Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הגיר ברכב שלי שבק חיים פתאום. אחרי 140K.

בנסיעה של היום פשוט התחיל לגמגם ולקרטע עד שלבסוף שבק חיים לגמרי.

הרכב הוא MG ZR שנת 2005.(יודע שאין הרבה כאלה בארץ).

הגיר מתאים גם לרובר R25.

מדובר בגיר CVT (רציף) אוטומטי\סטפטרוניק של ZF הגרמנית.

הדגם הוא: VT1-32A TGD101150

אין את הדבר הזה כ"כ בארץ אז זה די סרט.

מישהו בעל R25 יצא לכם להחליף גיר?

מישהו יודע על פירוקיה בארץ עם הגיר הנ"ל? בחברת המזרח עדיין לא בדקנו(יום שישי היום) אבל במוסך שאני מטפל בו(מורשה רובר) ש.ח לוי אמר שבספק אם יהיה להם בכלל בארץ, ועדיף לי לייבא מחו"ל, הוא יעזור עם הרישיון ייבוא.

חשוב לי שיהיה במצב טוב עם ק"מ נמוך. או חדש לגמרי. אין לי כוח להחליף גיר כל שנה.

בEBAY יש איזה 2 מוכרים וזהו עם גיר הנ"ל, ומשיטוט ברכבי האינטרנט לא מצאתי חנות כלשהי. כל הגירים שם ידניים ב-90% מהמקרים.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

בתור בעלים של רובר 200 לשעבר שאיננה עוד בחיים לשמחתי.

ממליץ לעבור לגיר ידני, סאגת הגיר הרציף באוטו הזה בעייתית ודומני אין ק"מ כזה גבוה שהרכב ביצע כדי להעיד על כשל טוטאלי.

אם בכל זאת הינך מתעקש להישאר עם תיבה זו, שקול שיפוץ שלה במכון לגירים ספי בסגולה פ"ת, שמעתי רק המלצות חמות על המקום.

הקפד להשתמש בשמנים המומלצים בתקן היצרן בלבד.

דומני MTF 94

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בתור בעלים של רובר 200 לשעבר שאיננה עוד בחיים לשמחתי.

ממליץ לעבור לגיר ידני, סאגת הגיר הרציף באוטו הזה בעייתית ודומני אין ק"מ כזה גבוה שהרכב ביצע כדי להעיד על כשל טוטאלי.

אם בכל זאת הינך מתעקש להישאר עם תיבה זו, שקול שיפוץ שלה במכון לגירים ספי בסגולה פ"ת, שמעתי רק המלצות חמות על המקום.

הקפד להשתמש בשמנים המומלצים בתקן היצרן בלבד.

דומני MTF 94

לעבור לידני לא אופציה מבחינתי.

קיימות הרבה מאוד המלצות של אנשים בעולם הרכב דווקא על גיר מסוג זה.

שיפוץ גם לא אופציה כי יעלה כפול מלהביא גיר מחול או מפירוקיה.

• תוכן חדש...