספק חבילה מועדפת.

אני לא יודע על איזה סוג של משפחה מדובר (כמה נפשות? איזה גילאים? כמה נוסעים יחד ולאיזה מרחקים?) אבל שתיהן מכוניות שמיועדות להתנהלות יומיומית ללא המסגרת המשפחתית, ומעניקות פתרון מוגבל כאשר כל המשפחה רוצה לנסוע יחד.

אם מדובר בשני ילדים קטנים על כל ציודם, המכוניות האלה קטנות מדי. כל שכן אם מדובר על שלושה ילדים.

אני חולק עלייך, הסתדרתי תקופה ארוכה עם 3 ילדים מתוכם 2 קטנות ותינוק עם עגלה בתא מטען של יונדאי I30 האצ'בק וגם היום כשכולם קצת יותר גדולים אנחנו עדיין מסתדרים איתו לא רע.

אם אתה יודע לסדר את הציוד כמו שצריך ולא פשוט מעמיס אז הכל נכנס, מניסיון אישי וארוך.

פורסם

כרגע מדובר על שני מבוגרים ילד כבן שנתיים (משמע, דרוש כסא בטיחות מאחורה).

בפוטנציאל הרחוק (שנה-שנתיים) עוד ילד נוסף.

המרחק הכי גדול שנוסעים הוא פעם בשנה לאילת.

ביום יום משמש הרכב לנסיעה שלי לעבודה ברעננה.

• תוכן חדש...