Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

פתחתי את המכסה מנוע בכדי לבדוק שמן ומזמן כבר רציתי להוריד את ה"רמקול" של האזעקה מתא המנוע (הזה שיש לו גם מנעול שנועל ופותח את האזעקה) והחלטתי שעל הדרך אני עושה את זה ... בקיצור לא מחוכמה גדולה חתכתי את ה"רמקול" הזה שכנראה מסתבר לא רק רמקול ... אחרי שמילאתי שמן החלטתי להניע את האוטו ו.... הופ !! הקודנית לא עובדת ומן הסתם האוטו לא מניע .

ישר אמרתי לעצמי "יא חתיכת מטומטם למה את נוגע בדברים שאתה לא מבין בהם !!" ואז חיברתי בחזרה את ה"רמקול" הזה של האזעקה, אבל לצערי זה לא גרם לקודנית לשוב ולפעול . בדקתי את כל הפיוזים באוטו - הכל תקין . מה עושים ?!?

אשמח לעזרה !!!

תודה מראש .

• ספונסר פורום
פורסם
מה עושים ?!?

גוררים את הרכב לבעל מקצוע.

אם תספר לנו מאיזה אזור אתה אני אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע אמין וזול.

גם אם תצרף תמונה אני בספק שמישהו יוכל לעזור לך דרך דפי הפורום.

פורסם

התכוונתי שאולי היה ניתן לעזור לך קצת יותר אם היית מספק פרטים - כגון: דגם הרכב, דגם הקודנית, דגם האזעקה...

בהודעה המקורית לא סיפקת פרטים אלו, ולכן הנחתי שיש ברשותך אסטון מרטין. לגיטימי, לא?

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך ביטוח גרירה? אם כן אז תפעיל אותו (ללא עלות).

אם אין לך ביטוח גרירה נסה לבקש מבעל המקצוע להגיע אלייך ואל תשכח לציין שתצ'פר אותו בהתאם על השירות.

אני ממליץ לך לפנות לאיציק ממוסך אלפא איציק.

פורסם
אם הקודנית בכלל לא עובדת אז יכול להיות פיוז נישרף שחתכת את החוטים ולכן זה קיצר.

רז...

הגיוני

תבדוק את כל הפיוזים, לא רק של הרכב אלא בקופסא של האזעקה עצמה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש פיוזים חיצוניים של האזעקה תחפש אותם ובמידה ואתה לא מסתדר אתה יכול להזמין שגריר שינטרל לך את כל הניתוקים של הקודנית במידה ואתה לא מעוניין בה יותר..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...