Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים בערך העליתי פה תמונות שמצאתי באינטרנט מהחנייה במכון ויצמן ברחובות (תזכורת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417840)

לפי הרישום הם צולמו ב 1960, אולם לפי ההערות פה אני מניח שזה היה סביב 1965-1967 בגלל הפולקסוואגן פאסטבק.

בכל אופן, מכיוון שאני עובר דרך אותו כביש פעמיים בשבוע בדרכי לקנטרי של המכון, צילמתי היום את אותה התמונה מאותה הנקודה בדיוק. שימו לה להבדלים...

תהנו. שבת שלום.

מכון ויצמן 1960.jpg

IMG_7107.JPG

פורסם
לפני שבועיים בערך העליתי פה תמונות שמצאתי באינטרנט מהחנייה במכון ויצמן ברחובות (תזכורת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=417840)

לפי הרישום הם צולמו ב 1960, אולם לפי ההערות פה אני מניח שזה היה סביב 1965-1967 בגלל הפולקסוואגן פאסטבק.

בכל אופן, מכיוון שאני עובר דרך אותו כביש פעמיים בשבוע בדרכי לקנטרי של המכון, צילמתי היום את אותה התמונה מאותה הנקודה בדיוק. שימו לה להבדלים...

תהנו. שבת שלום.

בעלי רכבים שבתמונות,תתארגנו וסעו לשם לשחזר את התמונה,אני מכיר מישהו עם פאסטבק כזאת,הוא ישמח.

פורסם

אני לא מכיר את מכון וויצמן אבל לא ניראה לאי שמדובר על אותו מקום בדיוק.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני מכיר את מכון ויצמן מאז שהייתי ילד ואבא שלי עבד שם משנת 1962 עד לפני כמה שנים.

זה אותו המקום במיליון אחוז. אין אפילו ספק. עשו שינויים קלים (העבירו את החניה לפני העצים ולא בין העצים) והקטינו מסלול.

פורסם

רק הרס"ר פוטר וכך ניצלו הגזעים מצביעתם בלבן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בעלי רכבים שבתמונות,תתארגנו וסעו לשם לשחזר את התמונה,אני מכיר מישהו עם פאסטבק כזאת,הוא ישמח.

רעיון מקורי וחביב ביותר,

אז מי מרים את הכפפה ליוזמה?

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...