Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד מחיר הבנזין עולה ב 4%, בכתבה של 'כלכליסט' מדובר בעליית מחיר הסולר בין 20%-40%.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3563549,00.html

אני יודע שמחיר הסולר אינו מפוקח, עם זאת, מה הסיבה להעלאה כה משמעותית?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מה שאתה אומר יכול להתחבר יופי למגמה שנראתה ברפורמת 'המיסוי הירוק', בה נפגע מחירם של כלי רכב פרטיים ממנועי סולר.

אני מנסה בכל כוחי להוציא מראשי כל מני הקשרים המערבים שחקן חדש המוכר כלי רכב חשמליים, והשפעתו על הלך הרוח בפיקוח

הדלקים בארץ. ואני לא מצליח.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בשעה שבמדינות אירופה ידוע שמנועי דיזל חסכוניים יותר ובכלל טומנים פלוסים גדולים החליטו שמדינת היהודים שיש צורך לעשות דברים הפוך. זו כנראה הסיבה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

המדינה הזאתי אשכרה שונאת אותי (ואת בעלי הדיזליות)? אה?

מישהו אמר בטר פלייס? מסריח פה מרוב טרפות ונבלות..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש בכתבה הזו מספר טעויות ולכן אני חושב שהמספרים האלו הם שגיאה:

1. כותבים 20% התייקרות ובאותה נשימה 30 אגורות. מאחר והסולר לא עולה שקל וחצי לליטר יש סתירה בין הנתונים.

2. כותבים שהמחירים יעלו מחר (יום ד'). זה לא נכון. המחירים מתעדכנים רק ב1 לחודש ומחר יהיה 29.2.2012. רק ביום חמישי (או ליתר דיוק בחצות בין רביעי לחמישי) יהיה הראשון לחודש ועליית מחירי הדלק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...