Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד עוד מעט יהיה גדול על הסלקל, ותנוחת הישיבה-שכיבה כבר משגעת אותו...

חיפשתי באינטרנט ויש מלא מלא סוגים של כיסאות במגוון רחב של מחירים.

הדרישות: שיהיה הכי בטיחותי שאפשר, קל לשימוש, חזק ועמיד, אפשרות לכבס את הריפוד, שלא יהיה ענק כי יש לנו סוויפט, שיתאים מגיל שנה ועד 4, לא חייב עם בוסטר.

מחיר בסביבות 1000 ש"ח.

ראיתי שהרבה ממליצים על אוונפלו טריומף. יש למישהו ניסיון איתו?

ועוד משהו, מאיפה מומלץ לקנות באזור המרכז?

תודה,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לנו יש מקסיקוסי ISOFIX ואנו מאוד מאוד מרוצים ממנו. שימש אותנו אכן מגיל שנה עד 4. עונה לכל דרישתיך למעט המחיר, וכמובן בהנחה שיש לכם חיבור כזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראיתי שהרבה ממליצים על אוונפלו טריומף. יש למישהו ניסיון איתו?

+1

מדובר בלא פחות מכורסא לילד, מאוד מ-א-ו-ד נוח (יש לנו את מה שאתה רואה בתמונה למטה).

החיסרון (במקרה שלך) זה שמדובר במושב בטיחות דיי גדול. אומנם לא מצאתי בעיה מיוחדת לתפעל אותו בקסארה\306, אבל יכול להיות שלסוויפט זה כבר יותר מידי.

בכל מקרה, אחרי יותר משנה שהוא איתנו, אנחנו (וגם העולל) מאוד מרוצים.

לציין כי מדובר במוצר עם הרבה המלצות, תאריך תפוגה מוטבע על המוצר (בחלקו האחורי) עם תוקף ממוצע של 5 שנים ולמיטב זכרוני מדובר במוצר MADE IN USA ולא משהו בלתי מוכר.

איציק

61640.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבת שלי נוסעת בשני סייפטי פירסט אייר ואלפא אומגה אחד.

כסאות בטוחים מאד, מאווררים יחסית, קלים לניקוי ונוחים ליושבת בהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלפא אומגה, יש לי שניים כאלו.

הם די גדולים (אמריקאיים מה לעשות), אבל זה אשכרה אמריקן קומפורט לילד.

עולים 800-1000 תלוי בדגם המדוייק במוצצים, שזה המקום הכי שווה לקנות ממנו (בלי לכתת רגליים לכל מיני חנויות נידחות בשביל 10 שקל פחות).

http://www.2bmommy.com/2010/08/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9B%D7%A1%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%AA/

תביא רק בחשבון שהוא כבד למדי, אם אתה מעביר בין מכוניות הרבה, זה לא מתאים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צאצא מספר 2 מבלה את נסיעותיו על טריומף, ולא נשמעות תלונות. טוב, נשמעות המון לתלונות, אבל לא בקשר למושב :-D

התפעול של המושב לטעמי מאוד לא נוח, וכן, הוא מאוד גדול חיצונית (מורכב בסובארו לגאסי), אבל הוא נבחר עקב

הביקורות הטובות על הבטיחות.

בקנייה שלו, ובכלל, לבדוק תאריך יצור מוטבע. ברשת גדולה מסויימת ניסו למכור לי כיסא בן 4 וחצי שנים בטענה שקרית שהמספר המוטבע מציין

את "שנת היציאה לשוק" ולא שנת היצור.

:turn-l:
פורסם

תודה לעונים!

אני מנסה לעשות קצת סדר במגוון הגדול של החברות המומלצות. יש יותר מידי מותגים ודגמים ותתי דגמים.

נראה לי שכרגע יש כמה מועמדים מובילים:

אוונפלו - מותג אמריקאי. דגם טריומף הוא המומלץ. נמכר במגוון חנויות למשל בייבי לאב

סייפטי פירסט - מותג אמריקאי. נמכר במוצצים. דגם אלפא אומגה עלית, דגם אייר 65

מקסי קוזי - מותג הולנדי, נמכר בשילב. דגם טובי

נראה לי שאפשר להגיד ששלב המחקר הראשוני הסתיים...

עכשיו צריך לעבור לשלב הבא: לקום מהמחשב ולהתחיל לעבור בין החנויות ולראות את המוצרים במציאות.

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

יכול להמליץ לך על כלבו סימה בשכונת התקווה.

יש שם בחור בשם ניסו, ערס לייט, אבל אחלה בנאדם(למרות שהוא אמר שהצבע של הרכב

שלנו מכוער...;-)). ישב איתי במשך איזה שעה, הסביר לי על הכסאות והדגמים,

למרות שבאתי מוכן, וידעתי מה אני רוצה, והראה לי

למה הבחירה שלי נכונה. בנוסף התקין את הכסא ברכב, כמו שצריך.

http://www.kolbosima.co.il/?cat=435

פורסם

מכיר את כלבו סימה. שם קניתי את הריהוט לתינוק. הבעייה שם זה למצוא חנייה.

יש מצב שאחרי שאני אעשה את סקר השוק בחנויות הקרובות ואחליט מה אני רוצה לקנות, אני אסע לכלבו סימה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני לא יודע אם מוכרים אותם בארץ, אבל אנחנו מאוד מרוצים ממושבים של ROMER.

הבנות לא מתלוננות גם לאחר יום שבו יש 7-10 שעות נסיעה נטו (עם הפסקות קצרות כל כמה שעות, כמובן).

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...