Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פספסתי משהו? רק ירדתי לשתות בירה וכבר יש לנו דרמה? מגבר טוב יכול להגביר את הסט הזה מי שה לא מאמין מוזמן לשמוע אצלי ברכב. לגבי סאב עדיף מונו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקנה מגבר פולס אודיו ותסגור סיפור.

אובר רייטד מטורף

מגיע מהחברה עם HISS ורעשים בכל רכיב פסיבי שזז שם.

8)

פורסם

אני לא מחפש לשלב מגברים ולהשתמש גם במונו.

רוצה מגבר אחד טוב ולסגור את הסיפור.

אני רואה שיש חילוקי דעות לגבי העניין של עצמת המגבר, חלק חושבים שהטרו מספיק וחלק לא.

מה שאני מבין, זה שגם אם הטרו יכול "להחזיק" את הרמקולים, כאשר מגבר יותר חזק ידחוף אותם להספק המקסימלי או קרוב לזה, הם כן ישמעו טוב יותר (הרי במקור, לזה הם מיודעים לא?).

בואו נמקד קצת את העניינים:

מגבר, יד שניה (פשוט כי נראה לי שיש הזדמנויות יותר טובות), שיחזיק לי גם את ההיי אנרג'י וגם סאב (10-12 כלשהו) ועם עוצמה ראויה. חשיבות מקסימלית לאיכות סאונד. תקציב: +-1500 ש"ח.

זרקו שמות...

לא מבקש שדווקא תפנו אותי לאנשים שמוכרים עכשיו, אלא יותר מחפש עצה ל- "מה לצוד".

אין לי בעיה למצוא את אחד השמות שיומלצו כאן גם עוד חודש או יותר, העיקר שאמצא משהו טוב ובמחיר טוב.

פורסם

אצלי שמעת את ההיי אנרג'י, אני דוחף למידבאסים 145rms לערוץ.

מנסיון שלי הם נשמעים הכי טוב כאשר הם מוגברים על מגבר חזק.

ואל תשכחו שיש עוד איבוד כוח כאשר עובדים פסיבית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמה מגברים שהיו לאחרונה ביד שניה בתקציב שלך ושווה לפקוח עין:

JBL PX 300.4

Audio System F4-600

Phase Evolution RS4

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ד"א.. יש דרך לזהות אם ההרץ שקניתי מקוריים/מזויפים?

עשיתי קצת חיפוש בעברית ובאנגלית. לא מצאתי תשובות חד משמעיות לגבי איך נראה סט מקורי ואיך נראה חדש.

הסט שברשותי הוא הדגם הקודם, קרוסים שחורים (לא שקופים).

תודה מראש על העזרה!

פורסם

אני חושב ששווה להתקין חיווט ואז ללכת ולחבר את הטרו כדי לעשות בדיקה. אח"כ אם לא מתאים תלך לשמוע מגבר אחר או שניים ואפילו שלושה. אף אחד לא מכוון לך אקדח לרקה, אל תרוץ.

אני יכול להגיד לך בבטחון משהו אחד בלבד. לא תנסה, לא תדע. כל מה שרשמו לך על הטרו נכון. הוא אנדר רייטד, הוא נשמע מצויין ועדיין, אולי הוא לא יתאים לך. מה שבטוח זה, שתתייחס לעצות כעצות ולא לקחת אותן כחוקים. טובות או לא, הן עדיין רק דעה של אדם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הטרו נמצא בירושלים אם תתאם אולוי נוכל לעזור לך בלחבר אותו ולתת קצת כיוון. ואז תחלית. אבל תכין חיוות. ואל איזה סאב אתה מדבר? המגבר יוכל לדחוף ללא בעיה סאב לא חזק בתיבה פתוחה.

פורסם

אם ההתלבטות שלך בין הטרו לבין הרצים למיניהם אין פה מקום ליותר מדי קשקושים.

הטרו ברמה גבוהה יותר ומגיע מחברה שמייצרת מגברי קצה.

גם אם הוא מוצהר כמה וואטים פחות הוא עדיין יתן תוצאה יותר טובה מכל מגבר בינוני שהוצע לך בשירשור הקודם שלך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
רמי הקרוסים והטויטרים שברשותך הם מהדגם החדש, המידבאסים הם מהדגם הקודם.

ג׳וניור, זה לא שיש לי טענה כלשהי כלפיך, אבל ראיתי הרבה דיבורים על הרצים מזויפים והייתי רוצה לב שקט לגבי העניין הזה..

אילו דרכים קיימות כדי לוודא שהרמקולים שברשותי מקוריים?

פורסם
אני חושב ששווה להתקין חיווט ואז ללכת ולחבר את הטרו כדי לעשות בדיקה. אח"כ אם לא מתאים תלך לשמוע מגבר אחר או שניים ואפילו שלושה. אף אחד לא מכוון לך אקדח לרקה, אל תרוץ.

אני יכול להגיד לך בבטחון משהו אחד בלבד. לא תנסה, לא תדע. כל מה שרשמו לך על הטרו נכון. הוא אנדר רייטד, הוא נשמע מצויין ועדיין, אולי הוא לא יתאים לך. מה שבטוח זה, שתתייחס לעצות כעצות ולא לקחת אותן כחוקים. טובות או לא, הן עדיין רק דעה של אדם.

זה לא כזה פשוט.. יש ברשותי כרגע רק את הקומפוננטס.. עוד אין הד יוניט ואין סאב. אני מעדיף שלא לעשות התקנה בחלקים.

חוצמזה, אני אשמע סאונד כלשהו, ומה הלאה?

לא תהיה לי באמת השוואה לאיך שהרמקולים נשמעים כשדוחפים אותם עם הרבה יותר כח..

פורסם
זה לא כזה פשוט.. יש ברשותי כרגע רק את הקומפוננטס.. עוד אין הד יוניט ואין סאב. אני מעדיף שלא לעשות התקנה בחלקים.

חוצמזה, אני אשמע סאונד כלשהו, ומה הלאה?

לא תהיה לי באמת השוואה לאיך שהרמקולים נשמעים כשדוחפים אותם עם הרבה יותר כח..

אפשרות נוספת, אם אתה חושש, ללכת על מגברים חזקים יותר, אבל בתקציב הרבה יותר גבוהה. AUDISON למשל...

פורסם

אז? תלך תביא הד יוניט, תחווט ותבחר מגבר, שהסאב יהיה האחרון ברשימה, כי גם ככה תצטרך להתאים אותו בערך להספק המגבר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...