Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת משפחתית גדולה. תקציב 160K~180K

Muzic4Ever
שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קודם כל, הכי חשוב שהסוכנות ממנה נקנה תעשה לנו עסקת טרייד על הרכב הנוכחי שהוא סובארו B4 בנפח 2.0 שנת 2010, רמת אבזור TOP עם 60,000 קילומטר.

מה אנחנו מחפשים? אמא שלי כרגיל תקועה על היפאניות אבל מצד שני נמאס לה ממטחנות דלק (לפני זה היתה לה מאזדה 6 2008).

אני חשבתי על ג'טה 160 אבל מה שמרתיע אותי הוא דווקא השירות של היבואן.

אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא המונדיאו החדשה בעלת מנוע טורבו, השאלה היא האם היא תיהיה חסכונית כמו 1.4 TSI של פולקסווגן?

האוונסיס והאקורד נראה לי מיותרות בגלל שהן פחות או יותר כמו הסובארו מבחינת צריכת דלק, המטרה היא להתקדם מבחינת מנוע וגיר לדור החדש של תיבה כפולת מצמדים ומנוע טורבו קטן.

לאמא חשוב רק שיהיה חימום במושבים, חוץ מזה- היא אף פעם לא אוהבת אף רכב בהתחלה היא פשוט צריכה להתרגל.

תודה רבה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורד מונדיאו לא תתקרב אפילו לצריכת הדלק של ה-1.4TSI

יש עכשיו מבצע של סובארו טרייד-אין במחיר מחירון, אני הייתי הולך שוב על B4.

הפרש הכסף בין מחיר השוק למחיר המחירון יכסה על צריכת הדלק הלא מזהירה של ה-B4.

אגב מחר ומחרתיים יש מבצע של סקודה גם הנחות, וגם טרייד-אין במחיר מחירון, אבל סופרב = צ'מפיון...

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח כי לשם תמורה מקסימלית על רכבך הנוכחי הכי משתלם לך לגשת שוב לסובארו.

לשם צריכת דלק עדיפה חפש מנוע קטן ומודרני יותר.

למשל אוקטביה 1.4TSI שנמצאת במבצע כרגע.

אמך יכולה לשקול גם ייטי 1.2TSI אם היא מעוניינת ברכב מיוחד יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך המרחב הפנימי של הייטי לעומת שאר הרכבים שהצגתי? ומשום מה, נראה לי שהשירות של צ׳מפיון כלפי הסקודות טוב יותר. נדמה לי שלא שמעתי איזה תלונה מיוחדת לגבי השירות מבעלי סקודה..מצד שני- יכול להיות שאני טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השירות של צ'מפיון (שקודה) מצויין - כל עוד יודעים לאיזה מוסך להכנס מלכתחילה. במרכזי, למשל, השירות והמקצועיות מתחת לכל ביקורת.

היה לי תקל מולם והטיפול הראשוני היה מאכזב לכל הדעות. רק עם התערבות YNET הם החליטו שאין מנוס מלשתות כוס מים קרים, להרגע ולתת טיפול ומענה הולם ללקוח ותיק מ-א-ו-ד. חבל מאוד שזה לקח כמה ימים עד שהאסימון נפל והיחס חזר לקדמותו.

היטי נופלת מהמונדיאו והסופרב בכל הקשור למרחב פנים, היא קטנה מהן בסעיף בסיס הגלגלים (וצרה מהן מעט וגבוה יותר), כך שאין כאן "קרב" הוגן - הן גם לא מאותה הקטגורייה וההשוואה רחוקה מלהיות נכונה או מתאימה, גם בסעיפים אחרים (מנוע, למשל).

לגבי היטי, דע לך שבקרוב (סביב מאי / יוני) יחל יבוא גרסת ה-1.8TSI 4X4, לדעתי זו ה-גרסה ליטי. שווה להמתין... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין אותך. כמה כבר עולה לכם הפער בדלק שאתם כ"כ רגישים אליו? ירידת הערך של רכב כזה במהלך שנתיים היא לעין שיעור יותר גבוהה מעלות הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק ההפרש בדלק, זאת גם התקדמות מבחינה טכנולוגית (גיר כפול מצמדים ומנוע טורבו).

חוץ מזה, זה לא שבשביל לחסוך בדלק היא רוצה רכב קטן.

היא רוצה משפחתית גדולה בכל מקרה אז למה לא לחסוך איפה שאפשר?

למשל מדברים על צריכה של 1:14 בג'טה.

כיום הצריכה של הסובארו עומדת על 8:1 ביום טוב..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר יטי - לכו על ה-2.0TDI זמינות כח מעולה וצריכת דלק טובה יותר מ-14 ק"מ/ליטר (יש לי כזאת :))

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי צל של ספק הייתי בוחר ב-TSI160 על פני ה-TDI140, הוא חזק-שקט וקל יותר!

אם דיזל, רק ה-TDI170 (שלא מיובא ארצה לצערנו)...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם דיזל, רק ה-TDI170 (שלא מיובא ארצה לצערנו)...

ה-TDI170 לא מיוצר עם גיר DSG

ל-140 אפשר לשים צ'יפ שמעלה אותו ל-170 ואף יותר (אבל לא חסר לי כוח, והרעש לא ממש מטריד...)

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

שווה לחכות לדגם החדש של סובארו XV שצפוי להגיע בקרוב.

הרכב צפוי להיות מאוד חסכוני, להציע מידות אידיאליות לעיר לצד מפתח כניסה אידיאלי וגבוה.

אייל מסובארו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אז זה מה שסקודה מציעים:

סופרב- דגם אלגנס, 1.8TSI DSG7 מחיר : 183,900 לפני ההטבות של המבצע. מה שונה בדגם האלגנס לעומת דגם האמבישן שמתומחר 161,900?

ההבדל הוא פנסי קסנון,מושבי עור,מערכת חניה אוטומטית,וחישוקי סגסוגת 18" רחבים,ומושבים קדמיים חשמליים.

הטבות המבצע: 4500 ש"ח הנחה ומערכת מולטימדיה "תואמת" מקורית,והנחה של 50% על מיגון.

מה אנחנו מקבלים בעסקת הטרייד? מחירון מינוס 10% לפני בדיקה, יכול להיות שבבדיקה יורידו עוד קצת. בקיצור צריכים להוסיף קרוב ל 100K בשביל לקבל את הסובפרב על הכביש. אימי אמרה שהעסקה לא מי יודע איזה אטרקטיבית מבחינתה והיא כנראה תחפש רכב אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

B4 עם צריכה של 1/8 , אוונסיס עם צריכה של 1/10 , לגבי ההונדה אני לא יודע. אך אני משער שגם באיזור של 1/10 .

לפי המודל של הסובארו אתם עושים כ 30 אלף ק"מ בשנה. לפי 7.5 ש"ח לליטר:

בצריכה של 1/8 זה 28,125 ש"ח בשנה.

ברכב משפחתי גדול עם 1/10 , זה 22,500 .

ברכב מאוד חסכוני של 1.4 טורבו, הצריכה האופטימלית היא 1/14 זה 16,000 .

מהמצב הנוכחי עד למצב האופטימלי יש הבדל של 12,000 ש"ח בשנה (אם אתם מחליפים רכב כל שנתיים = 24,000 )

לא משנה לאן תלכו אתם חייבים לבצע את השיקול שלכם- כמה כסף תקבלו על הרכב בשוק בחוץ, לעומת טרייד אין במחיר מחירון.

ממה שאמך אומרת אז אולי באמת עדיף לכם ללכת על קצת אוטו יותר קטן ולא פחות מפנק:

פוקוס 1.6 טורבו טיטניום

אוקטביה 1.4/1.8 טורבו אלגנס

אסטרה טורבו דיזל/בנזין סטיישן

כולם מפוארות ומפנקות ובעלות צריכת דלק טובה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...