Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע דעות גם לגבי איכות המכשיר הספציפי הזה וגם אם מכשיר אחר ב-2000 ש״ח יהיה איכותי באותה מידה (כמו שאמרו לי).

פורסם

בדוק היטב מה אתה מקבל במכשיר (GPS, BT וכו). את המכשיר עצמו (כנראה ללא הפיצ'רים הנ"ל) ניתן להשיג ב 2700 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כל הכבוד ישראל גרמת לעוד גנב לאבד פרנסה!

שלא מגיעה לו בכלל.

יהיה יותר זול לקנות בחו"ל את רוב הדאבל דינים שיש פה בארץ.

במקרה הספציפי הזה אני לא יודע.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

איזה דאבל דין איכותי אפשר להביא מארה"ב?

נכנסתי לאתר של פיוניר והרוב שם מבולבל, ומדובר על מחיר של 1000 דולר שזה לא בהרכח יותר זול!

אני גם מחפש איזה דאבל דין איכותי, הוא צריך להתחבר לביט1.

כרגע יש את ה rcd510 ה"מסריח" שלא נותן להנות משאר הרכיבים.

יש חנויות ספציפיות בניו יורק או בווגאס?

Got To love It

פורסם

שלומי חבל שאתה קופץ סתם. תקרא טוב מה סרול כתב. נצא מנקודת הנחה שמחיר המכשיר הוא כ-2700 שקל. זה לא כולל BT וכמובן GPS. תוסיף את המוצרים הללו ותיראה לאן תגיע. פותח השרשור לא כתב אם המחיר כולל התקנה או מתאמים למינהם או לחילופין אם מדובר במכשיר של יבואן רישמי או יבואן פרללי (ויש הבדלים במחירים). בקיצור אי אפשר לתת חוות דעת מבלי לדעת את כל הפרטים הללו.

פורסם

אני כנראה אזמין את המכשיר הזה כבר מחר, אבל בינתיים אני עוד בודק.

הכיוון המקורי של השאלה שלי נבע מכך שאיזשהו מכר (שבניגוד אלי מתמצא במערכות ואני "מחזיק" ממנו בעניין הזה), אמר לי שבעצם אין הבדל כ"כ משמעותי (מבחינת האיכות) בין המכשירים הסינים לבין ליין היוקרה של של היצרנים השונים (לצורך העניין פיוניר או אלפיין), ולכן, שלא כדאי להוציא כ"כ כסף.

אבל משום מה, לא כ"כ נראה לי... האם התמורה שווה את ההפרש?

מעבר לזה, לא מפריע לי לשלם יותר ולקנות בארץ, לקבל אחריות ולהיות בראש שקט. הפיוניר 4300 די נראה לי.

פורסם

ובקשר למה ש-ALPINE כתב, אני אקנה (רק) מכשיר של עוזי רדיו עם מתאם BT ועם GPS.

איזה עוד מתאמים יש? (חשוב לי למשל שיהיה כבל וידאו שיקרין את התצוגה שעלהאייפון).

פורסם

הכיוון המקורי של השאלה שלי נבע מכך שאיזשהו מכר (שבניגוד אלי מתמצא במערכות ואני "מחזיק" ממנו בעניין הזה), אמר לי שבעצם אין הבדל כ"כ משמעותי (מבחינת האיכות) בין המכשירים הסינים לבין ליין היוקרה של של היצרנים השונים (לצורך העניין פיוניר או אלפיין), ולכן, שלא כדאי להוציא כ"כ כסף.

אבל משום מה, לא כ"כ נראה לי... האם התמורה שווה את ההפרש?

ניראה לי שאתה מבין יותר ממנו. אל תבנה על הידע של מי שאומר לך שטות כזאת.

פורסם

ובנוסף לחיזוק דבריו של יוסי, אם נדמה לך שה״ליין״ הכי גבוה של החברות הגדולות לדאבל דינים מסתכם ב4.5k אתה בכלל חולם.

זה בדר״כ הסכום של המכשירים הפשוטים ביותר.

• תוכן חדש...