Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוסטר, לא מה שחשבתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם הזמנתי את הוולוסטר אבל מבחינה כלכלית לא בוצע הרכישה בסופו של דבר ורכשתי משהו אחר :)

אני אגיד שהוולוסטר מכונית טובה, יצא לי לנהוג על הגרסא האוטומטית שלה ולבחור שטוען שקורולה רובוטית יותר חזקה :shock::shock:

יונדאי קפצו קדימה אין מה להגיד האיכות די טובה המושבים מרגישים טוב ודי נוחים הרכב מתנהג באופן סביר.

מאחור אי אפשר לשבת אם אתה מעל 1.85, אני בידיוק בגובה הזה והראש שלי נגע בתקרה כל הנסיעה זה קצת מפריע.

העיצוב של הרכב מדהים הוא נראה מעולה, אבל היי על טעם ועל ריח..

סה"כ רכב מעולה במחיר מעולה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחיים שלי למדתי דבר אחד חשוב,מבחני רכב זה דבר נחמד.

אבל אם אתה רוצה לרכוש רכב לך תעשה נסיעת מבחן ותגיע להחלטה , אני צודק?

אז אם אתה כל כך מתעקש אני יעלה לך את טופס ההזמנה עם מקדמה יותר גדולה מהרגיל , הייתי נעול על הרכב , עד שעשיתי נסיעת מבחן.

וכן התאכזבתי האוטו יפה שוב בפעם האלה פנימית וחיצונית .

אבל הוא לא מרגיש טוב מצטער , ובפעם המיליון אני יגיד לך אולי היא מרגישה לך יותר חזקה ונמרצת כי היא באמת כזאת (מדובר על ה2000) .

אתה חייב להפסיק להתגונן כאשר מישהו בא נגד הולוסטר אין לך אחוזים בחברה אתה לא מייצג אותה אז מספיק בחייאת.

אתה צודק אני בן 13 אני מתלהב ממשפחתיות ובוא נסיים פה את הויכוח קנית יונדאי עם מנוע של פורשה , הגענו להסכמה?

זה שתכתוב לי "קנית יונדאי עם מנוע של פורשה" לא מוציא אותך חכם במה שכתבת. כמו שכתבו לך לפני, שום 1600 לא תהיה מהירה כמוה. איפה ראית שכתבתי על ה-2 ליטר, כשגם זה בספק בכלל שהיא יותר מהירה מהולוסטר? דיברנו על ה-1600, פתאום קפצת ל-2 ליטר? תעשה לי טובה, תקרא מה שאתה כותב, אח"כ תפרסם את השטויות שלך. אני לא מתגונן, אני כותב דברים שהם נכונים, בניגוד אליך, שכותב שטויות ואז אחרים קוראים ועוד יאמינו לך ("הרבה משפחתיות 1600 לא רואות אותה ממטר").

מבחני רכב לחוד, זה נכון, אבל קיבלת הוכחה שהפוקוס החדשה עם מנוע מכובד (ויש שיפור עצום בינה לקודמת), שמרגישה גם טוב על הכביש וזריזה, עדיין חלשה מהולוסטר.

אגב, אף אחד לא כתב שהולוסטר הכי מהירה בארץ והיא מכונית ספורט פרופר ועוד המצאות אחרות שאתה חושב שכתבתי. מהירה מכלל ה-1600 היא כן, וזהו.

לא נורא, תהנה מהמאזדה 6 MPS שלך, אני אהנה עם הולוסטר שלי :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה שתכתוב לי "קנית יונדאי עם מנוע של פורשה" לא מוציא אותך חכם במה שכתבת. כמו שכתבו לך לפני, שום 1600 לא תהיה מהירה כמוה. איפה ראית שכתבתי על ה-2 ליטר, כשגם זה בספק בכלל שהיא יותר מהירה מהולוסטר? דיברנו על ה-1600, פתאום קפצת ל-2 ליטר? תעשה לי טובה, תקרא מה שאתה כותב, אח"כ תפרסם את השטויות שלך. אני לא מתגונן, אני כותב דברים שהם נכונים, בניגוד אליך, שכותב שטויות ואז אחרים קוראים ועוד יאמינו לך ("הרבה משפחתיות 1600 לא רואות אותה ממטר").

מבחני רכב לחוד, זה נכון, אבל קיבלת הוכחה שהפוקוס החדשה עם מנוע מכובד (ויש שיפור עצום בינה לקודמת), שמרגישה גם טוב על הכביש וזריזה, עדיין חלשה מהולוסטר.

אגב, אף אחד לא כתב שהולוסטר הכי מהירה בארץ והיא מכונית ספורט פרופר ועוד המצאות אחרות שאתה חושב שכתבתי. מהירה מכלל ה-1600 היא כן, וזהו.

לא נורא, תהנה מהמאזדה 6 MPS שלך, אני אהנה עם הולוסטר שלי :lol:

נהנה מותק מרכב אמיתי לא שופע מבחוץ ואנמי מבפנים

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אז איזו מכונית האצ'בק/סדאן כן מתאימה לנפילים שמגרדים 2 מטר ?

חוץ מלנצ'יה קאפה.

בגובה כמו בגובה, אל תשכח שאצל כל בן אדם זה שונה לחלוטין. אצל חלק הרגליים נורא ארוכות לכן הם צריכים אוטו שיהיה מספיק ארוך שיוכלו לנהוג בו, דבר אשר לא מתאפשר ברנו קליאו עד שנת 99 (נראה לי הייצור על הדור המדובר התחיל ב93/4). אצל חלק יש זרועות נורא ארוכות לכן הם צריכים לנסוע עם משענת מורדת יחסית ואז הראש לא נוגע בתקרה. זה מאוד אינדיבידואלי, תשב באוטו ותרגיש.

נ.ב

אני 1.92.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עכשיו בפורם ייעוץ ברכישת רכב נוסיף קטגוריה של "גובה נהג" :lol:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני רואה שיש לנו ייצוג של לא מעט "שחקני כדורסל פה בפורום". איך אומרים? צרות של עשירים (אני 1.73 רק).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני רואה שיש לנו ייצוג של לא מעט "שחקני כדורסל פה בפורום". איך אומרים? צרות של עשירים (אני 1.73 רק).

בקושי אפשר למצוא נעליים, בעיות גב וברכיים חוזרות. שלא נדבר על זה שאם אתה רזה וגבוה אז יש לך בעיה רצינית בבגדים, כי רוב החברות בארץ עושים מכנסיים לפי מידה X ולא לפי רוחב ואורך אז נוצרת בעיה, כמה אפשר לקחת את כל המכנסיים לתופר ?! שלא נדבר על חולצות שאם זה לא SLIM זה נראה כמו שק עלייך, כי M זה חולצת בטן, בL ברוב החברות אם אתה מרים ידיים החולצה עולה לשמיים וXL זה טוב אבל יותר מידי רחב.

בקיצור, אם אתה לא דוגמן או כדורסלן באמת שזה מיותר :lol:

(:idea: אפשר להגיד אותו דבר על איבר מין ארוך מידי :idea: )

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חבל שליונדאי אין מנועי טורבו לוולוסטר (העוף מוזר הזה).

אז זהו שיש להם טורבו שמגרד את ה200 כ"ס מלמעלה.

haters will hate

פורסם
את האמת כספר, עד היום לא ברור לי איך נכנסת בקליאו.

איך אומרים..."עם קצת רצון ויכולת, גם פיל יכול לדפוק תרנגולת".

הצלחתי לקפל את ה- 202 ס"מ שלי גם לתוך פיז'ו 106 ואפילו היה לי נוח.

מה שמפריע בעיקר לאנשים גבוהים כמוני זה עיצוב קונסולה מרכזית או דלת נהג שמגביל מאוד את המקום לרגליים ובמכוניות בשנים האחרונות זה נהיה זוועתי. בלנסר שלי וב- i30 של אישתי יש לי מקום.

בקושי אפשר למצוא נעליים, בעיות גב וברכיים חוזרות. שלא נדבר על זה שאם אתה רזה וגבוה אז יש לך בעיה רצינית בבגדים, כי רוב החברות בארץ עושים מכנסיים לפי מידה X ולא לפי רוחב ואורך אז נוצרת בעיה, כמה אפשר לקחת את כל המכנסיים לתופר ?! שלא נדבר על חולצות שאם זה לא SLIM זה נראה כמו שק עלייך, כי M זה חולצת בטן, בL ברוב החברות אם אתה מרים ידיים החולצה עולה לשמיים וXL זה טוב אבל יותר מידי רחב.

בקיצור, אם אתה לא דוגמן או כדורסלן באמת שזה מיותר :lol:

(:idea: אפשר להגיד אותו דבר על איבר מין ארוך מידי :idea: )

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נהנה מותק מרכב אמיתי לא שופע מבחוץ ואנמי מבפנים

:lol::lol::lol: זה הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על המאזדה שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קספר, יצא לך לשבת בשירוקו חדשה?

אתה לא תאמין כמה מקום יש לרגליים! אני קצת יותר ממך.

כאשר אני לוקח את כסא הנהג עד הסוף ולוחץ על הקלאץ הרגל שלי מתוחה לגמרי!

Got To love It

פורסם

שימו לב מה מצאתי ממש במקרה, קונספט של סקודה אי שם מ2006 העונה לשם JOYSTER... שמים לב לדימיון בין השמות לרכב עצמו של יונדאי?

Skoda-Joyster_Concept_2006_1280x960_wallpaper_01.jpg

Skoda-Joyster_Concept_2006_1280x960_wallpaper_03.jpg

Skoda-Joyster_Concept_2006_1280x960_wallpaper_05.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
שמים לב לדימיון בין השמות לרכב עצמו של יונדאי?

הקונספט של הוולוסטר הוצג כמעט במקביל לאותה סקודה כך שלא ברור מי עקב אחרי מי.

• תוכן חדש...