Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת הקארטינג באשדוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב עכשיו חזרתי מעוד סיבוב בקארטינג והיה ממש כייף....!!!

שיפרתי את הזמן ל- 22:706 שהשיא הוא 22:270 והשיא של ארז ליבן הוא 22:650

למרות שהיו איתי חברים שקצת הפריעו לי אבל עדיין היה פצצה... :lol:

אם יש פה מישהו בפורום שהיה אז שיגיד בבקשה את התוצאה שלו ככה אני ידע איפה אי עומד :wink:

אז שיהיה לילה טוב, מחר צבא..... :?

אתה מתחרה באופן קבוע???

או שפשוט סתם אתה נהג טוב? :o

הוא לא סתם נהג טוב הוא נהג תותח!!

הוא ושאר החברים שלי!!!

:D

נהניתי מאוד גם כן מהקארטינג הזה,

למרות ההתלהבות הראשונית של הילדים האשדודים ואחיזת המסלול הירודה, כנראה בגלל אבק המכסה טיפה את המסלול עדיין. (אחרי הכל פעם המקום שימש כחניה לקניון...)

עשיתי תוצאה של 23.4

:oops:

טוב נו פעם ראשונה

:wink:

מקווה לראות אתכם שמה

אגב הקארטים מוגבלים אלקטרונית, אך אם תראו לבעלים שם שאתם יודעים לנסוע כמו שצריך ועושים תוצאה טובה יש סיכוי חביב שהוא יבטל את ההגבלה כמו שביטלו לנו, מה גם שאנחנו מכירים את ארז ליבן..

הכל פרוטקציות במדינה הזאת

:lol::lol::lol:

פורסם
טוב עכשיו חזרתי מעוד סיבוב בקארטינג והיה ממש כייף....!!!

שיפרתי את הזמן ל- 22:706 שהשיא הוא 22:270 והשיא של ארז ליבן הוא 22:650

למרות שהיו איתי חברים שקצת הפריעו לי אבל עדיין היה פצצה... :lol:

אם יש פה מישהו בפורום שהיה אז שיגיד בבקשה את התוצאה שלו ככה אני ידע איפה אי עומד :wink:

אז שיהיה לילה טוב, מחר צבא..... :?

לא הפרענו לךךךךךך !!!!!!!!!!!

אתה פשוט עגלההההה :lol::lol::lol:

פורסם
מה ז"א מוגבלים אלקטרונית?

כי יכול להיות שמחר.. לא, זה כבר היום.. שהיום אני קופץ לשם לכמה סיבובים..

יש להם מנגנון כזה שמגביל את כמות הדלק שאתה יכול ללחוץ על הגז...

אבל כמו שהיה בראשון ליפני הרבה הרבה זמן זה לא ממש עובד אז הם עברו לשיטה הישנה הגבלה מכאנית...

ולגבי ה"פרוטקציות" זה ממש לא נכון, אם תראה שאתה בא לנהוג ולא להיתנגש באנשים אחרים אז הם יפתחו לך אותו...

אם תגיד לי מתי אתה מתכוון ליהיות שם אז גם אני יבוא...

ואם כבר הייתה שם אז ספר איך היה ומה הזמן שעשית..? :wink:

ולשאלה של gRtuRbo...

פעם ליפני שלוש שנים היתחרתי באליפות הארץ, היתחרתי עונה וחצי(פרשנו אני ואבא שלי בגלל איך שזה היתנהל)...

זכיתי פה ושם בגביעים אפילו 2 של מקום ראשון.. :lol::wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

הייתי שם היום, זמן ממוצע 27-28 שניות ככה. זמן הכי טוב 24.59.

יש לך שיטה להקטין את זה?

אחלה של דבר, נורא כיף, אגב. רק חבל שזה קצת יקר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
הייתי שם היום, זמן ממוצע 27-28 שניות ככה. זמן הכי טוב 24.59.

יש לך שיטה להקטין את זה?

אחלה של דבר, נורא כיף, אגב. רק חבל שזה קצת יקר.

יפה אני שמח שנהנת...

אגב פעם ראשונה שלך בקארטינג....?

כאילו אם פעם נהגת איפה שהו..?

והתוצאה שלך ממש טובה לפעם ראשונה (אם זאת פעם ראשונה)

גם אני הייתי היום ועשיתי 22:582 ואני לא מרוצה מעצמי כי היו שם אנשים שעלו איתי והפריעו לי אז לא היה לי שיפור גדול בגלל זה....

הזמן של ארז ליבן עומד כרגע על 22:090 וזה שיא המסלול כרגע...

זה זמן שיהיה קשה להגיע אליו אבל ננסה... :wink:

וזה ממש לא יקר!!!

זה המחירים גם באירופה...

ובארץ הרוב עומדים על 50 שקל ולא 40 (כמה שעולה באשדוד)

לגבי שיפור הזמן, רק אימונים ואם אפשר ואפילו רצוי קורס אצלם שארז ליבן בעצמו מעביר, ככה תדע בדיוק את הקווים הנכונים של המסלול...

שיהיה לכולם לילה טוב... :wink:

פורסם

צ'מע כל הכבוד לך. :):o:D

היית פעם במסלול של אותה חברה בהרצליה? כי לאשדוד אין סיכוי שאני מגיע בזמן הקרוב, ובא לי להשוות עם אחרים.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
היית פעם במסלול של אותה חברה בהרצליה? כי לאשדוד אין סיכוי שאני מגיע בזמן הקרוב, ובא לי להשוות עם אחרים.

הודעה זאת באה בהמשך לשירשור קודם בפרום OFF TOPIC:

חברת "אלפא קארטינג" מפעילה 3 מסלולים בארץ שהם חיפה, הרצליה וקרית ביאליק ונמצאת במגמת התרחבות לסניפים נוספים בינהם מסלול אאוטדור העומד בתקן FIA-CIK לקיום מירוצים בינלאומיים . לגבי המסלול באשדוד ולגבי שאר הידיעות, הן אינן נכונות. ייתכן ומוקמים מסלולים במקומות שהוזכרו אך אין להם שום קשר (עיסקי, חברי ואחר) לרשת "אלפא קארטינג".

"אלפא קארטינג" (חברה רשומה) הינה רשת מסלולי קארטינג ברמה הגבוהה בישראל ולכן כל השוואה למסלול אחר הינה שגוייה מבסיסה.

אין לראות בהודעה זאת פגיעה במסלול כזה או אחר אלא רק הבהרה.

בהצלחה

בכבוד רב

"אלפא קארטינג"

הנהלה ראשית

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

קודם כל תודה :D

וכן הייתי בפתיחה של הקארטינג בהרצליה וממש אבל ממש לא אהבתי את המסלול...

הוא מאוד משעמם ואין בוא כמעט טכניקה, במסלול כזה מי שיותר קל במשקל אז הוא שמנצח,

באשדוד המסלול טכני וכייף ויפה וקשה וגם מאוד מעייף, שווה לבוא לאשדוד לפחות פעם אחת, אז בוא לאשדוד ונתחרה ביחד :wink:

ול psychuil:

המסלול לא ממש קטן, הוא 300 מטר שזה יותר ממה שיש בנתניה, ולמסלול יש שני קטעים מחליקים שצריך להיתמודד איתם, אף אחד לא אמר שזה קל אבל זה אפשרי :wink:

אם עוד מישהו הולך לקארטינג באשדוד אז תודיעו או שלפחות תגידו את התוצאות שלכם...

פורסם

באשדוד המסלול טכני וכייף ויפה וקשה וגם מאוד מעייף, שווה לבוא לאשדוד לפחות פעם אחת, אז בוא לאשדוד ונתחרה ביחד :wink:

ול psychuil:

המסלול לא ממש קטן, הוא 300 מטר שזה יותר ממה שיש בנתניה, ולמסלול יש שני קטעים מחליקים שצריך להיתמודד איתם, אף אחד לא אמר שזה קל אבל זה אפשרי :wink:

יש לי רעיון:

בואו נארגן נסיעה של חברי הפורום לקארטינג כלשהו (מבחינת מיקום), ואז נוכל גם לעשות גביע הפורום (רצוי נושא פרסים - אני לא ממן).

מה דעתכם?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

ול psychuil:

יש לי רעיון:

בואו נארגן נסיעה של חברי הפורום לקארטינג כלשהו (מבחינת מיקום), ואז נוכל גם לעשות גביע הפורום (רצוי נושא פרסים - אני לא ממן).

מה דעתכם?

רעיון יפה אבל לא נראה לי שיצליח....

אין פה הרבה שמתעניינים בקארטינג וחבל :?

אבל אפשר שנתארגן מתי שהו ונלך לאיזה מסלול זה יהיה נחמד...

פורסם

הכוונה שלי הייתה לאנשים שאוהבים קארטים.

ובנוגע לאמרה שלך על המסלול בהרצליה, אין צודק ממך.

כשהייתי שם בפעם השניה היה שם ילד בן 12 שהקיף פעם אחת מהר מהזמן הכי טוב שלי.

למה כי כמו שאמרת זה מסלול ליחס הספק/משקל. רק לפי הפניה בסוף הישורת הארוכה יכלו לראות את זה, שלא לדבר על הפניות הכפולות של הישורת השניה.

ויאללה להתחיל לזרוק תאריכים.

אני פנוי מה13 באוגוסט. 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...