Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אתמול בסביבות השעה 1:00,כאשר אני נוסע על 110-115, רציתי לעקוף משאית והעלתי קצת את המהירות ל124 כאשר תפסו אותי על מהירות זו.

השוטר אמר לי שאני יכול לפנות לטלפון מסויים ולבקש להמיר את הדוח לאזהרה.

הסברתי לו שיש לי עבירת מהירות קטנה לפני כ5 שנים,הוא לא ידע ממש מה להגיד לי .

האם ניתן להמיר את הדוח לאזהרה לפי הנסיון שלכם? ( נתנו לי 750 ש"ח קנס)

פורסם

תפנה למחלקת פניות נהגים.

עד כמה שידוע לי, צריך לשלוח העתק של הדוח, עם נימוק לבקשה להמרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק אני לא הבנתי מה הקשר בין סוג הרכב לעבירה ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא הבנתי, מדוע השוטר לא בדק במחשב של הניידת, האם אתה זכאי להזהרה (אולי המחשב היה מקולקל).

לא צריך נימוקים מיוחדים.

צריך לכתוב שאתה בעל רישיון נהיגה מעל 10 שנים, וב 5 השנים האחרונות לא קיבלת דוחות תנועה (אם כל זה נכון ).

צריך לכתוב שאתה מודה בביצוע העבירה, ושאתה נהג שתמיד משתדל לשמור על החוקים, וזאת היתה טעות חד פעמית, שלא תחזור על עצמה (בקיצור, לבכות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מבין (לפי הגיל) כי עדיין אין לך ותק נהיגה של 10 שנים לפחות, כך שהסיכוי שימירו לאזהרה מאוד קלוש.

ע"י איזה מכשיר נתפסת ?

עדיף שתעלה את הדוח לכאן.

פורסם
רק אני לא הבנתי מה הקשר בין סוג הרכב לעבירה ?

אתה צודק ,לא ממש הסברתי את עצמי.

מדובר על ניידת משטרה מסוג מאזדה 6 .

פורסם

vladclar, אין לי מושג למה אבל לא היה לו מחשב בכלל ברכב.

אין לי 10 שנות וותק האם בכל זאת כדאי להגיש?

אולי יעזור בזה שאני "נהג מקצועי" שמחזיק ברשיון E?

פורסם

בעיקרון אינך עומד בקריטריונים להזהרה.

אם בעבר היה לך דוח, לדעתי לא כדאי להגיש בקשה.

אין קשר לסוג הרישיון, הרי קיבלת דוח ברירת קנס ולא פסילה/הזמנה לדין.

אתה יכול לסרוק לכאן את הדוח, ללא פרטים מזהים.

יש כאן אנשים שיכולים אולי לזהות שגיאות במילוי הדוח ועל סמך זה להמליץ להגיש בקשה לביטול/להשפט.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חשבתי שבכביש 6 מותר לנסוע 110. על 14 קילומטר מעל המותר באוטוסרדה קנס של 750 ש"ח (זה יותר מקנס שלפעמים מקבלים על עבירה חמורה עם 10 נקודות ומשפט)? :shock:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איפה ראית שמדובר בכביש 6? בכותרת רשום כביש הערבה.

פותח השרשור, אתה רואה איך ספרה 6 בלבלה את כולם?

פורסם

vladclar, אתה צודק. משום מה ראיתי 6 חשבתי כביש 6. :oops: אם ככה, מדובר על 90, זה אומר 34 מעל המותר וזה מסביר את הקנס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...