Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמנם ראיתי כמה שרשורים בנושא אבל אני מבקש תשובה מעודכנת:

איך מסירים את המגבלה הנ"ל ? במכס (איפה הוא יושב למי שגר באזור ירושלים) או במשרד הרישוי ?

אפשר בפקס או שצריך ללכת אישית למשרד ? צריך להוציא רשיון חדש או לא ?

כל מידע מוסמך יתקבל בברכה (אני חוזר עכשיו מפאדיחה שנגרמה לי כשהסתבר בדואר שאי אפשר להעביר בעלות על רכב בן 15 שנים (!) והקונה נאלץ לעזוב בידיים ריקות).

פורסם

צריך לשלוח פקס למכס בראשון לציון, הם מסירים את ההגבלה ומשדרים את זה למשרד הרישוי. הפרוצדורה לוקחת יומיים-שלושה.

את הפרטים המדוייקים תוכל לקבל בטלפון 03-9421666 בימים א-ה שעות 08:00 עד 14:00

(במס' הזה יש תקליט שמסביר את הפרוצדורה בצורה מפורטת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צריך לשלוח פקס למכס בראשון לציון, הם מסירים את ההגבלה ומשדרים את זה למשרד הרישוי. הפרוצדורה לוקחת יומיים-שלושה.

את הפרטים המדוייקים תוכל לקבל בטלפון 03-9421666 בימים א-ה שעות 08:00 עד 14:00

(במס' הזה יש תקליט שמסביר את הפרוצדורה בצורה מפורטת)

תודה. היום (יום שישי) התקליט כנראה גם צריך לנוח והוא לא פועל, אני אנסה שוב ביום ראשון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

עבר כבר שבוע מאז פיקססתי את בקשת הסרת ההגבלה - שום תגובה מהמכס. פקס עם תזכורת למכס, פניה בטלפון ובאינטרנט למשרד הרישוי לא נענו, בדואר מסרבים ("לפי החוק") לומר האם ההגבלה הוסרה והסוחר שכבר שילם עבור הרכב מעוצבן בצדק.

מה עוד אפשר לעשות נגד הזלזול המחוצף הזה ? האם אפשר לברר את זה במשרדי המכס בירושלים (אני לא יודע אם יש דבר כזה, אמרו לי שכן) ?

תודה לעונים.

פורסם

עדכון למתעניינים:

הגברת במשרדי המכס (כנפי נשרים 66, י-ם) ביצעה את הסרת המגבלה במקום ואמרה שהשינוי נעשה מיד גם במחשב משרד הרישוי ולכן יראה גם בדואר.

היא אמרה שאפשר היה לשלוח גם אי-מייל או לצלצל אליה. כשאני חיפשתי מידע באינטרנט לא נתקלתי באפשרויות האלה אבל מי שרוצה בעתיד יכול לנסות.

• תוכן חדש...