Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בד מקורי על הרכב שהוא קצת קרוע ומאובק ובא לי להחליף אותו למשהו חדש ואולי גם לא פחות טוב מהמקורי.

עשיתי קצת מחקר וראיתי שחברת דיינמאט מייצרת בדים כאלה.

מה שאני צריך זה בד מבודד חום ורעש וחסין לאש. חיפשתי באינטרנט עסקים שעושים את זה בצפון וכל מה שמצאתי זה רפדייה בנצרת שבה יש רק מן יריעת פלסטיק חסינה לאש שסביר להניח לא תבודד רעשים...

אני מחפש משהו איכותי וטוב(ואם יחזיק עוד 15 שנה אז למה לא, השאלה היא איפה ניתן למצוא עסק כזה בצפון שמתעסק עם בדים בדיוק למטרה הזו?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אתה צריך יריעות דיינאהוד , 500 שקל ואתה מסודר.

אתה יכול ליצור קשר עם רדיוליין (מול לב המפרץ) הם יכולים להביא לך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא גורם.

הבידוד הזה מגיע מקורי בהרבה מכוניות, ומטרתו היא בידוד רעש מנוע.

קירור המנוע מתבצע על ידיד מערכת קירור, וקיריר תא המנוע מתבצע על ידי זרימת האוויר, שנכנס מהחזית ומלמטה.

פורסם
זה לא גורם לחום באיזור המנוע לעלות?

ההיפך

זה אמור לבודד רעשי מנוע מבחוץ ולמנוע התלקחות במקרה של קצר.

ראיתי יותר מרכב אחד שנשרף בגלל מגע קטן של חוטי מצבר בזמן נסיעה במכסה המנוע.

יש לי ריפוד מקורי ואני רוצה לשים חדש סה"כ..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יש ב DEAL EXTREME (או לפחות היה) חומר בידוד חום ורעש שנדבק למכסה המנוע. מנסיוני החומר הזה נדבק מצויין ותיאורטית הוא אמור לבודד חום ורעש בצורה טובה. בפועל אין דרך למדוד את האפקטיביות הטרמית שלו ובמקרה שלי גם 6 שכבות ממנו לא הפחיתו את הרעש שחודר לתא הנוסעים (אם כי יכול להיות שברכב אחר יהיה שינוי של יום ולילה). הסיבה שאני ממליץ עליו בחום היא בגלל שהוא עולה 80 ש"ח כולל משלוח לארץ ומגיעה כמות מכובדת של חומר.

איתמר.

עריכה: דיברתי על המוצר הזה שמתסבר שכרגע לא נמצא במלאי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חומר של 3M ניתן להשיג בארץ?

בדקתי באתר שלהם ויש להם גם חומרי בידוד לרכב ואם אני זוכר טוב גם יריעות כאלה..

מישהו מכיר? יודע?

את ה-DEAL EXTREME גם אבדוק ונראה מה אני הולך לעשות בימים הקרובים.

תודה :wink:

• תוכן חדש...