Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה יופי האיתוראן הזה, שאלה, אם לא היה מרדף ולא היו מוצאים את האוטו לפני שהוא מגיע לשטחים איתוראן היו נכנסים עם המשטרה לכפר להוציא את הרכב ?

יש בחור בשם מיכאל אברג'יל שעובד בשירות איתוראן, מעלה המון סרטונים על הצלות שונות של רכבים מכל מיני מקומות. אותי הכי ריגש לראות את הפאביה החדשה שחזרה לבעליה בשלום, והכי כאב לראות אאודי מלוקקת מפורקת לחלקים וקרועה מכל כיוון...

מבלי לפרסם את איתוראן (שלמען האמת, יקרנים בטירוף ולא שווים את השירות כי גם ככה יש ביטוח...) אני ממליץ לכם להכנס לכאן : http://www.youtube.com/user/miikbr/videos

יש כאן עשרות סרטונים של אותו מיכאל על הצלות שונות של כלי רכב מהשטחים. אני העברתי ככה ארבע שעות ונהניתי מכל רגע. רואים שם את שיטות הפעולה, מרדפים מעניינים ביותר ואיך שיתוף הפעולה עם הכחולים עובד.. באמת כיף לראות כמה מבצעים מוצלחים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלך לצערי מאוד גניב בגלל החלפים,במיוחד בשעות הערב באיזור הזה,כנראה המערכת שיושבת אצלך היא איתוראן סייב שעובד על גלי רדיו,לא קיבלת מיקום ,כי אם היית מגיע לאירוע במהלך פעילות היה אפשר לתבוע את החברה.

למזלך איתוראן מעסיקה המון אוכפים אז עד שהמשטרה מגיעה האוכפים כבר תופסים את הרכב.

נ.ב.

זה לא האיזור של מיכאל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
בגלל אנשים כמוך גונבים רכבים, אפשר לומר שאתה מזמין את הגנבה. שיש ביקוש לדברים גנובים אז גונבים את אותם דברים.

כאשר אין קונים לדברים הגנובים אין טעם לגנוב.

matan_co כאב לב, רק שלא ישארו לך סימנים על הרכב. באיזה אזור של ירושלים גנבו לך את הרכב?.

צודק 1000%!

פורסם
איזה יופי האיתוראן הזה, שאלה, אם לא היה מרדף ולא היו מוצאים את האוטו לפני שהוא מגיע לשטחים איתוראן היו נכנסים עם המשטרה לכפר להוציא את הרכב ?

כן

וגם עם הצבא

פורסם

מחיר הביטוח של האיביזה שיש לנו בבית עלה ב 1500 משנה שעברה, ונדרש להתקין "כספת".

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

חברים סליחה שאני מתעלק על השרשור. :wink:

קדם כל אני שמח מאוד שהרכב חזר יחסית בשלום לידי בעליו החוקיים ויותר חשוב האוהבים :-D.

שאלתי קשורה לאיתוראן SAVE.

בדומה לרכב המדובר בשרשור זה גם אצלי מורכב איתוראן SAVE - לפי מה שהבנתי הוא מתריע על פירוק מחשב הרכב.

מה שלא הצלחתי לברר זה במה איתוראן SAVE נחות מאיתוראן רגיל ?, מה הם החסרונות שלו מול איתוראן רגיל ?

המידע היחיד הזמין ברשת הוא תיאורו הכללי של המוצר, אבל לא מצאתי מידע אודות השוואה בין איתוראן SAVE לאיתוראן רגיל.

סליחה שוב על ההתעלקות :-)

זמין 8)

פורסם
בגלל אנשים כמוך גונבים רכבים, אפשר לומר שאתה מזמין את הגנבה. שיש ביקוש לדברים גנובים אז גונבים את אותם דברים.

כאשר אין קונים לדברים הגנובים אין טעם לגנוב.

matan_co כאב לב, רק שלא ישארו לך סימנים על הרכב. באיזה אזור של ירושלים גנבו לך את הרכב?.

סהכ האשמתי את היבואנים/המדינה(לא יודע כבר מי אשם) שלוקחים מחירים כל כך גבוהים על חלפים.

סליחה אבל שיש חלק שעולה עשירית במחיר אצל הבני דודים,ואני לא מדבר על חלק שועלה 1000 שקל וגם לא 2000 שקל אלה בכיוון של 15000 שקל אז מצטער, לי אין את הכסף. למה מה אני רוטשליד שמחזיק בפרארי בבית קיץ בקנדה?

אם המשטרה הייתה מתחילה לזוז, ולא לסמוך על איתוראן אולי הגנבים היו יותר נרתעים, והגנבות היו יורדות.

פורסם

איתוראן זה תחושת ביטחון מזויפת. אתה כל כך בטוח שכשיש איתוראן תמיד תקבל את רכבך בחזרה? אם היית יודע את יחס המציאות מול האבידות באיתוראן לא היית חושב שזה כזה יופי. אל תשכח גם שהגנבים כבר מזמן יודעים איך לטפל באיתוראן.

בקיצור, לשים רק אם הביטוח מחייב, ואם אין חובה בהתקנת איתוראן אז יש ביטוח מקיף. עדיף מלקבל חזרה את רכבך מצ'וקמק ומעוות.

פורסם
אתמול בערב הלכתי לאסוף חבר וישבנו במסעדה בירושלים, אכלנו הכל היה טוב לאחר כ45 בערך אני מקבל טלפון מאיתורן שמחשב הרכב פורק ושאלו אותי האם אני ליד האוטו? אמרתי לא ורצתי לעבר האוטו.

כעבור 2 דקות של ספרינט של החיים הגעתי לאיפה שהחנתי את האוטו ומצאתי רק זכוכיות ההיתי עדיין עם איתורן על הקו והם מיד אמרו לי לחייג למשטרה.

יש לציין שבמהלך הריצה הבחנתי בשתי ניידות משטרה נוסעות בתפקיד לעבר שכונת פסגת זאב.

חייגתי למשטרה הגשתי תלונה טלפונית ואמרו לי ללכת לתחנה בתלפיות.

כמובן עשיתי מה שאמרו לי הלכתי כולי נסער ועצבני (הרכב חדש 2012 והראשון שלי), בדרך במונית איתרון חייגו שוב לשאול עוד פרטים על הרכב ושאלתי אותם היכן האוטו? האם אתם רואים איפה הוא? והתשובה היתה "אני לא יכולה להגיד לך".

הגעתי לתחנת משטרה ושם הגשתי תלונה מדוייקת בדיוק מה קרה בדיוק בסיום הגשת התלונה עוד טלפון מאיתורן והפעם דיווח על מציאת הרכב אחרי מרדף משטרה ליד ענתות (ליד פסגת זאב) אך הגנבים פרקו מהרכב וברחו.

קשה לתאר כמה עוגמת נפש זה גורם הרגשה של חדירה איומה לפרטיות והרס של משהו שהיה מאוד יקר לי וחשוב לי.

היום בבוקר הלכתי לתחנת משטרה לבדוק מה קרה לרכב אחרי מעבר מתחנה אחת לשניה בסוף מצאתי את הדוח והנזק הוא כדלהלן:

1.זכוכית מושב נהג.

2.סוויטש שבור.

3.מחשב רכב מנותק(יכול להיות מאוד שהם הרוס).

4.סריטה בצד ימני.

אחחחחח עצוב אני לא מאחל לאף אחד להגיע למקום שהוא חנה את האוטו ולא לראות אותו שם.

הרכב מסוג סיאט איביזה 2012 חדשה עם 1000 ק"מ מחר תגרר למוסך ושם יטפלו בה.

זה הכל ברצוני רק לשבח את איתורן ואת המשטרה אני יודע שזה העבודה שלהם אבל אין ספק שהעבודה נעשת על הצד הטוב ביותר.

זה הכל העיקר הבריאות.

יום טוב מתן.

אז אתה עם הרכב הגנוב... עשינו אתמול שמיניות באוויר כדי למצוא אותו. תגיד תודה לאלוהים שהשוטר שהיה קץ יחידה היה במשמרת. כי האחרים שמים ז*ן על העבודה. לא היו מנסים אפילו למצוא. אני אכן משתתף בצערך, ומקווה שהגנבים (שלפי הערכתנו הם מענאתא) יזדקקו להרבה טיפולים רפואיים, שלא יצילו אותם.

למי שלא מבים למה אני מדבר בלשון רבים - אני הייתי אתמול חלק ממבצע ההחזרה של הרכב, כמתנדב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הכי מפתיע אותי בכל הסיפור הזה, זה התפקוד המהיר של המשטרה, פעם ראשונה שאני שומע שהם תפסו את הגנבים ועוד מיד אחרי הגנבה.

אני התרגלתי לסיפורי גנבת רכב שהרכב פשוט נעלם

פורסם

ל-roeibf

תרשה לי לומר לך באופן אישי תודה רבה על העזרה.

וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה תודה רבה למשטרת ישראל למתדבים או כל אחד אחר שעזר.

פורסם
יש בחור בשם מיכאל אברג'יל שעובד בשירות איתוראן, מעלה המון סרטונים על הצלות שונות של רכבים מכל מיני מקומות. אותי הכי ריגש לראות את הפאביה החדשה שחזרה לבעליה בשלום, והכי כאב לראות אאודי מלוקקת מפורקת לחלקים וקרועה מכל כיוון...

מבלי לפרסם את איתוראן (שלמען האמת, יקרנים בטירוף ולא שווים את השירות כי גם ככה יש ביטוח...) אני ממליץ לכם להכנס לכאן : http://www.youtube.com/user/miikbr/videos

יש כאן עשרות סרטונים של אותו מיכאל על הצלות שונות של כלי רכב מהשטחים. אני העברתי ככה ארבע שעות ונהניתי מכל רגע. רואים שם את שיטות הפעולה, מרדפים מעניינים ביותר ואיך שיתוף הפעולה עם הכחולים עובד.. באמת כיף לראות כמה מבצעים מוצלחים

שי,

בגללך ישבתי קרוב לשעה על הסרטונים האלו :twisted:

רק מלצפות בסרטונים הבנתי למה אני לא רוצה איתורן ברכב.

תראו באיזה דרכים הרכבים האלו נוסעים בזמן מרדף ובסוף מחזירים אותם לבעלים.

לדוגמא הסרטון על היגואר - תראו עד הסוף

פורסם

לדודה שלי נגנבה אחת לפני שבוע בדיוק משכונת פסגת זאב בירושלים ואני שומע על המון מקרים של איביזות בזמן האחרון.

פורסם

לעובדי איתוראן יש סמכויות שיטור? הם עושים מרדפים ועושים הרבה מאוד עברות שמסכנים את העוברים בדרך ללא צ'קלקה או אזהרה כלשהיא

• תוכן חדש...