Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

25/4/2012, השעה 14:30.

המקום: סניף מגה בול בקריית גת.

השוטר החביב שכנראה היה בקניות, חוץ ממגה בול אין שם עוד שום דבר וגם בתוך הסופרמרקט לא נראה שהיה אירוע כלשהו.

אגב, מעניין מה היה קורה אם היה עובר פקח ורואה גם את ההונדה אקורד שחונה לא כחוק, האם שניהם היו מקבלים דו"ח או רק ההונדה.

שלחתי גם עותק למייל האדום של ynet.

2012-04-25 14.38.59.jpg

2012-04-25 14.39.15.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בוא נסתכל על המצב הזה בצורה אחרת:

השוטר מגיע, רואה את כל העבריינים האלה שחונים במקומות שלא מסומנים ומפריעים לו לנסוע בחניון.

השוטר ההגון נוסע ומחנה רחוק רחוק ואז מזמין פקח/ שוטר שיחלק דוחות לכל שאר העבריניים.

מה אז היית עושה? פותח שרשור "תראו את השוטר המנייאק, מחלק דוחות בחניה של מגה בול לאנשים שחונים במקומות לא מסומנים אבל שלא מפריעים לאף אחד"?

אני לא מת על שוטרים, היו לי מפגשים רעים איתם ומפגשינים נעימים איתם, יש נבל*** ויש אחלה שוטרים אבל ראבק, הגזמתם, הןא לא חונה בנכים.

פורסם
ראיתם איזה מספר יש לניידת הזאת? :-D

באמת מספר חזק ביותר ! :-D

בקשר לחנייה, זה באמת מקרה גבולי.

הסימון לא ממש ברור וראה ימים טובים יותר, הוא באמת לא מפריע לאף אחד וסביר להניח שבגלל יום העצמאות החנייה היחידה שנותרה ליד מרכז הקניות הייתה על העצים.

אני בעצמי יאקי פוץ, אבל במקרה הספציפי הזה ובלהתחשב ביום הלא פשוט מבחינה תחבורתית, אני אומר בקטנה, כנראה שהוא באמת לא מצא חנייה אחרת.

שאלתי היא אחרת ! מה רכב משטרתי שאמור לשרת את משלם המיסים עושה בחנייה של מרכז קניות? :|

האם זה בסדר להשתמש ברכב ייעודי לצרכים פרטיים?

לדעתי נוהל רכבים מסומנים במשטרה חייב להיות דומה לזה כמו רכבים חומים בצה"ל, דהיינו ניידות מסומנות ורכבים ייעודיים של המשטרה מיועדים למשימות מקצועיות בלבד !

אשאיר שאלה זאת פתוחה לדיון...:wink:

זמין 8)

פורסם

או...או...

כמה שאתה תמים, מהניסיון שלי, המון רכבים חומים, אם זה סופות, פורדים.

עושים דרכם לקניות ולמשימות שונות ומיוחדות

תמיר.

פורסם
ראיתם איזה מספר יש לניידת הזאת? 8):-D

זה מיועד לשרשור על לוחיות רישוי מיוחדות.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איציק אני חושב שקצת הלכת רחוק מידי , הרי אם אתה היית וחונה במקום הזה ומקבל דו"ח היית רץ לשופט מצלם ומביא הוכחות כי המקום אינו מהווה הפרעה , נראה לי שאתה מסוג האנשים שכל היום מחפש איפה הדברים הלא טובים ורץ להתלונן .

ולשם ההגינות אני ממש לא חושב שהפעולה של השוטר נכונה אבל אם אין סכנה או הפרעה לשום דבר ואכן במקום ישנה מצוקה של חנייה אפשר להבליג אני מכיר שוטרים שהיו מבליגים על כך , חוץ מזה מדובר ברכב שירות לניידות כך ששמי שנוהג בו הוא כונן למקרה ובמידה ניידת נתקעת ואם הרכב מוצמד לכונן הרי שהוא יכול להשתמש בו לשימושו הפרטי ובאם ישנה קריאה הוא חייב להגיב .

th_Picture096.jpg
פורסם
או...או...

כמה שאתה תמים, מהניסיון שלי, המון רכבים חומים, אם זה סופות, פורדים.

עושים דרכם לקניות ולמשימות שונות ומיוחדות

ברור לי שיש רכבים ייעודיים הן במשטרה והן בצבא הבאים לידי שימוש למטרות שלא במסגרת התפקיד.

השאלה היא האם יש נוהל ברור שחור על גבי לבן במשטרה בדומה לזה הקיים בצבא, המגדיר אופי שימוש תקין בניידות מסומנות ?

או במילים אחרות, האם שוטר המרשה לעצמו לקחת רכב מסומן לקניון יודע שיש מצב שיקבל על הראש? :?:

זמין 8)

פורסם

קישקוש, זה לא שהוא עמד בחנית נכים. די להיות קרציות שמחפשים בכוח ניידות. אם הוא היה עומד בחניית נכים היה צריך להכניס לו את כל הצינור, אבל במקרה הזה, נו באמת... :?

ובעניין המספר, הרכב הוא של מחלקת תחבורה, שבמקרה היא מחלקת את המספרים לניידות המשטרה, נו אז אתם מתפלאים על המספר..?! :-)

פורסם

למען האמת, אני לא חושב שיש בעיתיות מיוחדת בתמונה. כל העולם ואחותו חונים במקומות הללו כשעמוס בסופרים - ככה שזה לא שהוא עושה משהו שהוא מתיר לעצמו ואוסר על אחרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עכשיו התמונה הולכת להיות מופצת בכל הרשת ומסכן השוטר שהלך לקניות.

אבקש למחוק את התמונה מאחר ובאמת אין בה כל פסול, סך הכל חנייה של סופר זה לא חנייה באמצע הרחוב כמו שראינו לא מזמן, כמו כן הוא לא חנה בנכים ולא חסם אף אחד, במידה והיה מדובר על חנייה לנכים הייתי זועק גם אני, אבל סך הכל חנייה מקורה של סופר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

טוב למי שלא מכיר את החניה הזאת:

החניה הזאת קרובה לכניסה לסופרמרקט, בגלל זה גם החניות נכים ממוקמות באותו מקום.

יש שטח של חניה שהוא יותר רחוק מהכניסה וכמעט באופן קבוע יש שם מלא מקומות חניה.

אני תמיד מעדיך לחנות שם, כי שם יש פחות סיכוי שיפתחו עליך דלת/יעיפו עליך עגלה.

כל הנהגים שחונים קרוב יותר על האיזור שאסור. פשוט מתעצלים להחנות רחוק יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שכחתם רק דבר אחד, הוא שוטר ברכב משטרתי - איפה הדוגמא?!

אם הוא יכול לחנות במקום אסור אז למה אני לא יכול? יש חוקים, ולא אני לא מצתדק וטוען שאני אזרח שומר חוק, כי אין כאלה במדינה שלנו, לא מעל גיל 17 בכל מקרה, אבל השוטר שאמור לשמור על החוק חייב גם לקיים אותו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עכשיו התמונה הולכת להיות מופצת בכל הרשת ומסכן השוטר שהלך לקניות.

אבקש למחוק את התמונה מאחר ובאמת אין בה כל פסול, סך הכל חנייה של סופר זה לא חנייה באמצע הרחוב כמו שראינו לא מזמן, כמו כן הוא לא חנה בנכים ולא חסם אף אחד, במידה והיה מדובר על חנייה לנכים הייתי זועק גם אני, אבל סך הכל חנייה מקורה של סופר.

מה האינטרס שלך במחיקת התמונה?

אתה באמת חושב שהשוטר היה חס עליך אם היה רואה שאתה מחנה שם. שני דברים היו קורים, או שהיית מקבל דוח שקר כלשהו,

או שהיה אומר לך להחנות במקום אחר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...