Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZAP - לא מה שחשבתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז בעצם אם בעל עסק מעצבן אותי אני יכול פשוט להקליק על ההפנייה מזאפ אליו 1000 פעם ואני דופק אותו ב-500 ש"ח?! :shock:

או כותב סקריפט שיעשה את זה 10000 פעם?

מעניין אם יש עבירה פלילית מאחורי זה?

התשובה היא כן.

בעל העסק משלם על כל קליק. האיי-פי שלך יצטרך להשתנות, או מחיקת הקוקיז, או 24 שעות- לא הבנתי איך זה עובד, אבל זה מה יש. כך זה גם עובד מאחורי האדוורדס של גוגל, לפי מה ששמעתי. המתחרים פשוט מקליקים אחד על השני ל"נצל" את התקציב פירסום :shock::evil:

זו התנהגות בזוייה ביותר. אפילו לא חשבתי על השטות הזו, עד שלא הסבירו לי שככה זה עובד :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שורה תחתונה, זול וזוגלובק, שניהם מתחילים בז', ובשניהם תקבל נקניקיה.

אני אישית מעדיף אולי לשלם קצת יותר, ואפילו לבזבז דלק, אבל להגיע פיזית לחנות, כדי לדבר פנים מול פנים אל המוכר, ולהתרשם פיזית מהמוצר.

בגדים ונעליים אני בכלל לא מבין איך אנשים קונים בלי למדוד.

ומשתפים פרטי כרטיס אשראי שלהם באתרים ישראליים שנבנו בצורה חובבנית (מה שהפרשה הסעודית הוכיחה).

אני משתמש בזאפ רק כאמצעי להערכת מחיר, ולא יותר מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפעמים אני לא מבין את התמימות של אנשים.

אם הייתם קונים משהו בעקבות פרסום בעתון, והשירות שהייתם מקבלים היה לא טוב, הייתם באים בטענות לעיתון?

ZAP הוא אתר פרסומי, המפרסם חנויות אינטרנטיות שמעוניינות לפרסם עצמם.

בנוסף, הם מנוע חיפוש והשוואת מוצרים, לא חנויות.

במילים אחרות, ZAP הוא מדור פרסומי באינטרנט, ומשמש במאין מתווך או יותר נכון דרך גישה למספר חנויות במקביל שמוכרות מוצרים ספציפיים.

זה לא חנות, והם לא מעניקים כל שירות או תמיכה,ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.

under construction..

פורסם

התלונה על ZAP היא שהם מציגים עצמם כאובייקטיבים אבל שאתה בא לרשום חוות דעת שלילית הם לא מפרסמים אותה.

הרי הכוח שלנו בתור לקוחות הוא לשתף אחד את השני בניסיון - וכאן הם חוסמים את זה.

מה שכן - יופי של אמצעי להתמקחות ולהורדת מחירים - ואם החנות לא מסכימה להוריד ("לך תקנה באינטרנט" - אז... הולכים לקנות באינטרנט :lol: )

פורסם
ZAP נרכשו לא מזמן על ידי דפי זהב, כמנוע ליצירת כסף שיחליף את "דפי זהב". לא אתפלא אם ZAP השתנה לאחרונה בשל כך.

דפי זהב הם חברה שבעורמה נותנת לך מספר לחייג שהוא מספר הפניה שלהם שגוזר קופון, במקום המספר האמיתי של החנות שמופיע בפונט כל כך קטן שאתה בכלל לא שם לב שה לא נמלים על המסך.

בלי קשר לזאפ, הזכרת לי שבזמן האחרון כשאני מתקשר למספר מדפי זהב אני מקבל הודעה "תודה שהתקשרת דרך דפ"ז" או משהו בסגנון... אתה רוצה לומר שזה לא מספר הטלפון של העסק שחיפשתי? אני גם משלם על זה אקסטרא בחשבון הטלפון?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ZAP הוא אתר פרסומי, המפרסם חנויות אינטרנטיות שמעוניינות לפרסם עצמם.

בנוסף, הם מנוע חיפוש והשוואת מוצרים, לא חנויות.

במילים אחרות, ZAP הוא מדור פרסומי באינטרנט, ומשמש במאין מתווך או יותר נכון דרך גישה למספר חנויות במקביל שמוכרות מוצרים ספציפיים.

אם זה היה ככה אז זה היה בסדר, אבל זה לא,

הם מתיימרים להראות לך תגובות וחוות דעת גם על מוצרים וגם על חנויות והשירות שמקבלים מהן, ואם הם "חותכים" תגובות שליליות של אנשים על שירות לקוי או מוצר אז אתה מקבל רושם מוטעה לחלוטין מהחוות דעת שם.

בכל מקרה תמיד עדיף להגיע לחנות פיזית ולראות את המוצר,

אני אישית משתמש באתר רק כדי לקבל אינדיקציה לגבי מחירים.

so far so good so what

פורסם
בלי קשר לזאפ, הזכרת לי שבזמן האחרון כשאני מתקשר למספר מדפי זהב אני מקבל הודעה "תודה שהתקשרת דרך דפ"ז" או משהו בסגנון... אתה רוצה לומר שזה לא מספר הטלפון של העסק שחיפשתי? אני גם משלם על זה אקסטרא בחשבון הטלפון?

לא, אבל אתה מתקשר דרכם, זאת אומרת שאתה מדבר עם בית העסק ובינתיים הם גוזרים קופון מחברת הסלולר \ בזק \ הוט שאתה מתקשר ממנה

לך זה לא עולה יותר (אולי אם זה מספר 057 במקום 03 נגיד) אבל הם גוזרים קופון על השיחה.

פורסם

בשנים האחרונות החלפתי את זאפ ב... גוגל.

מתברר שאתה מגלה מחירים נמוכים יותר בחיפוש רגיל. :roll::evil::?

האתר מתאים להשוואות מוצרים או בדיקת סקר שוק שטחית ותו לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מישהו כאן עובד בזאפ ?

באופן מפתיע (או שלא ?) קיבלתי מהם היום מייל:

שלום רב,

התקבל שכתוב של חוות דעתך על חנות סל טק.

חוות הדעת נשלחה לחנות בשנית לצורך קבלת תגובתה

הרשמית.

החנות כתגובה, השיבה כי היא אינה מזהה את פרטי הרכישה ואת פרטיך, לפי הפרטים אשר מולאו על ידך בחוות הדעת.

לא ניתן להעלות חוות דעת ללא זיהוי החנות, מכיוון שחנות אשר

לא מזהה, לא תוכל לתת את תגובתה.

לכן, בכדי שנוכל לפרסם חוות דעת זו, נשמח לקבל בדוא''ל ע"י השבה למייל זה, או בפקס, מסמך כלשהו המראה על התקשרותך מול החנות.

חשוב!!!!! ללא צירוף מס' חוות הדעת לא יהיה ניתן להתאים את החשבונית לחוות הדעת וחוות הדעת לא תובא לפרסום.

יש לציין בתוכן ההודעה את מספר הפנייה שלך בזאפ: 3474*****2S

פקס- 03-6179344

במידה ואין ברשותך המסמכים הדרושים, יש לעדכן על כך למייל זה.

לא יעשה על ידי זאפ כל שימוש בפרטים אשר יופיעו על גבי החשבונית, פרט לאימות חוות הדעת במידת הצורך.

תודה על שיתוף הפעולה

בברכה,

צוות זאפ.

מזל שיש לי את הקבלה, ואת כל המיילים ..

שלחתי להם בחזרה .. נראה מה יהיה

פורסם
ZAP נרכשו לא מזמן על ידי דפי זהב, כמנוע ליצירת כסף שיחליף את "דפי זהב". לא אתפלא אם ZAP השתנה לאחרונה בשל כך.

לא מזמן זה כבר 4 שנים, דפ"ז הרסו את החברה והפכו אותה מסטארט אפ קטן ומצליח למכונת כסף רוב העובדים המקורים של החברה שהקימו אותה פוטרו והוחלפו בעובדים זולים יותר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...