Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגה-לייק,כן יירבו :D

אמן אמן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

חוץ מלגרום לציבור לשלם עוד מיסים על הרכבת מצלמה חדשה באותו מקום זה לא נותן כלום. אז צר לי אבל אני לא משתתף בשמחה. למען הסר ספק, אני בדיעה כי יש להעלים את המצלמות (מדחני הכביש) הללו בצורה חוקית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אחת נעקרת, חדשה צומחת. מצלמה חדשה מול לב המפרץ:

*שימו לב: מצלמת מהירות בלב המפרץ*

"הגולש ירון יעקב צילם את התמונה הבאה ורשם: "מצלמת רמזור/מהירות - לב המפרץ חיפה לכיוון חיפה - להפיץ!! המצלמה מוסתרת טוב ולא מעודכנת ב-GPS". לנו רק נשאר להוסיף: סעו בזהירות."

פורסם בפייסבוק של krayot.com

424084_10151423074810565_293687285564_23874943_2031775491_n.jpg

פורסם

מותר לחבל במצלמות המהירות בדיוק כמו שמותר לחבל בניידות משטרה.

אני מניח ששודד בנקים ישמח מאד אם מישהו יסלק את מצלמות האבטחה מסניפי בנקים וכדומה.

המלחמה היא לא באכיפה אלא במהירות הנסיעה הנמוכה מידי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובדיוק בגלל זה מחמירים עם האכיפה - כי אנשים מתנהגים כמו אנרכיסטים מ*ורבנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בזמנו למצלמות הישנות היה "לחצן מצוקה" - הן היו מדווחות בLIVE על השמדתן. מה קרה הפעם? הן לא מצלמות 24/7? :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שמועה גורסת שבמצלמה שבוואדי ערה,2 ילדים טיפסו עם ספריי שחור על המצלמה כשמשטרת עירון עומדת מהצד בחוסר מעש.

מצד שני,גם שוטרים בסופו של דבר הם בני אדם ככולנו,וגם הם מטיילים עם משפחותיהם ואיכשהו כנראה גם להם מפריע הפרויקט הנ"ל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אחת נעקרת, חדשה צומחת. מצלמה חדשה מול לב המפרץ:

*שימו לב: מצלמת מהירות בלב המפרץ*

"הגולש ירון יעקב צילם את התמונה הבאה ורשם: "מצלמת רמזור/מהירות - לב המפרץ חיפה לכיוון חיפה - להפיץ!! המצלמה מוסתרת טוב ולא מעודכנת ב-GPS". לנו רק נשאר להוסיף: סעו בזהירות."

פורסם בפייסבוק של krayot.com

זאת נראית כמו מצלמת נת"צ ולא מצלמת מהירות.

• תוכן חדש...