Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופרים - תקן - נו, באמת....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, נראה מה יש למומחים להגיד על זה.

הזמנתי כמה חלקים למוסטנג באמצעות פדיקס (כן. אני יודע. זו שטות מארץ השטויות, אבל לפעמים אין ברירה וצריך לגמור את השיפוץ. לא?).

כמובן שהגשתי כבר בקשה לאישור יבוא ובאמת חזרו אלי יחסית מהר עם כל מיני שאלות לגבי החלקים (אישור מוסך לסנדלי ברקסים אחוריים וכן הלאה).

כל השאלות והדרישות היו במקום....

אבל - את הצופרים, אני לא יכול להכניס לארץ, כי אין עליהם תו תקן.

נסיתי להסביר שממילא עוד לא עברתי את עמדה מספר אחד ורישוי הרכב. זה לא עזר.

נסיתי להסביר שממילא הרכב הגיע במקור מניו יורק עם צופרים כאלו בדיוק ואף אחד לא בדק אם יש להם תו תקן. זה לא עזר.

נסיתי להסביר שממילא יכולתי להביא אותם מאה פעמים בתיק כשאני נוסע לחו"ל ואף אחד בעולם לא היה יודע. זה לא עזר.

נו???? מה אתם אומרים?

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

תנסה לפנות לייצרן או למוכר (אם יש לו אתר אינטרנט או אימייל) ולבקש ממנו שישלח לך כל אישור תקן שיש לו כמפעל, בפקס או באימייל, תסביר לו שלישראל מבקשים תקן.

לארהב יש תקן מקובל על משרד התחבורה (לא זוכר מה הסימון שלו כרגע), כמו סימון ה E האירופאי, ומכיון שרכבך אמריקאי אתה צריך תקן אמריקאי (לפחות תקווה שההגיון הזה יעבוד במשרד התחבורה)

בכל מקרה כל אישור תקן שהיצרן ייתן לך, תנסה אותו מול משרד התחבורה, ותקווה לטוב.

פורסם
נו, נראה מה יש למומחים להגיד על זה.

הזמנתי כמה חלקים למוסטנג באמצעות פדיקס (כן. אני יודע. זו שטות מארץ השטויות, אבל לפעמים אין ברירה וצריך לגמור את השיפוץ. לא?).

....

נו???? מה אתם אומרים?

אני אומר שלהביא עם פדקס זאת שטות ענקית

כבר עדיף EMS

היות שפדקס לא נכללת בהסדר לשחרור מהיר , וזמן התגובה של הנציגים שלהם לא מזהיר

לדוגמא אתמול שיחררתי יבוא של פדקס (בפעם האחרונה מהם) של

....

סט שטיחים לרכב,

מתג לגג נפתח ,

מפתחות גלם

קליפסים לחיווט

וכיסוי מגן לכנף (שלא ישרט בזמן העבודה ) שכתוב עליו ford racing...

וזאת לאחר שנאלצתי לבקש אישור משרד התחבורה

שכמובן בגלל החגים לקח כשבועיים....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...