Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי לא פעם

הרשות רוצה שיהיה כאן ספורט מוטורי , כי אם לא יהיה כאן ספורט מוטורי לא תהיה רשות.

לכן אני בדעה כי אם יהיה צורך הרשות גם תשיג כסף לפוליסה של השנה הבאה ושל השנה הבאה אחריה...

ולגבי היבוא , מה לא נסגרה הפינה עדיין?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה

הסיפור הזה מאד מורכב ושוב השאלות הן טובות אבל לטעמי נובעות מחוסר ראייה כוללת.

נניח שעכשיו יש ביטוח בתוקף ואפילו ישים,עדיין אינך יכול להתחרות מדוע? כי המכוניות שרובן עדיין לא רשומות כחוק מתקשות לקבל את הניירת מכיוון שכדי לקבל ניירת חוקית (רשוי) יש לקנות ציוד שהתכלה והתיישן,התקנה של היבוא עדיין תקועה(עבור חלקי החילוף).

התקנה של היבוא לגבי כלי רכב אף היא תקועה ואפילו אם תשוחרר אי אפשר יהיה לייבא רכבים תחרותיים מושכי עיין וחסויות כי החוק הגביל את היבוא לרכבים של עד 3 שנים בלבד.

ז"א רכבים בעשרות עד מאות אלפי שקלים בלבד, הוסף לכך 12% מכס הוסף מע"מ 16% וראה את התוצאה.

איך יקום פה מרוץ?

עכשיו צא ובדוק עוד דבר,עדיין אין אישור לתקנונים של חלק מההתאחדויות וזה לא נובע מאיחור גרידא אלא מהתערבות של רשות שלטונית כרגולטור שאין זה לא מיכולתו,לא מתפקידו וחמור מזה אין השלטון מבין בתקנונים.

פתאום צץ גורם ושחקן חדש ממס"י,גוף שאינו מבין במאומה בספורט מוטורי,לא נערך עם מחלקה מסודרת של בעלי מקצוע בתחום ,מחזיק בידיו רשיון בין לאומי של הפדרציה הבין לאומית ועד היום מכר רשיונות בין לאומיים לנהגים שיצאו לחו"ל,ופה ושם בשרירות לב והחלטות אמוציונליות תומך בכסף במי שבא לו (יש שם שלטון יחיד).

עכשיו לך תבנה מדינה

מירוצי מכוניות

פורסם

אתחיל מהסוף

ממס"י מחזיק במכרה הזהב הזה לא מאתמול , ואם הוא מתעורר סימן טוב כי אולי דברים באמת זזים.

ההבדל ביני לבינך הוא כי אתה נלחם על סוג ספורט אחד ואני רוצה סוג ספורט אחר.

ספורט מוטורי עממי , זה לדעתי הבסיס לספורט מוטורי תחרותי של מכוניות ייעודיות אך ורק לספורט .

בוא נתחיל מזה ומי דואג שהסוג הזה של הפעילות יוכל להתקיים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא יכול להיות ספורט עממי בלי תרבות ואשור ספורט מוטורי תחרותי.

זה שהכניסו את הספורט העממי לתחום הנהיגה התחרותית זו טעות שעליה משלמים וישלמו כל החיים.(דעתי)

הספורט העממי אינו שייך לספורט התחרותי מבחינה ספורטיבית, (אני בעד ספורט עממי שלא יובן אחרת.)

אני עדיין סבור שספורט זה אינו מחייב תקנונים שונים ומשונים כפי שכופה הרשות, כל העניין תמוה,מנוהל לטעמי בצורה שלומיאלית

אבל מה לעשות אני קול קורא במדבר, מי ש"שולט" ברשות קובע ושיבושם לכולם.

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון

RoyCo

רעיון טוב אבל לא טוב

בלי קהל לא יבואו ספונסרים

ומה על בעלי התפקידים כמו מרשלים , מי יכסה תביעה שלהם?

אלון,

אני מרשל מ 2006 , מעולם לא היינו מבוטחים , גם שעפו לידינו או התהפכו.

אולי שווה לארגן ביטוח חיים ספציפי למרשלים בצורה חיצונית.

מנסיון למדתי שכאשר יש בעיה - מפרקים אותה לגורמים קטנים ופותרים כל גורם בנפרד...נשמע שזה הפתרון למעגל האינסופי הזה.

עזוב כרגע ספונסרים- את מי זה מענין כרגע -נתניע מירוץ ראשון \שני - נראה מה קורה

בוא נצא לדרך כבר....

פורסם

RoyCo

כנראה שאתה מרשל טוב אבל לא מכיר את תקנות הביטוח.

זו לא תוכנית כבקשתך, אלא המתחרה / מארגן המירוץ / בעל המסלול צריך להעמיד ביטוח שיכסה אותך על נזקיך בסכומים גבוהים מאוד שקבע המחוקק וכאן שורש הבעיה.

בלי שתהיה פוליסה אף אחד לא מאשר לך להתחרות ואף אחד לא ייקח על עצמו סיכון קטן שבקטנים לעבור על החוק , שזו עבירה פלילית עד שנתיים שלוש שנות מאסר. .

אז פתרון מיקרו במקרה הזה לא ישים , אלא רק פתרון מקרו והוא מושג בעזרת הפוליסה המדוברת ,שמקווה שאכן מתאימה לצרכי כולם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה היה מובן לי מהמירוץ הראשון..אתה לא צריך להבהיר את העניין- בזמנו אף התרעמתי על כך מאוד.

השאלה הגדולה היא האם זה עניין של זמן עד שכל הדברים יסתדרו - כי כולנו רוצים את הספורט בטוח וחוקי.

בדרך שהדברים הולכים ,והכוחות שנופלים בדרך , קשה לראות שלמישהו בכלל אכפת יותר מהאורך של האף שלו.

מזה שנים שאיני מסכים עם דני , והפעם חייב לציין שכל מילה בסלע...

פורסם

אחזור על מה שכתבתי

בלי ספורט מוטורי על סוגיו השונים אין קיום לרשות לנהיגה ספורטיבית.

לכן באינטרס שלה שאכן יתקיים כאן ספורט מוטורי.

לכן היא גם מצאה סעיף תקציבי לשלם 1.8 מיליון ש"ח לפוליסת ביטוח.

והוא אכן יתקיים בטווח הזמן של השנה הקרובה , שוב להערכתי רק מתוך מה שאני קורא ולא מתוך חדרי חדרים .

העובדה התקיים באילת מירוץ פורמולה אחד ( לא פורמולה 1 ) ומדברים על משהו בקצרין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

המדינה מסבסדת 90% מעלות הביטוח בשנה הראשונה לטובת הספורט המוטורי (את הסכום כתבת)

הספורטאים צריכים דרך ההתאחדויות לממן את השאר.

הבעיה היא שהשעון מתקתק מפברואר,(כך נאמר לי) ז"א כל חודש החוב גדל לחברת הביטוח, (הביטוח החל כבר)

עכשיו אם זה נכון צא ולמד,ביטוח יש והמדינה כבר חייבת כסף,ההתאחדויות אינן יכולות להכין רכבים למרוץ מכיוון שעדיין רוב המכוניות אינן עם רשוי,הסיבה לכך שתקנת היבוא אינה עובדת ולכן אי אפשר לרכוש אביזרים מתכלים (כסאות,חגורות,וכולי...) ולכן אין רשוי.

דורשים מההתאחדויות להביא כסף (את ה10%) אבל מרוצים עוד אין.

אני ממש לא מבין את החלמאיות או שחסרה לי אינפורמציה.

עדיין לא אושרו התקנונים להתאחדות "אירדא" וכמובן יש אשם (חלילה לא הרשות),יש גם אשם אישי חדש בנושא הביטוח צדקת דני לוי

הוא אשם בגובה הפרמייה המטורפת ,הוא טירפד את המו"מ (אליבא ציפור מהרשות מזמזמת) בקיצור עוד מעט כנראה אצטרף לחבורה שלובשת מעילים כתומים בקבלת אורחים.

אולי תקיעת שופר?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני יאללה תפסיק להעמיס על עצמך .

אתה לא מבין התנהלות ממשלתית

פעם נמצא תקציב והוא עבור 18 חודש ולא שנה , ימצא גם בפעם הבאה.

כאן הזמני הוא הכי קבוע.

זה שיש בהתנהלות אולי חלמאות , נו טוב ,מה חדש.

שמעתי גם שאתה תואשם ברצח ארלוזרוב ומציע לך להודות .וזה ממקורות יודעי דבר.

לי בכל אופן מזמזם בראש מנבכי הזיכרון של אלפי הודעות כאן בפורום , שבהתחלה לפני 10 שנים הדעה הממשלתית הייתה כי הביטוח ייעשה דרך הפלת"ד ואילו אתה טענת שלא ( חוק סוציאלי ) , ויש לעשות זאת בביטוח ייעודי והנה אנחנו כאן.

ואם זכרוני בגד בי קבל את התנצלותי מראש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני עדיין במידה XL אם בא לך למכור לי מעיל כתום.

ואכן כן אתה צודק (המדינה סירבה להפעיל את קרנית והפלת"ד) אבל אותו ביטוח ש"שווה לתחת" שהשגנו הפרמייה לא עלתה קרוב ל2 מליון שקל.

ולשיטתך יאללה חתמנו ,יהיה פה סדרת מירוצי מכוניות הסטוריות,תהיה הסטריה המונית,עם ישראל על טפיו וגמליו יעלה לחזות בפלא האנושי החדש בארץ הקודש,יראה את הנביא ניסן,את הנביאה על שלל יועציה עם פנים מדושני עונג (כמו בפורמולה אחת),ו???.

בשנה הבאה נשב על המרפסת ונצפה בציפורים ביטוחיות נודדות?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני אם לא הייתה כאן אופטימיות לא הייתה כאן מדינה.

שוב לזכרוני , המדינה לא התנגדה שהביטוח יהיה כאילו לא מדובר בפעילות ספורטיבית אלא פעילות תחבורתית רגילה , ולכן הפלת"ד יכסה במקרה של חס וחלילה ואילו דעתך הייתה כי לא זו הדרך , אלא צריך ביטוח ייעודי, והצלחת לשכנע שאכן הפלת"ד לא יכסה.

מה שהבאת אז התאים למדינות הנאורות , כיום , שיש לנו חוק ותקנות לתפארת , הפוליסה צריכה להתאים לזאת.

לכן המחיר בהתאם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פה טעית המדינה התנגדה בתוקף להחיל את הביטוח היעודי של המירוצים בעזרת הפלת"ד או קרנית מכיוון שזהו סוג של ביטוח סוציאלי

שבה שותפים כל חברות הביטוח(זה לשעצמו היה מספיק),המדינה המסבסדת (כספי ציבור) שה היה המוקש.

ההישג היחידי לתחום הספציפי שהשגנו אז היה שיקום הביטוח חובה לנסיעה בקטעי הקישור.

אגב הייתי פעם אופטימי מאד היום? חחחחח,

איך אמר מליניאק? כשמקצוענות פוגשת בירוקרטיה? נחש מי מנצח.

עכשיו לגבי תקציב עתידי? לא הבנתי,אם המדינה התחייבה לשלם עלות פרמייה של קרוב ל2 מליון שקל לחברת ביטוח מראש,ואין מרוצים הם לא ישלמו? ואם הם ישלמו לא תקום סערה ציבורית? סבר את אוזניי בבקשה

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב את המדינה לא בנו כסתחיסטים בירוקרטים,אלא אנשי חזון,להזכירך איך גדולי האומה חתכו בבירוקרטיה העיקר להגיע למטרה.

הם לא עשו לביתם,לא חיפשו איפה המצלמה הקרובה,לא קראו בשקיקה כותרות עיתונים ופעמים היו גם ללעג וקלס בעיני חלק מציבור זורקי העגבניות 1981, וכן חיפוש מתמיד אחרי המיילדת הערביה של מי שמייצג היום הכי טוב את המדינה בעיני העולם כולו.

עזוב ישה בחייך,

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...