Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוסטר, לא מה שחשבתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה?

אני ישבתי אתמול באלפא 159 3.2 V6, אומנם לא נהגתי בה, אבל מה שהפליא אותי זה כשהרכב כבוי הוא לא אוכל טיפת דלק.

עידן

לא כל האלפות כאלה

היתה לי אלפא שהיתה אוכלת דלק גם כשהמנוע היה כבוי.

לקח לי בערך שנה למצוא את הדיזה בקרבורטור שממנה נזל הדלק שבמיכל המצוף.

אלפא סוד שנת 75

פורסם
לא כל האלפות כאלה

היתה לי אלפא שהיתה אוכלת דלק גם כשהמנוע היה כבוי.

לקח לי בערך שנה למצוא את הדיזה בקרבורטור שממנה נזל הדלק שבמיכל המצוף.

אלפא סוד שנת 75

לכן אומרים שה אלפות החדשות התקדמו טכנולוגית בשנים האחרונות - הם לא אוכלות דלק עם מנוע כבוי .

לדעתי , זו קפיצה טכנולוגית רצינית ..

edanj

- עידן , אני ישבתי אתמול באלפא 159 3.2 V6, אומנם לא נהגתי בה, אבל מה שהפליא אותי זה כשהרכב כבוי הוא לא אוכל טיפת דלק.

הפסדתה ,, היה לי את הרכב הנ"ל לפני כשבועיים למספר ימים - במוסך של החברים שלי ביקשו להשאיר את המנוע עובד , בפתח המוסך .

הסאונד של המנוע הנ"ל , שווה את בזבוז הדלק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה בסדר, אני עובד באלפא ומכיר היטב את הבהמה המדהימה הזו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז שברתי דלת פתוחה :lol:

אני כרגע מאתמול עד הערב , עם ג'ולייטה TCT חדשה ( פעם שניה )

ואני מתחיל להתאהב ברכב הנ"ל - יפה שקטה מגהצת יפה , ובורחת מעולה בשקט ,, .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יונדאי הישנות היו זבל. קופסאת טונה עם 4 גלגלים.

מה שכן, מנוע וגיר שבתחזוק נכון ובלי אגרסיות, מחזיקים הרבה מאוד! (גם 400KKM בכיף).

לאחרונה (לא יצא לי ליסוע ביונדאי של השנים האחרונות), הם השתפרו לטובה מבחינת תא הנוסעים.

(נהגתי בטוסון 07', עדיין יש קצת באגים, לא אהבתי בכלל את הטיפטרוניק, מגיב רק לאחר שניה ארוכה ואולי יותר, גם מנוחות והפנים לא התלהבתי, במחיר הזה מביאים אחלה רכב מנהלים עם תמורה פי 10).

לדעתי, יצרו את הוולוסטר כדי לתת פייט לגולף ולרכבים הדומים להם.

סך הכל מקווה שהם יצליחו, צריך כבר מחליפים לגרמניות. (למרות שכמה עשורים האירופאים תמיד בראש עולם הרכב מבחינת טכנולוגיה).

פורסם

בשירוקו אין לי בעיה עם הגובה, יש לי מרווח של בערך 10 ס"מ כאשר משענת הגב בכמעט 90 מעלות.

לגבי הדעה עם המנוע, לעומת השירוקו הוא בטוח ירגיש לי אנמי וחלש לכן אמרתי שזה כנראה מה שאני ארשום.

אני מקווה לקבל תגובה מאוד חיובית מהתנהגות הרכב.

שאני אנהג אני פשוט אפתח את הגג הפנורמי, ככה יהיה הרבה מקום לראש :)

הוולסטר לא באה לתת פייט לגולף, אולי לכיוון הפולו והאיביזה (את הפאביה אני לא כולל כי הכיוון שלה הוא לא לצעירים כמו שלושת הקודמים).

Got To love It

פורסם

אולי יותר בכיוון שירוקו 122/מגאן קופה/CRZ (בארץ אלו הרכבים שקפצו לי לראש, בחו"ל המבחר גדול יותר כמובן).

ובן, כותבים ולוסטר ולא וולסטר!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בשירוקו אין לי בעיה עם הגובה, יש לי מרווח של בערך 10 ס"מ כאשר משענת הגב בכמעט 90 מעלות.

לגבי הדעה עם המנוע, לעומת השירוקו הוא בטוח ירגיש לי אנמי וחלש לכן אמרתי שזה כנראה מה שאני ארשום.

אני מקווה לקבל תגובה מאוד חיובית מהתנהגות הרכב.

שאני אנהג אני פשוט אפתח את הגג הפנורמי, ככה יהיה הרבה מקום לראש :)

הוולסטר לא באה לתת פייט לגולף, אולי לכיוון הפולו והאיביזה (את הפאביה אני לא כולל כי הכיוון שלה הוא לא לצעירים כמו שלושת הקודמים).

לא רק אחד שנוהג על שירוקו טוען שהמנוע עצל,אנשים שעברו מ1600 סטנרטי לולוסר טוענים שהמנוע עצל , והשנתונים על הנייר רחוקים שנות אור.

ואומר לך את זה אחד שהזמין וביטל עקב אכזבה מהמנוע,חוץ מזה רכב מדהים וכן תתפסו אותי במילה לא נופל מהשירוקו מבחינת עיצוב חיצוני

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לא יודע מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה, אבל שוב, אולי אין בה את תחושת הנמרצות כמו שיש במאזדות נניח (תחושת גיר מנוע), אבל בפועל היא מהירה וזריזה מהן בפער ניכר (מכלל המשפחתיות האטמוספריות, פרט אולי לגודשות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא יודע מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה, אבל שוב, אולי אין בה את תחושת הנמרצות כמו שיש במאזדות נניח (תחושת גיר מנוע), אבל בפועל היא מהירה וזריזה מהן בפער ניכר (מכלל המשפחתיות האטמוספריות, פרט אולי לגודשות).

את השטויות האלה לא רושם ילד בן 13 שקרא באינטרנט רושם ילד שעבר כבר 3 מכוניות,שהזמין את הרכב הנ"ל והתאכזב ברמות. ויש משפחתיות לא גודשות עם מנוע 1600 שלא רואות אותה ממטר , אני יתן לך דוגמא מהראש קורלה רובוטית 1600 , וודאי.

אז תפסיק לתקוף כי הזמנת תרכב תהנה מכל הלב אמרתי ואני אגיד שוב אחד הרכבים היותר יפים על הכביש , אבל מפה ועד להתנהגות יש מרחק עצום .

יום טוב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
ויש משפחתיות לא גודשות עם מנוע 1600 שלא רואות אותה ממטר , אני יתן לך דוגמא מהראש קורלה רובוטית 1600 , וודאי.

אז תפסיק לתקוף כי הזמנת תרכב תהנה מכל הלב אמרתי ואני אגיד שוב אחד הרכבים היותר יפים על הכביש , אבל מפה ועד להתנהגות יש מרחק עצום .

יום טוב.

לפי הכתיבה שלך כנראה כן מדובר בילד בן 13. פעם התנהגות, פעם מנוע, על מה אתה מדבר, אתה סגור על עצמך? "לא רואות אותה ממטר". גם כן סגנון כתיבה של ילד בגיל ההתבגרות.

ולא, קורולה 1600 לא חזקה ממנה. גם לא מאזדה 3, גם לא פוקוס החדשה, תתפלא. רוצה הוכחה? הינה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1893325

תהנה. והולוסטר חלשה במעט משירוקו 122 וממגאן קופה 2 ליטר, כשהאחת גודשת והשניה 2 ליטר, בהשוואה שעשו ביניהן ראש בראש במגזין הגה. שוב, תתפלא. אבל העיקר שעברת 3 רכבים בחיים שלך כדי להבהיר לנו שיש משפחתיות 1600 שלא רואות אותה ממטר. אם תקרא קצת, תראה שיונדאי I35 מהירה מכלל המשפחתיות, אולי פרט לגודשות (אוקטביה\גולף\אסטרה). אז מכאן מדובר באותו מנוע שסחטו ממנו טיפה יותר, ועם גיר שאמור לעבוד יותר מהר ויותר טוב (ה-DCT, שלא נדבר על הידנית).

כנראה אצלך זה משהו פסיכולוגי, שאני חוזר ומדגיש - כן, מאזדה3 מליסינג תרגיש לך יותר חזקה ונמרצת בגלל תגובת דוושת-מנוע, ותו לא. בפועל הולוסטר חזקה ומהירה ממנה (סתם דוגמא המאזדה כי אצלה זה ממש בולט).

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז איזו מכונית האצ'בק/סדאן כן מתאימה לנפילים שמגרדים 2 מטר ?

חוץ מלנצ'יה קאפה.

אתה רציני?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את האמת כספר, עד היום לא ברור לי איך נכנסת בקליאו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפי הכתיבה שלך כנראה כן מדובר בילד בן 13. פעם התנהגות, פעם מנוע, על מה אתה מדבר, אתה סגור על עצמך? "לא רואות אותה ממטר". גם כן סגנון כתיבה של ילד בגיל ההתבגרות.

ולא, קורולה 1600 לא חזקה ממנה. גם לא מאזדה 3, גם לא פוקוס החדשה, תתפלא. רוצה הוכחה? הינה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1893325

תהנה. והולוסטר חלשה במעט משירוקו 122 וממגאן קופה 2 ליטר, כשהאחת גודשת והשניה 2 ליטר, בהשוואה שעשו ביניהן ראש בראש במגזין הגה. שוב, תתפלא. אבל העיקר שעברת 3 רכבים בחיים שלך כדי להבהיר לנו שיש משפחתיות 1600 שלא רואות אותה ממטר. אם תקרא קצת, תראה שיונדאי I35 מהירה מכלל המשפחתיות, אולי פרט לגודשות (אוקטביה\גולף\אסטרה). אז מכאן מדובר באותו מנוע שסחטו ממנו טיפה יותר, ועם גיר שאמור לעבוד יותר מהר ויותר טוב (ה-DCT, שלא נדבר על הידנית).

כנראה אצלך זה משהו פסיכולוגי, שאני חוזר ומדגיש - כן, מאזדה3 מליסינג תרגיש לך יותר חזקה ונמרצת בגלל תגובת דוושת-מנוע, ותו לא. בפועל הולוסטר חזקה ומהירה ממנה (סתם דוגמא המאזדה כי אצלה זה ממש בולט).

בחיים שלי למדתי דבר אחד חשוב,מבחני רכב זה דבר נחמד.

אבל אם אתה רוצה לרכוש רכב לך תעשה נסיעת מבחן ותגיע להחלטה , אני צודק?

אז אם אתה כל כך מתעקש אני יעלה לך את טופס ההזמנה עם מקדמה יותר גדולה מהרגיל , הייתי נעול על הרכב , עד שעשיתי נסיעת מבחן.

וכן התאכזבתי האוטו יפה שוב בפעם האלה פנימית וחיצונית .

אבל הוא לא מרגיש טוב מצטער , ובפעם המיליון אני יגיד לך אולי היא מרגישה לך יותר חזקה ונמרצת כי היא באמת כזאת (מדובר על ה2000) .

אתה חייב להפסיק להתגונן כאשר מישהו בא נגד הולוסטר אין לך אחוזים בחברה אתה לא מייצג אותה אז מספיק בחייאת.

אתה צודק אני בן 13 אני מתלהב ממשפחתיות ובוא נסיים פה את הויכוח קנית יונדאי עם מנוע של פורשה , הגענו להסכמה?

• תוכן חדש...