Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מה ש"משלמים" לסיני. ויש מה שמשלמים לסיני.

הסיני מקבל 30-35 שקל לשעה (סע לאייס בשבת, תשאל כמה הם רוצים).

כאשר יש להם בעל בית הוא "משלם" להם 60 שקל לשעה. ולוקח 30 לעצמו.

הם יכולים להרוויח עד 600-700 שקל אם הם עובדים 14-15 שעות במקום טוב.

העניין הוא שאף ישראלי לא היה עושה את העבודה שלהם.

הישראלים מקבלים 20 אלף שקל בהייטק. למה להיות שיפוצניק?

אני לא מכיר הרבה ישראלים שהיו רוצים לחזור אחרי יום עבודה עם ציפורניים מפוצצות, יבלות בכל הגוף, עור יבש ומת. ואחרי חודש שהיד שלהם תהיה קשה ומחורצת כמו דיסקים של OMP.

יש עבודות שמתאימות לישראלים (צווארון לבן) ויש עבודות שמתאימות לסינים (צווארון מלוכלך, למרות שפעם הוא היה כחול).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מסכים אתך לצערי.

מאז שנהייתי עצמאי, אני מציג עצמי במסמכים הרשמיים, כמו גם במייל ובפייסבוק, כמנכ"ל ובעלים. למה? כי אלמלא כן, היו מתעלמים ממני לחלוטין. בפועל, למה מי ומה אני?

אני הפועל, הנהג בוס, איש האינטרנט, טכנאי המחשבים, אבל המזכירה- זו אשתי...:wink:

אני לא קבלן, אבל אני כן מבצע את העבודה שלי לבד או עם השותף.

אתה מנכ"ס

מנהל כללי וסבל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מסכים לגבי האימרה שיש ישראלים שלא יהיו מוכנים לעבוד בבנין.

לחבר קרוב שלי יש עסק ליציקות שלד של בניינים והוא אומר לי שהבעיה העיקרית שלו זה שיש המון אנשים [ישראלים,ערבים ,סינים ,לא משנה מי] שברגע שיש להם קצת ניסיון הולכים ונהיים עצמאיים או עוברים למי שמשלם יותר ואז רואים שהאנשים האלו אחרי שנה שנתיים קופצים ממקום למקום.

אני אומר לכם העבודה היא עבודה פיזית וקשה אבל כמו בכל מקצוע רוב אלו שמתחילים מצוותים לעבודות הקשות יותר וככל שהנסיון עולה שואפים להגיע לתפקידים הקלים יותר או המתוגמלים יותר.

תבדוק כמה שיפוצניקים יש לעומת פועלי בניין ישראלים ותבין שכולם יכולים להרוויח כמו עובדי הייטק או אפילו יותר [כי הם מקבלים שחור] אבל הם עובדים פיזית עד חמש שש ואפילו שבע בערב [מצד שני אחרי חודש שתיים יש לך מאה,מאתיים או יותר אלפי שקלים ביד על פרוייקט שסיימת, מזה תנכה את עלות החומרים ותבין למה כולם רוצים להיות עצמאיים.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אתה מנכ"ס

מנהל כללי וסבל

:mm_yeah:

אהבתי!!!:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא מסכים לגבי האימרה שיש ישראלים שלא יהיו מוכנים לעבוד בהייטק.

לחבר קרוב שלי יש בית תוכנה והוא אומר לי שהבעיה העיקרית שלו זה שיש המון אנשים [צברים,יוצאי בריה"מ ,לא משנה מי] שברגע שיש להם קצת ניסיון הולכים ונהיים פרילנסרים או עוברים למי שמשלם יותר ואז רואים שהאנשים האלו אחרי שנה שנתיים קופצים ממקום למקום.

אני אומר לכם העבודה היא עבודה מאתגרת וקשה אבל כמו בכל מקצוע רוב אלו שמתחילים מצוותים לעבודות השוחקות יותר וככל שהנסיון עולה שואפים להגיע לתפקידים הקלים יותר או המתוגמלים יותר.

תבדוק כמה מתכנתים יש לעומת בודקי תוכנה ישראלים ותבין שכולם יכולים להרוויח כמו עובדי בניין או אפילו פחות [כי הם לא מקבלים שחור] אבל הם עובדים עד שש, שבע ואפילו תשע בערב [מצד שני אחרי חודש שתיים יש לך עשר, עשרים או יותר אלפי שקלים ביד על פרוייקט שסיימת, מזה תנכה את עלות המיסים והטיפול הנפשי ותבין למה לא כולם רוצים להיות מתכנתים.]

החלפתי כמה מילים.

אם אנשים הולכים למי שמשלם יותר או להיות עצמאיים, זה סימן שהחבר שלך לא רוצה לשלם מספיק על עובדים מנוסים, ומצפה לשלם להם כמו למתחילים. שלא יופתע, עבודה מקצועית עולה כסף בדיוק כמו בהייטק. הסינים והפלסטינאים נשארים יותר כי יש מולם חסמים שלישראלים אין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבר המחזיק בדוכן סנביצים (מוקפץ סיני בבגט) משלם 14k (ביד) לסיני שעומד מול הווק

זאת בעבור א-ה 10-חצות

שישי 10-כניסת שבת

שבת צאת השבת-חצות

לא כולל טיפים (200~) ליום

בחישוב ממוצע גלובלי יוצא 40 לשעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסינים בבניין עובדים בקבלנות ומקבלים לפי מטר. אם תחלק רת ה 20K ברוטו שלהם לשעות לא יצא לך כל כך הרבה כמו שזה נשמע.

חוץ מזה לכל הגיבורים שאומרים שמחר הם עושים הסבה לריצוף, נסו לעמוד על ארבע במשך שעה אחת כשאתם מרימים ומורידים מרצפת של 60X60 פעם אחת כל 10 דקות. זו עבודה קריעה והתשלום הגבוה עליה יותר ממוצדק. זה שהם סינים לא אומר שהם צריכים להיות פראיירים ועבדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניצ' ,

דווקא חבר שלי דואג לפועלים שלו מעל ומעבר ואפילו משלם להם ביטוח והטבות סוציאליות שהוא לא חייב,

אבל הם רואים רק את השקל יותר פה או מזומן ביד שם וכמה שהוא ניסה להסביר להם ,אין עם מי לדבר.

סתם בשביל האנקדוטה רוב הפועלים שעזבו אותו חזרו אליו אחרי שהתנסו והבינו איזו טעות עשו בדיעבד.

גם אלא שהפכו לעצמאיים וגילו שלא כל הנוצץ זהב.

לגבי הביצים בשתן ילדים באמת בא לי להקיא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה בדיוק מה שהרבה מעסיקים לא מבינים, בסוף עובד עושה עבודה ומצפה לשכר, אם לא תשלם אז למה שהוא ימשיך לעבוד אצלך?

זה שפתחתה לו איזה קרן לא ברור איפה ועוד איזה 5-10 שנה בתאורייה הוא יוכל לקחת משם כסף לא עוזר לו לסגור את החודש.

אודי A4

דימה.

פורסם

הוא חייב לפי חוק לבטח אותם. זה לא עניין של טוב לב.

מעבר לזה רק אידיוט יחזיק עובד ללא ביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
החלפתי כמה מילים.

משובח. :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חבר המחזיק בדוכן סנביצים (מוקפץ סיני בבגט) משלם 14k (ביד) לסיני שעומד מול הווק

זאת בעבור א-ה 10-חצות

שישי 10-כניסת שבת

שבת צאת השבת-חצות

לא כולל טיפים (200~) ליום

בחישוב ממוצע גלובלי יוצא 40 לשעה[/Q

וזה גם לא חוקי. אסור להעסיק כ"כ הרבה שעות ולא לתת יום מנוחה.

פורסם

סינים לא ממש ששים לקחת עבודה לפי שעה, שעה שלהם זה בסביבות ה 50-60 שקל,

אבל כיום הם תכמנים לא קטנים, ולוקחים עבודות או בקבלנות, או לפי מטר, וזה יקר, מאוד יקר, הם מרוויחים כל יום סכום כסף לא קטן, 1000 שקל ביום זה מה שהם בערך עושים, יש להם מוסר עבודה, והם מקצוענים, הם לא רואים בעניים, הם פשוט עובדים ואין להם בעיה לעבוד 12 שעות , הם עובדים בבוקר ואח"כ אחרי הצהריים עושים עוד עבודות,

כמובן שאם תיקח סיני סבל, או סיני עובד מקצועי זה יהיה קצת שונה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...