Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בהולנד\אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני המון זמן כבר חושב על לעבור לגור בהולנד להשכיר דירה ולעבוד באיזה בית קפה או מקום שלא דורש ניסיון והמשכורת היא משכורת שאני מסוגל לממן דירה קטנה ואוכל, מה בעצם אני צריך בישביל לעשות את זה, האם צריך דרכון אירופאי, או אישור עבודה מיוחד?

אגב אני לא מתכוון בעגלות שחברות בארץ שולחות אותך לשם, אלא לעשות הכול עצמאית.

עברתי קצת בגוגל על כול זה אבל אני מעדיף שאנשים שעשו את זה-בעלי ניסיון יתנו לי קצת מבט מבפנים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אם יש לך אזרחות אירופאית - זה קל. אם לא, אז זה לא פשוט.

אז, יש לך אזרחות אירופאית ? אם כן, מאיזו מדינה (כן, יש הבדל בין רומניה וגרמניה לעניין זה).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
(כן, יש הבדל בין רומניה וגרמניה)

ברור שיש הבדל - הרומנים, כשהם עצבניים, הם מסוכנים!

Fazer

(מנופף בכעס בדרכון הרומני האדום שלו)

פורסם

חוקי ההגירה והמגבלות נקבעים על ידי המדינות החברות באיחוד... לא על ידי :wink:

ולמען הסר דאגה מלבך - כמה מחברי הטובים ביותר הם רומנים :lol:

פורסם

אין לי אזרחות, האם חייב אזרחות בישביל לעבוד באירופה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא חייב אזרחות. יכולה להיות גם ויזה לסטודנט (אבל אז אתה צריך להיות ...סטודנט) או אישור שהיה לבן זוג (אבל אז אתה צריך בן או בת זוג אירופאים).

יתכן וישנם הסדרים נוספים, אבל אני לא מכיר אותם. לעניין זה הייתי מציע לך לנסות ולשאול בשגרירות הולנד בתל אביב.

פורסם

אפשר להתפרץ ולשאול גם שאלה?

אם יש לי אזרחות הולנדית, כמה קל להשיג אישור עבודה באירופה? (לא בהכרח בהולנד). ואילו הקלות אפשר לקבל, אם בכלל?

לא מתכנן מעבר, סתם מתעניין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קל מאוד. ברמה העקרונית אתה תהיה זכאי לכל מה שמקבל אזרח של אותה מדינה חברה באיחוד (כמובן שישנם כמה יוצאים מן הכלל. לדוגמא - הזכות לבחור ולהיבחר לפרלמנט).

וזאת בכפוף לכך שהאזרחות היא אכן הולנדית ולא של המדינות המצטרפות המאוחרות (דוגמת רומניה הנ"ל).

פורסם
ובעל דרכון גרמני? :-D

כל הדרכונים האירופיים, לפחות של החברות המייסדות של האיחוד, נותנות זכות מגורים ועבודה בכל המרחב.

בכל מקרה - מי שרוצה לעבוד בד"כ ידרש לידע כלשהו של השפה המקומית. מישהו כאד דובר גרמנית או הולנדית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל הדרכונים האירופיים, לפחות של החברות המייסדות של האיחוד, נותנות זכות מגורים ועבודה בכל המרחב.

בכל מקרה - מי שרוצה לעבוד בד"כ ידרש לידע כלשהו של השפה המקומית. מישהו כאד דובר גרמנית או הולנדית?

דובר גרמנית רמה B.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...