Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הרשות לא תיתן את ידה למהלך,מאידך שמעתי מיו"ר ההתאחדות אמציה גזית שיש לו ביטוח לחוד,אז מה הבעיה פה?

מדוע לא נשמעת דעתו של יו"ר ההתאחדות?

אלון אני מבין לליבך (הייתי בסרט הזה מליון פעמים) אבל אתה לבד? יהיה לך מאד קשה. תזכור שברגע שיקום אירוע ולא משנה איפה,אתה תשאר קול קורא במדבר.

משהו ,לא יודע ואיני יכול להצביע (לא בקיא בפרטים,אלה רק תחושות בטן)לא מסתדר לי.

מירוצי מכוניות

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחר.... מחר הכל יוצא.

תנו לי עד מחר בערב.

או שפתרתי את זה - או מלחמת עולם תפרוץ לדעתי.

צווי מניעה ובעיות אחרות... אני מנסה להימנע מזה בכל מחיר.

אני מנסה למנוע זאת ולא יכול להרחיב כרגע.

קצת סבלנות.

אלון

פורסם

נקווה שהכל יסתדר בלי בתי משפט ובלי מלחמות יהודים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסתיים. יש ביטוח.

IRDA השלימה את הפער.

יוסי בריינס יו"ר מועדון הראלי/אוט קרוס כיסה את כל הפערים שנותרו לרבות הספורט העממי.

ההתאחדות פועלת בעניין זה להביא להתקדמות ענף הספורט העממי הסובל ככל הנראה גם הוא מאינטריגות פנימיות.

ביקשתי מיו"ר IRDA לכנס דיון דחוף בעניין הספורט העממי. אעדכן בהקדם.

אלון

פורסם

טוב אחרי 11 עמודים , 154 עידכונים/תגובות/התנצחויות אין חדש תחת השמש!!!

האופי הישראלי מוכיח כי לא משנה מה "ספורט מוטורי" שם נרדף לחלום וזה כי כל אחד בעל איטרסים למשוך לכיוון שלו או/ו לטרפד לאחר ממניעים כאלו ואחרים.

אני כספורטאי לא מאמין באף אחד מהגופים הפועלים כי למרביתם אינטרסים כספיים ולא בספורט שיצמח ולכן זה נראה כך .

נ.ב גם העמותה שמאגדת אותי בין מתחריה לפי דעתי לא מתנהלת בצורה מצויינת ויכולה להתנהל טוב יותר אך הבעייה היא שכולם לא מגלים בגרות ופועלים באותו קו להשיג את המטרה , אותה המטרה.

מתחרה סופרמוטו מספר 84 על אופנוע APRILIA SXV 550 :evil:

פורסם

היות וזה הפך כבר לשרשור עדכונים... אז, עוד עדכון...

מבירור מול ר' הרשות לנהיגה ספורטיבית, מר יוסי ניסן, היום בבוקר,

הובטח לי כי גם קובץ כללי הבטיחות 253 יועלה לאתר הרשות עד סוף השבוע.

הקובץ הינו קובץ משותף להתאחדות IRDA (ענפי הראלי ספרינט והראלי / אוטו קרוס) וכן לענף הראלי.

למרות שלנו יש מספר הערות שבסיכום עם הרשות יידונו עד סוף החודש אולם, אישרנו (לבקשת הרשות), כי הדבר אינו מונע פרסומו. קובץ המקור שלנו כלל רק את ענפי IRDA ואולם מתוך רצון לקדם את שיתוף הפעולה גם עם ענפים אחרים, נעתרנו לבקשת הרשות והקובץ כולל גם את ענף הראלי אשר גם לו היה קובץ דומה - בשל העובדה כי כמעט ואין שונות בקבצים בוצעה ההתאמה וכאמור יהיו עוד שינויים קלים לחידודים נדרשים בין הענפים - אולם הקובץ הושלם.

המועדון המוטורי הישראלי 2010 יפעל לפרסום הקובץ האחרון (כללי אירוע) כפי שסוכם עם הרשות, עד לסוף החודש. ברגע שהרשות תעמוד בהבטחה זו שניתנה לנו, תונח סופית התשתית לקיום האירוע הראשון שלנו.

אלון

פורסם

רשיונות לנהגים - יש

רשיונות לרכבים יש

כללי בטיחות יש

ביטוח יש

עכשיו נשאר רק למצוא מפיק שיעמוד בכללי המסלול

או שחסר עוד משהו??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חסר פרסום של כללי אירוע. נקבע שבתחום הראלי ספרינט על הרשות לפרסמם לא יאוחר מ 30 יום אחרי שפורסמו הכללים של הקטגוריות. כלומר סוף מאי, ראשון ביוני.

אם הרשות תעמוד בהתחייבותה ולא תהינה הפתעות או דרישות בירוקרטיות חדשות המועדון המוטורי הישראלי 2010 יהיה ערוך לאירוע בטווח של חודש. יש מפיק, יש אתר ויש כסף.

לא סוד שמנסים לפגוע בפעילות שלנו.

אנחנו נעמוד בלחץ ונוציא אירוע!

IRDA יסדה את הספורט המוטורי בישראל ותמשיך להתקיים על לאפם וחמתם של המלעיזים.

המועדון המוטורי הישראלי 2010 מקווה שיעמוד בהיסטוריה של שמו ויחזיר ימים כקדם.

תעזרו לנו לעזור לספורט המוטורי. תמיכתכם חשובה היום יותר מתמיד.

אלון חלווה

פורסם

ביום שני הקרוב 14 למאי בשעה 10 בבוקר יערך דיון בועדת הכנסת (חינוך תרבות וספורט) בנושא תקנות הנהיגה הספורטיבית בנושא ייבוא רכבי מרוץ וחלקי חילוף.

אני מציע שנציגי "אירדא" (שהוזמנו לועדה) לא ידירו רגליהם אחרת תתקבל החלטה שתהווה בכייה לדורות (כמו בשאר ההחלטות שנפלו)

להווה ידוע כי ישנה החלטה לא לתת אישורי ייבוא לרכבים המיועדים למרוצים שגילם מעל 3 שנים (וזה עוד אחרי מלחמות עולםכי בהתחלה זה היה מאושר רק לשנה ).

מי שמבין בתחום ינתח מייד כי החלטה כזו אם תתקבל תסתום את הגולל על מתחרים צעירים ולא בעלי ממון להתחרות.

יש לדרוש מהוועדה פתיחת הייבוא לרכבי מרוץ לפחות לגילאי 10 שנים (זה בערך זמן סביר לסיום הומולוגציה) ומכוניות כאלה אמורות להיות שוות בערכן לכל כיס.

דעתי האישית שרכבי מרוץ מיובאים לא צריכים להיות מוגבלי גיל כלל על מנת ליצור תשתית מתקדמת לספורט מוטורי.

היעלה על הדעת שמי שרוצה לייבא מחבט טניס המדינה תחליט על שנת היצור של המחבט?

אם רכבי המרוץ נקראים לפי חוק כלי ספורטיבי ולא רכב אזי אין סכות למחוקק להכתיב מה להביא ,

כל ינוקא בתחום מבין ששנת הייצור אינה רלוונטית מכיוון שהרכבים נבנים מחדש כל פעם.

ההזמנות לישיבה נשלחו אלי ואני חוזר ואומר לאנשי ההתאחדות אל תשארו אדישים וצאו להביע ולהשפיע.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ינוקא מבין מבוגר לא.

רכב רגיל מותר בייבוא עד שנתיים או מעל ל 30 ( למעט יוצאים מהכלל כמו עולה חדש.)

ההשוואה למחבט טניס יפה אבל לא רלבנטית לכלים "המסוכנים " בהם ידונו בכובד ראש חברי הכנסת הנכבדים.

עכשיו איך משכנעים כי יותר יבוא גם של כלים יותר זקנים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הכל שטויות והכל כסת"ח צא ולמד ישה,עולה חדש מחבר העמים יכול להביא לארץ מכונית וולגה מודל 85 בלי שום בעיות

זו מכונית שאין לה חלקי חילוף זמינים,אין שרות והיא לא עומדת בתנאי תקן זיהום אויר ו נכנסת לארץ חופשי.

למה?

כי המחוקק בבואו להיטיב עם העולים יצא מנקודת מבט שכמה מכוניות כאלה יגיעו? אז יאללה נאשר

זו בדיוק הסיבה שצריך לאשר יבוא כלים ספורטיביים לתחרויות ,חופשי לגמרי.(כוחות השוק)

נמאס כבר מהרגולטור הזה שפשוט מתעלל בכולם,נמאס כי לרגולטור הזה אין יידע,אין רקע,אין הבנה,יש לו רק יועצים משפטיים שגם הם לא מבינים בנושא מאומה.

אני כותב את זה כבר 7 שנים בווריאצייה כזו או אחרת, מבחן התוצאה הוא הקובע,עוד ועוד מקלות,עוד ועוד מכשולים,משחקי כבוד מטופשים

עכשיו הופכים את הספורט המוטורי לספורט היסטורי,התרפקויות על העבר, מכוניות מיושנות,הלזה פיללנו?

מירוצי מכוניות

פורסם
ביום שני הקרוב 14 למאי בשעה 10 בבוקר יערך דיון בועדת הכנסת (חינוך תרבות וספורט) בנושא תקנות הנהיגה הספורטיבית בנושא ייבוא רכבי מרוץ וחלקי חילוף.

אני מציע שנציגי "אירדא" (שהוזמנו לועדה) לא ידירו רגליהם אחרת תתקבל החלטה שתהווה בכייה לדורות (כמו בשאר ההחלטות שנפלו)

להווה ידוע כי ישנה החלטה לא לתת אישורי ייבוא לרכבים המיועדים למרוצים שגילם מעל 3 שנים (וזה עוד אחרי מלחמות עולםכי בהתחלה זה היה מאושר רק לשנה ).

מי שמבין בתחום ינתח מייד כי החלטה כזו אם תתקבל תסתום את הגולל על מתחרים צעירים ולא בעלי ממון להתחרות.

יש לדרוש מהוועדה פתיחת הייבוא לרכבי מרוץ לפחות לגילאי 10 שנים (זה בערך זמן סביר לסיום הומולוגציה) ומכוניות כאלה אמורות להיות שוות בערכן לכל כיס.

דעתי האישית שרכבי מרוץ מיובאים לא צריכים להיות מוגבלי גיל כלל על מנת ליצור תשתית מתקדמת לספורט מוטורי.

היעלה על הדעת שמי שרוצה לייבא מחבט טניס המדינה תחליט על שנת היצור של המחבט?

אם רכבי המרוץ נקראים לפי חוק כלי ספורטיבי ולא רכב אזי אין סכות למחוקק להכתיב מה להביא ,

כל ינוקא בתחום מבין ששנת הייצור אינה רלוונטית מכיוון שהרכבים נבנים מחדש כל פעם.

ההזמנות לישיבה נשלחו אלי ואני חוזר ואומר לאנשי ההתאחדות אל תשארו אדישים וצאו להביע ולהשפיע.

דני לוי

דני, הפעם,מסכים איתך , זה הקו הנכון שצריך לאמץ - עתיד הדור הצעיר ותמיכה במיעוטי היכולת הכספית בתחום !

סחטיין על האיפוק...

מישל

פורסם

מי המתנגדים ולמה? מצא את זה יהיה יותר קל לתקוף.

כאשר מישל ודני מסכימים , חזון אחרית הימים .

דני לא בכדי כתבתי על הפריבלגיה שיש לעולה חדש כמנוף לנסות לקבל טווח גיל העולה על 3 שנים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לגבי ייבוא מכוניות "רגילות" משרד התחבורה אומר "שלא נהיה הפח זבל של כל העולם ושלא יביאו גרוטאות"? צודקים? אולי.

אבל זה בכלל לא רלוונטי למכוניות מירוץ שנולדות כל עונה מחדש.

ואם יביאו גרוטאות? אז מה? גרוטאות שעומדות בכל כללי הבטיחות בטוחות כמו מכוניות חדשות שעומדות בכל כללי הבטיחות.

זה צריך להיות הקו, ולא ברור למה בכלל עלה נושא הגבלת הגיל (טוב, כן ברור, עשו "קופי-פייסט" מתקנות התעבורה)

אסף.

פורסם

קראתי אתמול את החומר העומד לאישור בוועדה,בזיון!!!!! בכל צעד מורגשת החפיפיות,במקום להתעמק בצורכי הספורט והספורטאים לקחו את תקנות התעבורה הלבישו את זה על הבקשה וככה רוצים לנהל ספורט מוטורי.

אבל כשרוצים? אין בעיה,לחץ של יבואני הדו גלגלי והפלא ופלא,המשיח הגיע (צוו שעה!!!!) מזכיר משהו? כמו.... הקרקס באילת?

שם בצוו השעה פתאום יש 3 שנים ליבוא (במקור שנתיים)

והקרקס ממשיך, ממ"סי -כל החיים ישבו בצד פתאום הם מנהלים קורסים (יידע מהיכן?) להשמיש בוחני מסלול (מצחיקים) אין בארץ כאלה? יש בהחלט אבל הרשות? מה זה עניינם? העיקר כסת"ח.

ביקרתי אתמול אצל חבר שמאפסן חלק ניכר של רכבי מרוץ,כאב הלב לראות מכוניות מעלות אבק ופשוט נגמרות תחת השמש היוקדת.

מי פה אחראי?

הרגולטור במיטבו,אבל אתם הספורטאים רק אתם אשמים,תמשיכו לריב זה לטובתכם,יוחאי את סרוגו ,נגד חלווה וגזית,ספורט עממי נגד העולם,ראלי רייד נגד אלוהים יודע נגד מי?

יאללה מלחמה

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...