Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג יונדאי קופה , החלטתי סוף סוף שאני רוצה לטפל ברכב מבחינה מראה חיצוני - תיקוני צבע.

אני רוצה לעשות צביעה כללית לרכב(צבע כסוף) , קיבלתי הצעת מחיר של 2500 שקל מקאר פיקס בתל אביב.

הבנתי שהם כבר הרבה שנים בעסק הזה , מישהו צבע את הרכב אצלם ויכול לתת לי חוות דעת ?

והאם 2500 שקל זה מחיר טוב יחסית ?

תודה.

פורסם

לדעתי מחיר סביר, זה בערך אותו סכום שהיה עולה להורים שלי לצבוע את הרכב שלהם (צבע כמו שלך).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני חשבתי שהמחיר קצת נמוך אבל ראיתי גם סרטונים ביוטיוב שלהם וזה נראה די מקצועי העבודה שלהם.

יש מישהו שבאמת מכיר את המקום ? תודה.

פורסם

צביעה בשטחים יכולה לעלות גם 1500 שקל, העניין הוא טיב החומרים.

העבודה ברגע שהאוטו ייצא מהמוסך תראה בת **** אבל אחרי חצי שנה אתה תתחיל לראות את הלקה

מתפוצצת ואת הצבע מתקלף וכל ה2500 שקל שלך הלכו לפח.

אני צבעתי כבר 2 רכבים מצבע כסוף לשחור, סטיה שלי מה לעשות, תחפש בהודעות שלי יש שרשור של הפרוייקט

כדאיות ב 2500 שקל? לא הייתי הולך על זה למרות שזה מפתה, זה לא יהיה באיכות גבוהה לאורך זמן להערכתי

פירוק גומיות ושאר השטויות האלה כל אחד עושה אין לזה קשר למחיר.

עבודה איכותית מתחילה באמת מאיזור ה 4 וחצי אלף ש"ח ויכולה להגיע עד 6000 לצביעה חיצונית שלא כוללת

פירוק מנוע או צביעת בית המנוע צביעת פנים התא מטען וכו' צביעה שכן יכולה לעלות כפול

אני עשיתי צביעה חיצונית במחיר מאד נמוך בכלל היכרות ארוכה עם הבעל מוסך

(הוא גובה עבור אותה עבודה שש אלף מאנשים אחרים)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אבל בדרך כלל אותו מוסך שמבצע את העבודה לא מתחייב או נותן סוג של אחריות שאם באמת הצבע יתקלף או ידהה בתקופה של עד שנה הוא יתקן את זה?

תודה על התגובות.

• תוכן חדש...