Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה הולך להיות ענק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אולי פה הבדיחה הידועה תתגשם:

במקרה של תקלה: סגור את כל החלונות, כבה את הרכב, צא מהרכב, חזור לרכב, פתח חלונות.. :twisted:

אגב, תקראו את תגובה 6: אפשר יהיה להוריד גלגלי 17 אינץ מקאזה..

* עריכה שנייה - שלומי הקדים אותי..

פורסם
אפילו אם זה יעבוד.

שני ענקי באגים בחבילה אחת...:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2948986,00.html

:twisted::twisted::twisted:

קשה לאמוד את מידת ההצלחה של הפרוייקט , ולא יהיה רציני לקבוע את מידת האמינות של משהו שטרם בוצע , אבל הפוטנציאל לבדיחות... THE HORROR... :lol:

חזק ביותר, מישהו רשם שם בתגובות , מצוין - נוריד שיפורים לאוטו מהקאזה ! .

פורסם

זה מזכיר לי את מה שאמר ביל גייטס ליצרני הרכב(אל תתפסו אותי בדיוק של האמירה):

אם יצרני הרכב היו מתפתחים במהירות שהמחשבים של היום מתפתחים, אז כבר היינו נוסעים היום במכוניות מעופפות שעושות הכל לבד....

יצרני הרכב ענו לו:

אם זה באמת היה ככה, אז כל יום האוטו היה נתקע, וכדי לסדר הכל היינו צריכים: (משהו בגנון ש romer- כתב)

הייתה צריך לצאת מהרכב, לכבות כל דבר שעובד, לסגור את כל החלונות, לחזור לרכב, ורק אז אם יש מזל אפשר להמשיך ליסוע!

אני אומר הביאו בו :twisted:

נו טוב, נחיה ונראה!

פורסם

לרכב תהיה הגנה מפריצות ומגניבות- אזעקה ופיירוול.

ברכב יהיה חיישן שירגיש אם יש יותר מדי אנשים או יותר מדי מטען- you are running out of spase, please clean up your disc, ואז יעופו מיזוודות מיותרות מתא המטען

פורסם
לרכב תהיה הגנה מפריצות ומגניבות- אזעקה ופיירוול.

אבל כמו בכל מוצר של מייקרוסופט, גם בזה יהיו חורים באבטחה, ככה שלא על זה הייתי סומך.

אגב, האם באגי מעכשיו תיקרא מכונית קוד פתוח?

והאם עשיית פורטינג, הוספת טורבו והחלפת קאמשאפט יחשבו כאוברקלוקינג?

כמו כן, אם עכשיו קוראים בעלי C5 לעדכון תוכנה אחת לפרק זמן תחשבו כמה פעמים בעלי המכונית של $M יקראו למוסך..

ואם אלה הבדיחות לפני שהמכונית בכלל פותחה תחשבו כמה בדיחות יהיו אחרי (שני חורים בגג, וישרים לצד הפנימי של החלון - מזכיר לכם משהו?)

פורסם
אז אולי פה הבדיחה הידועה תתגשם:

במקרה של תקלה: סגור את כל החלונות, כבה את הרכב, צא מהרכב, חזור לרכב, פתח חלונות.. :twisted:

אגב, תקראו את תגובה 6: אפשר יהיה להוריד גלגלי 17 אינץ מקאזה..

* עריכה שנייה - שלומי הקדים אותי..

חח אהבתי את זה ! ! !

רגע במקרה של תאונה אני יוכל לעשות שחזור ?

פורסם

כמו בכל דבר $M מנסים להיכנס לכל תחום...

דבר אחד אני לא ממש מבין, למה ליצרני הרכב אין שכל?!

למה לקנות מוצר פגום מלכתחילה כשיש מוצר עובד, בעל שרידות גבוהה, והכי חשוב - הוא בחינם! לא חינמי אלא פתוח...

לינוקס הוא הפיתרון למחשבי רכב.

הוא פורטבילי (ניתן להתקין על כל דבר כמעט שמיתחבר לתקע ויש לו מעבד), כל שינוי יכול לעשות בעזרת הקהילה (קהילת הקוד הפתוח), הוא זול, ועוד...

בעבר בילי ניסה למכור WIN CE לחברות מטוסים... מיותר לציין שהם חייכו בנימוס ושלחו אותו לחפש את החברים שלו :lol:

לא נורא, פראירים לא מתים הם רק מיתחלפים (או קונים FIAT, סליחה נימרוד :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כמו בכל דבר $M מנסים להיכנס לכל תחום...

דבר אחד אני לא ממש מבין, למה ליצרני הרכב אין שכל?!

למה לקנות מוצר פגום מלכתחילה כשיש מוצר עובד, בעל שרידות גבוהה, והכי חשוב - הוא בחינם! לא חינמי אלא פתוח...

לינוקס הוא הפיתרון למחשבי רכב.

הוא פורטבילי (ניתן להתקין על כל דבר כמעט שמיתחבר לתקע ויש לו מעבד), כל שינוי יכול לעשות בעזרת הקהילה (קהילת הקוד הפתוח), הוא זול, ועוד...

בעבר בילי ניסה למכור WIN CE לחברות מטוסים... מיותר לציין שהם חייכו בנימוס ושלחו אותו לחפש את החברים שלו :lol:

לא נורא, פראירים לא מתים הם רק מיתחלפים (או קונים FIAT, סליחה נימרוד :wink: )

גילי

למה כולם משתמשים בווינדוס עם לינוקס כולכך טוב וזול...?

עזוב זה סיפור של יגמור לעולם מיקרוסופט תמיד תשאר האחת...(לצערי)

פורסם

רגע, אז עכשיו אחרי תאונה פשוט יעשו

system restore ?

:lol:

אלוהים ישמור האיטלקים האלה...אני בטוח שמיקרוסופט פנו לכל המדינות וקיבלו סירוב...עד שהגיעו לאוכלי הפסטה:

היפנים: "לא מוותרים על האמינות"

הצרפתים: "לא מספיק המצב הקיים צריך עוד יותר בעיות אמינות ?"

הגרמנים: "פחחח בילי לך חפש מי ינענע אותך"

האיטלקים: "אהה מיקורוספט סי סי נו קומפרנדה אה ?"

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
רגע, אז עכשיו אחרי תאונה פשוט יעשו

system restore ?

:lol:

איחוי. :wink:

מיקרוסופט אם וכאשר הם יכנסו לתחום המכוניות הם יהיו הבלעדיים למשך שנים ! זה נוראי !

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...