Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

להלן לינק לכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4210916,00.html

אני לא יודע אם זו מתיחה של 1 באפריל. אם לא - אני בהחלט שוקל כמעט בגיל 30 לעשות הסבת מקצוע.

באמת שלא אכפת לי לעבוד עבודת כפיים ולקרוע לעצמי את הרקטום בשביל 20K ש"ח בחודש.

אז נכון, זה לא מקצוע שמתאים לכל אחד, אבל נשמע לי קצת מוגזם. לא נראה לכם?

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי בדירה את עבודות הריצוף והחיפוי ביצע פועל סיני לבדו.

הקבלן סיפר שהוא משלם לו כל יום 500 ש"ח (לפני 7 שנים).

הייתי מופתע מהסכום עד שראיתי איך הוא עובד:

בשעה 7 בבוקר הוא התחיל, בשעה 7 בערב הוא התרומם מהרצפה, אחרי שהדביק 35 מטרים בצורה ישרה יוצאת דופן.

אחרי 4 ימים כל העבודות של ריצוף וחיפוי הסתיימו, ללא הערה אחת לגבי האיכות , כולל שיפוע למקלחון, "שטיח" די מסובך וקישוטים על הקירות.

מצחיקות אותי התגובות בכתבה על זה שישראלים יהיו מוכנים לעשות את אותן העבודות תמורת תשלום זהה - אין מצב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נצל"ש, אני צריך מישהו שיפרק לי את הריצוף בגג (40 מ"ר), ידאג לבידוד וירצף מחדש במינימום עלות.

המלצות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נצל"ש, אני צריך מישהו שיפרק לי את הריצוף בגג (40 מ"ר), ידאג לבידוד וירצף מחדש במינימום עלות.

המלצות?

אל תיקח סיני זה בטוח, הם מה זה יקרנים!

פורסם
אצלי בדירה את עבודות הריצוף והחיפוי ביצע פועל סיני לבדו.

הקבלן סיפר שהוא משלם לו כל יום 500 ש"ח (לפני 7 שנים).

הייתי מופתע מהסכום עד שראיתי איך הוא עובד:

בשעה 7 בבוקר הוא התחיל, בשעה 7 בערב הוא התרומם מהרצפה, אחרי שהדביק 35 מטרים בצורה ישרה יוצאת דופן.

אחרי 4 ימים כל העבודות של ריצוף וחיפוי הסתיימו, ללא הערה אחת לגבי האיכות , כולל שיפוע למקלחון, "שטיח" די מסובך וקישוטים על הקירות.

מצחיקות אותי התגובות בכתבה על זה שישראלים יהיו מוכנים לעשות את אותן העבודות תמורת תשלום זהה - אין מצב .

שמע, עם כל הכבוד לסינים, אני לא מכיר באופן אישי אנשים שמשתכרים 20K בחודש גם אם הם עובדים 12 או 14 שעות ביום.

פורסם

שמעו, הרי ברור שזאת סתם דמגוגיה זולה.

הסיני לא באמת מרוויח 20K + 10K על עבודות מהצד.

זה כמו תמיד שאנחנו עושים חישובים על כמה מישהו אחר מרוויח ויוצא לנו סכום אסטרונומי.

ב-20K בחודש חצי מהאנשים היו הולכים לעבוד בזה - במציאות זה יותר קרוב ל-5 בחודש.

פורסם
שמע, עם כל הכבוד לסינים, אני לא מכיר באופן אישי אנשים שמשתכרים 20K בחודש גם אם הם עובדים 12 או 14 שעות ביום.

כי הם "עובדים" 12 עד 14 שעות ביום כשחלק ניכר מהזמן מוקדש להפסקת סיגריות, פייסבוק, גלישה אקראית וכיו"ב.

בנוגע לכתבה - כמו כל דבר שצץ ב-YNET יש לבחון אותו בשבע עיניים

כי לך תדע כמה אי-דיוקים ועיוותים מופיעים שם, שלא לדבר על ההבדל הפעוט בין ברוטו לנטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש סינים שאמנם עובדים במסגרת תעסוקתית של עובד זר,

אבל הם מומחים יוצאי דופן בריצוף וגובים בהתאם לעבודה האיכותית שהם עושים.

ראיתי כבר סינים שעשו עבודה יותר יפה מאחלה קבלנים ובעלי מקצוע ישראלים,

ומתוך כך שהם למדו את ערכם המחירים שלהם בהתאם.

הם יודעים שהם עקפו את הערבים בסיבוב מבחינת האיכות, אז גם מדרגת השכר עלתה :lol:

בשאר תחומי התעסוקה בשוק הבנייה אין לי מושג,

מן הסתם שפועל בניין שעובד בסבלות של חומרים ופסולת בנייה לא מרוויח סכומים שמתקרבים לכך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שמע, BLAVIE - אני לא מכיר אף קבלן ישראלי שבא ומניח מרצפות לבד - לכל אחד יש פועלים.

אני מזמן טוען שאחת הבעיות במדינה הזאת שפועל זאת מילה גסה, כולם מנהלים, עצמאיים, אחראים וכו' - אף אחד לא פועל.

אם אתה בעל מקצוע בחסד, אינסטלטור מחונן, מכונאי אומן, פחח מומחה וכו' וכו' - כולם יסתכלו עלייך בעין עקומה, כאילו אתה איזה סוג ב'.

אם עשית איזה תואר באיזה מכללה שהדרישות שלה הם דופק וכסף - אז פתאום אתה "משכיל" וכו'.

פורסם
שמע, BLAVIE - אני לא מכיר אף קבלן ישראלי שבא ומניח מרצפות לבד - לכל אחד יש פועלים.

בגלל זה כתבתי, קבלנים ובעלי מקצוע ישראלים. באותה נשימה.

יש קבלן ישראלי עם פועלים ערבים ויש קבלן ישראלי עם פועלים ישראלים, tomatoes tomato's... same thing לצורך העניין...

הסיני מזמן הבין שהוא רצף קטלני והתחיל לרצף כעצמאי :lol:

(אני מדבר על כאלו שעובדים מעבר למסגרת העסקתם דרך קבלן כזה או אחר,

באופן פרטי ומתחרים ברצפים ישראלים על עבודות, מעין קבלן ריצוף מטעם עצמו)

מן הסתם שתמיד ישתלם לו לעבוד גם כמועסק דרך גוף שלישי,

לא נראה לי שהוא יסרב לעבודה שבאה מכיוון כלשהו ולכן תמיד הוא יעבוד גם כשכיר אצל קבלן,

אפילו אם הוא עושה את זה סולו מהצד.

בקשר לפועל כמילה גסה, מסכים ב 100%,

אם יצא לך לשים לב התקיים פה דיון ארוך, הודעה של sronis על המצב הכלכלי, שהתפתח גם לנקודה הזו בדיוק.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בהמשך להודעתי הקודמת:

היה אצלי גם חשמלאי ישראלי - באמת מקצוען ( מתמחה בבתים "חכמים") .

הכל לפי הספר, כמו שצריך להיות .

אבל מה?

ברגע שהיה צריך להתקין שני שקעים במקביל, זה לא היה במקביל לגמרי.

זה מין חוסר סבלנות לא מוסבר - משהו בגנים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מזמן טוען שאחת הבעיות במדינה הזאת שפועל זאת מילה גסה, כולם מנהלים, עצמאיים, אחראים וכו' - אף אחד לא פועל.

אני מסכים אתך לצערי.

מאז שנהייתי עצמאי, אני מציג עצמי במסמכים הרשמיים, כמו גם במייל ובפייסבוק, כמנכ"ל ובעלים. למה? כי אלמלא כן, היו מתעלמים ממני לחלוטין. בפועל, למה מי ומה אני?

אני הפועל, הנהג בוס, איש האינטרנט, טכנאי המחשבים, אבל המזכירה- זו אשתי...:wink:

אני לא קבלן, אבל אני כן מבצע את העבודה שלי לבד או עם השותף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ההורים שלי לפני כ-8 חודשים שיפצו את דירתם, גם הם לקחו פועל סיני לצורך עבודת הריצוף, שילמו לו 250 שקלים ליום עבודה, הוא היה מבסוט והריצוף יצא מצויין, גם כולל שיפועי מקלחות וכו'.

הם יודעים את העבודה היטב, ואין מצב שהם משתכרים 20K שקלים בחודש.

יחסי העבודה הם בדיוק כמו כל חברות השמירה למינהן, חברת האבטחה מקבלת כ-50-60 שקל לשעה מהלקוח מתוכם משלמת למאבטח כ-28-30 שקלים לשעה כך שאל תקנו סיפורי "אני משלם לפועל 500 שקלים ליום".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היום רוב הסינים מקבלים 750 ליום עבודה , בעבודות בחוץ המינימום שלהם זה 50 לשעה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...